søndag 27. desember 2009

Romjulsdrøm

Idag er en hærlig dag, bare slappe helt av hjemme uten noe familieselskap. For all del jeg liker denne hærlige juletiden der vi "farter" rundt på selskap, og der vi koser oss i godt lag sammen med familie. Men idag er det deilig å bare ikke gjøre noen ting (foruten om husarbeid da, det springer jo ikke bort...)

Jeg har selvfølgelig lekt meg litt med kamera og redigeringsprogram

Prinsessa er ikke lei, hun spurte hvem vi skulle til idag med en gang hun våknet, og nr jeg sa vi ikke skulle til noen, så hun på meg og sa med håp i øynene: skal vi i barnehagen da? (like rastløs som moren kanskje?)


hihi måtte jo bare leke meg litt i speilet, så her er altså jeg som vanligvis ikke er linselus og her er mitt nye kamera, som jeg pleier å skjule meg bak

Nei idag har jeg lyst å se en julefilm eller to, gå en tur ut i snøen og bare kose meg sammen med min lille familie. Ikke minst skal jeg ha noen bloggerunder, jeg har endelig tid til å gå tilbake og kommentere til dere alle og det skal jeg virkelig gjøre i ferien:) Åsså håper jeg å treffe innom blogger som jeg kanskje ikke har sett før også, dete r alltid gøy:) Tusen hjertelig takk for fine kommentarer, jeg blir så glad for hver og en:)



Ønsker dere en nydelig søndag alle sammen.

17 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Så gøy med nytt kamera og mye nytt og sette seg inn i... Skal også ingenting annet enn å rydde og kose meg her hjemme, deilig blir det... Boksen får kjøpt i mange butikker som kremmerhuset og intriørbutikker, men som jeg pleier er å kjøpe direkte fra blafre sin nettbutikk http://www.blafre.com/..... kos deg med titten monica...
klem victoria

sylvia sa...

ha en fortsatt god romjul
klem fra sylvia

A-H sa...

Så mange fine gaver, det dukkehuset er jo bare helt utrolig flott, ikke rart hun er fornøyd!

deilig med en rolig dag der ingenting skjer også, slik er det for oss i dag òg..

Fortsatt god romjul!

A-H sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anitas hus sa...

Moro med nytt kamera og man må selvfølgelig teste det ut:)
Deilig med en "fri-dag" i romjulen. Vi skal også bare være hjemme i dag, men i morgen er det på`n igjen, hehe. Koselig det også da, men deilig med en rolig dag innimellom.
Ha en fortsatt fin romjul.
Klem, Anita:O)

Hilde sa...

Kos dere hjemme - det er deilig med en dag med bare kos også! Prinsessa mi lurte på om det var barnehagedag i dag.... Vi håper vi får noen fine dager til her hjemme før det på ny blir hverdag igjen...
HIlde

Kreoline sa...

Hei M., grattis med nytt kamera. Herlige bilder og herlige dager vi har. Bare synd de ikke varer lenger, i morgen er det jobb igjen. Koselig hjemme hos deg, og en skjønn liten prinsesse. Ha en fin søndag i regnet, nå håper jeg snøen forsvinner i en fart. Klem fra Mona.

My home is my Castle sa...

Her er det og bare avslapning idag...
Herlig selv om jeg og stoorkoser meg når jeg er sammen med familien min :)

Kos deg videre.
Juleklem fra Kari

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppa.
Ser ut som dagen blir akkurat lik vår. Ikke noen verdens ting bare kose oss her hjemme. Å så skal jeg sy. Jepp. Sy å kose med en lydbok.
Prinsessa er på overnatting hos en venninne dermed så er det jeg og s som ruler huset. Han med vg og jeg med pc. Men om litt så bytter vi. Jeg med symaskin og han med pc. Snakkes. Klem fra Elin:)

Bette sa...

Hei!
Og GOD JUL♥
I dag skal vi også bare kose oss hjemme!
Så herlig med slike dager uten noen planer! Bare gå rundt i koseklær og krølle seg sammen i sofaen under pleddet sammen med en deilig kopp cappucino og en god bok! LOVE IT♥

Så heldig du var som fikk nytt kamera!
Det gjorde faktisk jeg og:) Men ikke et så flott som ditt! Jeg hadde ønsket meg et lite og nett kompaktkamera som jeg kan putte med meg i vesken min! Må ha et som jeg kan ha med meg på jobb,og som ikke tar stor plass,så da var et rosa(!) canon-kamera helt perfekt! Meg og min kjære skulle liksom ikke gi noe til hverandre,siden vi akkurat har vært i Paris,men han kunne visst ikke dy seg.... ;o)

Ha en fortsatt deilig romjul!
God klem fra meg♥

Linda sa...

Hei Monica!Sikkert kjempemorro med nytt kamera kan jeg tenke meg.
Koselig å se film og slappe av.
Her gjør jrg det samme,herlig med bok,eller film og noe varmt i koppen.I morgen begyner mine to dagers jobb i romjula.
Ha en flott søndag!
Klem fra Linda :))

Anonym sa...

morsomt med nytt kamera:)
godt å være hjemme å ta livet helt me ro og kose seg.noe av det beste som finnes d.ha en fortsatt fin romjul.klem:)

Datt sa...

Hehe, ja, vi voksne setter pris på å få litt tid hjemme igjen, men husker godt da jeg var barn, skulle helst ha noen å leke med å vise de nye lekene til vettu... :P Selv er vi barnløse og tilbringer forsatt jule delt mellom foreldrene våre, skal hjem igjen 5. juledag, det blir nok deilig!! :)

Linda sa...

heldig du er som har fått nytt kamera:) det trenger jeg sårt, vårt er ELENDIG:( kanskje vi finner oss et på januarsalg;) hehe
ønsker deg en fortsatt fin fin jul:)
klæm

Huset på toppen sa...

En rask tur innom deg for å ønske deg en fin romjul:)
Klem Linda
Nå skal jeg på kino....

Balke gård sa...

Gratulerer med gaven, så fin!!! Ja, slik en kveld har vi også hatt, taco og film, herlig! Heldig at vi kan si det er godt for det betyr vel at vi har familie og venner...<Kos dere videre. Klem, M

Nooria sa...

Så heldig du var som fikk deg nytt kamera! Et godt kamera er et must ;-).

Jeg ble inspirert av hyllen som du viser her. Jeg hadde en sånn plante som jeg ikke helt fikk plassert, men nå står det på en hylle a la din her i stua ;-).

Takk for koselig besøk i bloggen og fortsatt god juleferie.