tirsdag 29. desember 2009

Mot lysere tider....

Da var hverdagen tilbake igjen, iallefall for en liten stund. To dager med jobb denne uka, åsså blir det jen liten "ferie" igjen. Det er så gøy å komme tilbake på jobb å møte mange små som kommer med klemmer i fleng, deilig er det.


Sølfatet er kjøpt på bruktbutikk og det er jeg veldig glad i. De to små klemmene til lys bruker jeg så mange forskjellige plasser, de er så skjønne.

I løpet av juleferien har vi også fått malt på loftet, så nå er snart siste rest ferdig. Alt er malt både vegger, tak, dører og vinduskarmer, selvfølgelig helt hvitt. Det er utrolig fint med malt panel synes jeg, og dere kan tro jeg gledr meg til å innrede en til stue! Jeg gleder meg veldig til å vise etterhvert også, for nå føler jeg at jeg har snakt om dette prosjektet så utrolig lenge. Jeg kan love dere at vi er temmelig leie av å male panel i dette huset, gu så mange strøk og så mye de trekker...

Den beige juleduken er erstattet med en hvit duk, også er det kommet ny pynt på bordet.

Jeg har ikke funnet frem vårpynt enda, det får bli litt jul enda... men etter nyttår ryker juletreet ut... Jeg begynner å bli lei allerede. Julepynten pleier å forsvinne sånn pø om pø her i huset og blir erstattet med annen pynt.

De små og skjønne englene som ligger her er fra serien Matilde-M, og de er sprayet med en himmelsk duftt. Det lukter så utrolig godt og hele den serien er bare så lekker. Virkelig noe å anbefale.

Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til det kommer vår-varer i butikkene . Jeg var inne på Greengate sin katalog idag og de var det jo, som vanlig, kjempemasse lekker.

Ønsker dere en videre fin romjul da, ja for det er jo faktisk det enda.... selv om vi lengter aldri så mye etter vår og lysere tider!!

PS: ønsker en liten respons på om det er mange som ikke har boken sjarmerende gjennbruk?   Dersom det er mange som ikke har den tror jeg at jeg lager en liten give away her inne på nettopp denne boken.

13 kommentarer:

Mags Romantiska Smycken sa...

Hej
Oj, här är det mycket att se,
härligt att läsa, och se dina undrbara bilder, besök gärna mina två boggar;

https://vindsromantik.blogspot.com

www.magsromantiskasmycken.blogspot.com

Nu ska jag fortsätta botanisera på din underbara blogg.

Många Kramar
/Maggan

MarnyAlice sa...

Koselege bilder :)
Hos meg blir jula til 20 dag jul-tradisjon :)

Eg har ikkje den boka.... :)

Klem M :)

Prinsesse Elin sa...

ha ha jeg skjønner hva du mente:) Jupp jupp...vår her vi kommer;)

Linda sa...

Hei Monica!Så flinke dere er....
Ja det er kos med noen dager på jobb.
På jobb hos meg ble det julesanger,
historier og dikt.
Nydelige engler,må nok ta en titt
hos Green Gate.Fikk kafelattekrus til jul,herlig.
Ha det fint!Klem Linda:))

Kreoline sa...

Hei M., skjønne bilder fra ditt hjer, så herlig å være ferdig med å male oppe. Nå kan du bare komme å fortsette hos meg, hihi. Får ta det til våren. Ha en fine nyttårshelg, blogges til neste år, stor klem fra Mona.

Christinas låvebutikk sa...

Nydelig du har det!
Den tilda engelen på forrige innlegg?? Hvem selger og syr disse! Den var så fin! God jul videre!!

Anonym sa...

Nydelige bilder av skjønne ting:-)
- jeg har ikke boken...og ville blitt veldig glad for den!
Ha en fortsatt fin romjul,kos deg:-)
Klem,Hege.

LYKKEBO sa...

Vakkert!!
Nydelig pyntet fat:)
Adventstaken kjøpte jeg på plantasjen 50%!! Er utrolig flott-jeg tror jeg må se om de har til igjen til meg;)

Og du....jeg har ikke boken...hihi*smiler*

Klem til deg:)

Guttemamma sa...

Så utrolig flink du har vært da,Monica-gleder meg jammen til å se!! Takker deg for alle dine fine innlegg og gode hilsner i året som har gått,gledre meg alt til å følge deg i 2010!
klem

Balke gård sa...

Så ksoleig julehjem!!! Jeg er feridg 4.januar, pepperkakehuset bir knust på minstemor sin 2årsdag 7.januar, da er jula helt ute:-) Godt nytt år, klem, M

Balke gård sa...

Så koselig julehjem!!! Jeg er feridg 4.januar, pepperkakehuset bir knust på minstemor sin 2årsdag 7.januar, da er jula helt ute:-) Godt nytt år, klem, M

Landcharm sa...

Koselig å stikke innom julestemningen hos deg. Godt nytt år!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色