lørdag 19. desember 2009

19. desember- jul på kjøkkenetJo mer vi nærmer oss julaften, jo mer jul blir det her i huset, jeg finner stadig litt nips rundt om som jeg kan dra frem og kose meg med å pynte med. Idag kom det juleduk på kjøkkenbordet og litt brikker på benken. Jeg liker egentlig ikke alle duker som er fyllt med nisser og diverse, men denne synes jeg er litt koselig med rutite hjerter på. Litt i små doser går bra!
Syns det ble riktig koselig juelstemning på kjøkkenet jeg. De skjønne lysestakene med god jul på er kjøpt på Euroris for ti kroner stykk, kjempeskjønne synes jeg.

Nå har jeg pakket inn de siste julegavene, levert noen av dem og jeg kejnenr juleroen senker seg litt, en deilig følelse. Jeg er egentlig ferdig med alle gavene, men som vanlig finner jeg alltid litt til sånn nå "på tampen". Huset ser greit ut i dette øyeblikk, så spørs det hvo lenge det varer, hihi...Nå skal jeg nyte en god kopp kakao, mens jeg titter igjennom oppskriftsboken for å finne dagens lørdagsrett. Jeg tror valget havner på kyllingsuppe ikveld. Det bare laver ned med snø og jeg begynner så smått å grue meg til vi skal reise ut å hente prinsessa som er på besøk hos søskenbarna sine.

Ønsker dere en videre fin lørdagskveld:)

6 kommentarer:

victoria sa...

Herlig julepyntet kjøkken monica...
og duken var jo kjempe fin, veldig jul...
Den kokeboka har jeg også, herlig å ha en bok man kan samle sine beste oppskrifter i...
Ønsker deg en herlig ¨helg
klem victoria

Datt sa...

Så søt duk du har! Nå jeg dreiv å skulle pynte til jul innså jeg at jeg har nesten ikke juleduker! :-O Jaja, må vel bare shoppe litt da... :D

Hilde sa...

Så hyggelig du har det - skikelig jul! Jeg kjenner meg også temmelig juleklar nå - har ferie nå, så da er det bare å nyte tiden...
HIlde

Lottas Himmelrom sa...

Lekkert, nydelig, og julete...:)Ønsker deg en fortsatt fin kveld:)Klemmer

Oxana sa...

Skikelig julestemning hos deg Monica! Ønsker deg en fin helg!
Klem
Oxana

Margrethes hus og hage sa...

Så koselig kjøkken du har, julepyntet og klart for høytiden :)
Det kommer stadig ting på plass her også, deilig å se at det blir mer og mer jul!

Det ligger noe til deg inne hos meg, om du vil ta imot. Hilsen Margrethe