søndag 8. november 2009

Nydelige kjoler med det lille ekstra...

Nå nærmer det seg Løå med stromskritt og jeg gleder meg så utrolig masse.

Det blir mye spennende som vi har å by på. Alt i fra vakre ting i søm, til scrappede kort og bøker, flotte bilder med hærlige engler... og alt sammen i en hærlig og nostalgisk stil. Løå er den perfekte og sjarmerende plassen, og jeg er sikker på det blir stemning uten like.

Med på laget har vi også Ålgård blomster (bilder som prinsesse Elin har tatt fra denne skjønne butikken kommer), så det kommer til å bli blomster, julekuler og lykter å finne i Løå også:)


(bildene er lånt med lov fra Elin)

Og ikke nok med det, i gårkveld annonserte Prinsesse Elin kjolene til sin venninne Tøri (gå gjerne inn på siden jeg linker til for kontaktinformasjon). Gu, det var NYDELIGE kjoler. Jeg ble helt stum av beundring, og er sikker på at det kommer til å bli en kjole til både den lille prinsessa og den store prinsessa her hjemme.For noen flotte kjoler,jeg får bare ikke sakt det nok, og jeg elsker alle de skjønne detaljene på dem. Det skal bli en glede å ha så mange vakre varer å stille ut i Løå.Igår fikk jeg endelig tid til en skikkelig grundig husvask her hjemme og det var virkelig en hærlig følelse:) Da koser jeg meg med høy musikk i fred og ro, og går gjennom hvert rom med en liste som jeg krysser av hva jeg skal gjøre, hihi. Da blir det litt kjekkere fordi man ser etterhvert at det blir strøket ut ting fra listen. Aller aller sist belønner jeg meg selv med omøblering av dill og kanskje litt nytt stæsj i enkelte kroker eller en ny blomst, hihi...  Det er jo det som er det kjekkeste med hele ryddingen, og da koser jeg med virkelig.Så må jeg bare anbefale et blad som jeg likte utrolig godt, Gamle hus og hager.  Dette er første utgaven av det,  og det var ren og kjær inspirasjon, selv om jeg hverken har gammelt hus eller hage, hihi...Men jeg leker at huset mitt er gammelt jeg, hihi...

...Og kjære, kjære datt som sikkert venter på et lilla innlegg her, det kommer det kommer... måtte bare vise dere disse herlige kjolene først. (skal bare, skal bare vettu... litt sånn Albert Åberg syndrom, hihi) Men planene er klare;)


10 kommentarer:

Bette sa...

Kjempefine kjoler!! Kunne tenkt meg en av de til Sophie:)

Ha en deilig søndag!
Klem fra meg

Besta sa...

Flotte kjoler, tror nok jeg må ta meg en tur bort på Løa.
Ha en fin søndag.
Klem fra Marilyn

Margrethes hus og hage sa...

Det var noen skjønne kjoler :) Hadde jeg hatt en en som var liten nok til å passe inn i en, skulle jeg bestilt en av deg :)
Så flink du er som har vasket hele huset. Det burde gjøres her også, men det er en stor jobb... For det legger seg støv på hver av tømmerstokkene, så det er jo et helt digert prosjekt å få det fint. Men en liste å krysse av på ville sikkert gjort seg :)

Ha en kjempefin søndag :)

Hilsen Margrethe

Hulda sa...

Så herlige kjoler! Og så flott bakgrunn med de turkisgrønne hyllene og tingene i bakgrunnen. Flott var også bladet, ja. :) Jeg kjøpte det også. Har jo både gammelt hus, og hage, så her var det mye å hente. :) Kos deg!

sylvia sa...

kjempefine kjoler dette var,såå moro å få selge sånne.
ønsker deg en nydelig søndag,er det bladet i salg nå?
aldri sett det,å jeg som kjøper så masse interiør blader.
klem fra sylvia

victoria sa...

utrolig flotte kjoler..enig med eg der..
driver selv med stor rydding og vasking utrolig deilig er det..
og så ut som jeg blad jeg må prøve jeg som har et gammelt hus..
ha en flott søndag og kos dere masse på farsdagen
klem victoria

Linda sa...

Skjønne kjoler,likte di små med friske farger.

Datt sa...

Ååååh, så gjerne jeg skulle kommet å handla hos dere!!

Guttemamma sa...

KJolene er bare SÅ utrolig fine,krise å bo så langt unna...nattaklem

Isa sa...

Wow, så utrolig mye lekkert!