onsdag 4. november 2009

Løå på Ålgård

Nå er vi i November, og vi nærmer oss åpningen av Løå på Ålgård. jeg kjenner det kribler i magen ved tanken, gu hvor jeg gleder meg. En ting jeg gleder meg utrolig masse til er å stæsje og pynte med varene.
Idag har prinsesse Elin et innlegg der hun introduserer denne fine plakaten hun har laget som skal trykkes opp og publiseres. Nydelig plakat. Hun skriver også at det er viktig i et slik prosjekt at det blir Kos og ikke stress, jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Jeg koser meg med å lage varer, koser meg ved tanken på å pynte å stæsje og ved tankene på at vi snart åpner dørene. Gu hvor kjekt dette blir. Åsså koser jeg meg ved tanken på at jeg kanskje kommer til å få møte noen av dere der?


det er mange hærlige gamle ting som allerede står i Løå og som vi gleder oss til å stæsje å pynte med i nostalgisk stil.

Jeg føler meg virkelig heldig som får være med Elin og Liv, disse to superinspirerende og kreative damene på dette prosjektet. Vi har også vært så heldige å få med oss Ålgård blomster på dette, det er en helt fantastisk butikk på Ålgård, med masse lekre interiørartikler og fantastiske blomster og oppstaser i nydelig lokale. Merker som Lisbeth Dahl og Miljøgården er blandt annet å finne der.Herlig blondegardin hengende ned fra et stort vindu inne i Løå


I og med at jeg har vært syk og ganske så slapp, så har jeg iallefall hatt god tid til å planlegge litt. Det har egentlig bare blitt med planleggingen også, for jeg har stort sett ligget strekk ut i endten sofakroken eller sengen. Men nå er jeg virkelig oppe å går igjen og det er en herlig følelse.


Denne stigen fører opp til hemsen i Løå, den er bare så skjønn og vi ser for oss masse hærlig pynt på denne. Den er også laget med kroker, så den er mulig å flytte rundt, smart?


Ellers så er det  mange som har spurt om jeg kommer til å dele bilder med dere fra Løå når vi åpner og ustiller varene og slikt, og det skal jeg selvfølgelig gjøre. Jeg garanterer dere bilderas både hos meg, Liv og Elin.


en hærlig dør, med skjønn patina som ligger i Løå, den blir garantert brukt til pynt. 

Ellers må jeg si takk til Datt for spennende utfordring om Lilla innlegg, det kommer det, kommer, må bare litt i tenkeboksen først. Et lilla innlegg var virkelig en utfordring selv om det er en helt fantastisk og hærlig farge...

Ønsker dere alle sammen en fortsatt nydelig onsdag (og legg merke til at jeg ikke tilføyer kveld bak, slik som jeg gjorde midt på dagen igår, hihi...)


12 kommentarer:

Anne sa...

Så spanande prosjekt! Eg har eksamen 23. så eg kan dessverre ikkje kome:( Håpar de gjentar til neste år?;)
Så bra at du er frisk igjen, er nok ei herleg kjensle.
Gler meg til å sjå fleire bilete frå Løå etter kvart:D
Stor klem frå Anne:)

Datt sa...

Åååh, så gjerne jeg skulle bodd nære den løå og kommet på julemesse! <3
Ja, jeg så et bilde av deg og din datter på tur i skogen der du hadde lilla jakke på, så drfor fikk du lilla! ;)

Linda sa...

Hei Monica!Lykke til i Løa.Ser ut til å bli mye flott hos dere.
Her sys det til julesalg på jobben.
ha en fin onsdag!Linda :))

Christine Louise sa...

Så utrolig spennende :) Blir nok en kjempe fltot julemesse..

Lykke til..

Klem fra meg..

jordbærpiken sa...

Hei Monica! Gleder meg til å se bilder fra Løå.

Den kremen på muffinsene heter smørkrem. Oppskriften finner du hvis du klikker på linken i innlegget mitt fra bursdagen. Der står hele muffinsoppskriften med krem. Jeg sprøytet det på med kakesprøyte.

Skjønt prinsesserom du viser frem i innlegget under. Ha en god kveld!

Prinsesse Elin sa...

Hey you. Gidde du gå inn å bytta plakat:))

victoria sa...

nydelige bilder.. ser helt fantastisk ut og tror det blir helt magisk opplevelse dere setter sammen...
ha en flott kveld
klem victoria

Margrethes hus og hage sa...

Å jeg skulle så gjerne ha vært på Løa og hilst på dere, og sett alt det fine dere lager i stand. Men jeg får nøye meg med å titte i bloggene i stedenfor.

Vakker plakat, og et spennende prosjekt. Håper dere får fullt hus og at dette blir en stor sukess :)

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Sissel Olin sa...

Høres ut som et utrolig spennende (og ikke minst kreativt) prosjekt!:)

Er første gangen jeg er innom bloggen din, men her kommer jeg til å stikke innom flere ganger! Kjempe fin blogg:) Tar og følger deg i samme slengen jeg:)

Ønsker deg en fin onsdagskveld!

Klem fra Sissel Olin

Guttemamma sa...

Jeg er bare happy happy for at dere øser ut bilder jeg,så vi som bor lagt unna også kan bli inspirert!!
klem

UNDRING sa...

Kom over bloggen din. Flott blogg du har, kommer innom deg igjen. Lykke til med julemessen

Verandasol sa...

Så spennende prosjekt! Masse lykke til! Det kommer sikker til å bli stor suksess :)