lørdag 14. november 2009

En helt fantastisk Lørdag:)

Jeg går her og smiler fra øre til øre jeg. Vi damene i Løå er veldig opptatt av at vi skal kose oss , så innimellom spikring, skruing, keative syssler og lignende så bestemte vi oss for at vi fortjente oss en aldri så liten shoppingtur til Sandnes.I sandnes bugner det av hærlige interiørbutikker. Smak, Villa rosa og Toves antikk butikk var blandt annet et "must". Lunsjen ble spist på en fantastisk kafe som heter Kino Kino, dette var en kafe som Liv anbefalte (som jeg ikke har vært på før og som jeg ike visste om i det hele tatt...). Kaféen ligger i de gamle kinolokalene, og er virkelig verdt et besøk. For en fantastisk herlig atmosfære og for en fantastisk mat. Mousse med pasjonsfrukt ble desserten etter en hærlig kyllingsandwich, nydelig.Etter shoppingrunden, var vi innom Ålgård blomster som vi sammarbeider med i forbindelse med Løå. Her tok Liv noen fantastiske bilder som jeg har fått lov å dele med dere.Ålgård blomster er en nydelig blomster og interiørbutikk som ligger i noen hærlige lokaler. Butikken er helt unik og det bugner av inspirasjon. De er jo sååå flinke til å pynte. Nå til jul er det jo bare helt nydelig i butikken, og de er enda ikke ferdige med pyntingen. Til advendt er det advendtsåpning og det er virkelig verd å få med seg!:)Det var bare så utrolig mange skjønne julekuler, engler, hjerter med mose, herlige etasjefat, fattigmannssølv...ja i det hele. Idag ble vi i Løå enige om hvike varer vi skal ha opp i Løå, og jeg kan love dere at det blir masse skjønne varer! Nostalgisk og lekkert sammen med våre hjemmelagede varer.Nå kjenner jeg virkelig at jeg gleder meg. Igår lagte jeg masse marsipankonfekt som er fint pakket ned og satt kaldt, klar for løe åpning. I slutten av uken må det nok bakes, for servering av kaffi og lidt "attåd" (som vi sier her), må vi ha. En koselig stemning er viktig!

Nå skal jeg sitte her og studere alt det lekre jeg har kjøpt med meg hjem fra shoppingrunden og bare nyte synet. Ønsker dere alle sammen en videre nydelig lørdag!:)


10 kommentarer:

Kreoline sa...

Hei M, takk i like måte, koselig å hilse på deg. Så enig med deg ang. blomsterbutikken, så mye flott, koselig betjening og utrolig mye fint. Det ble noe med hjem derifra også. Ha en fortsatt fin helg,kos deg, klem fra Mona.

Hulda sa...

Virkelig kjempekoselig lørdag du og Elin har hatt. :) Koselig å gå rundt og shoppe litt og nyte fridagen.

Jeg venter mannen hjem fra USA neste helg, gleder meg til vi kan ta en shopperunde sammen igjen. :)

Lottas Himmelrom sa...

Olala så herlig da:) Flotte bilder! Elsker blomsterbutikker med det lille ekstra(ikke bare roser,potteplanter osv) Kos deg og nyt kvelden:) Klem

victoria sa...

Hørtes ut som en super koselig dag med shopping og koselig selskapet rundet av med fantastisk mat.. perfekt måte og tilbringe en dag på må jeg virkelig si..
ha en flott helg vidre så snakkes vi..
klem victoria

Guttemamma sa...

Slike blomsterbutikker er jo bare drømmen å være i,herlige bilder Monica!! Ha en topper helg videre og klem sendes herved over fjellene

jordbærpiken sa...

Hørtes ut som en super dag! Den desserten så helt nydelig ut. :) Lykke til med de siste forberedelsene til Løå da. Klem!

HusmorDronninga sa...

ÅÅ som jeg gleder meg til å komme å besøke dere i Løå neste helg! Godt det kommer lønning på fredag, så vi kan handle litt også ;) hihi..

Datt sa...

Det blir jo nok bare helt vanvittig bra der oppi løå! :)

Margrethes hus og hage sa...

Så koselige bilder :) Og herlighet som dere står på! Mye jobb, men det høres ut som dere koser dere masse :)

Godt dere får tid til litt avslapping innimellom.

Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe

Sjefsengelen sa...

Hei igjen og takk for sist. Vi har en høy kosefaktor i "Løe-Klubben", det skal være sikkert.
Gleder meg til¨å gjenta suksessen :-)
KLem fra Liv