onsdag 5. august 2009

Pynte, dille og dalle...

Idag ble det en kort dag på jobb... Prinsessa var ikke i form og iløpet av dagen sovnet hun i barnehagen mens hun lekte ute i grusen. Da var det bare å pakke sakene å komme oss hjem. Stakkar lille prinsesse, fikk helt vondt av henne, hun prøver så iherdig å springe rundt og vil så gjerne leke, men jeg merker hun ikke er helt seg selv. Etter å ha kommet hjem satte jeg på en prinsessefilm til henne og pakket henne godt inn med teppe rundt. Hun sovnet momentant og sov i flere timer i strekk, stakkar. Men etter å ha hvilt ut virket hun mye bedre i form, så vi får håpe på at det er på bedringens vei. Å få hvile er ofte den beste medisinen, i tilegg til masse vann og væske. Ingen ting er verre enn å være syk, foruten om å se sine egne være syke.


Men vi får som sagt håpe at det ble med dette... Prinsessa har lagt seg og min kjære sover i godstolen, så da er det virkelig tid for blogging og husarbeid. Husarbeid med bloggepause innimellom, kan det bli bedre. Det er merkelig hvor lite som skal til før en føler det ser litt bedre ut, og på kveldene blir det ofte slik at en springer rundt som en vind for å få "tatt i et tak".


Min motivasjon er som regel at jeg får lov til å flytte å pynte litt når jeg har ryddet ferdig. Kanskje legge på en ny duk etter å ha vasket bordet og litt ny pynt, kanskje noen nye friske blomster eller grønne planter. Alt blir så kjekt da, og det er først når jeg har vasket og "omrokkert" på pynten jeg virkelig føler det er rent å pent.De nydelige notatbøkene er bestillt ifra Berit T, de er så vakre som smykker og jeg elsker å pynte medKursiv dem. Nydelig vakkert og masse detaljer, til og med baksidene er pene. Det vakre fatet, som er på det første bildet,er fra min skjønne storesøster, det er kjempelekkert og fallt virkelig i smak:) Takk snille søte du, jeg og prinsessa hadde en fantastisk fin dag med dere igår:)


Nå skal jeg dille litt videre her. Ønsker dere en videre fin kveld og en nydelig dag imorgen:)

9 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Så leit at lille prinsessa di er syk, da. Det er alltid kjedelig! Håper det går fort over og at hun er i fin form i morgen! Kveldsstund har gull i munn her... Hehe. Er ingen morgenfugl, og liker å stulle litt på kveldene, gjerne etter at de andre har lagt seg :)

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Josefine sa...

Kjedelig for jenten din at hun har blitt syk...håper hun kommer seg fort!

Der har du fått deg en sånn fin bok:)

God bedrings klemmer fra meg

Ida sa...

Stakkars liten! Håper hun kommer seg fort - er ikke noe særlig kjekt å se våre små håpefulle i redusert tilstand!! Masse masse god bedring!!

Kjempefine bilder - skal i gang med litt rydding nå jeg også! Elsker å stå opp til helt ryddig hus om morgenen :-)

Klem

Hulda sa...

God bedring til lillejenta di. :) Så fint du har pynta, flotte bøker du har kjøpt deg.

et kjært hjem sa...

God bedring til lille jenta, håper det går fort over! En koselig bok du har fått deg! Nå skal jeg gå og legge meg, god natt :)

Anonym sa...

God bedring til lille prinsessa di, man føler seg så maktesløs når de blir sjuke. Man sku ønske det var seg sjøl...

Nydelige notatbøker ja ;o)

Nattaklem

Prinsesse Elin sa...

Hey sunshine.
Eller frøken dill om du vil. Tror faktisk min og din kveld var veldig lik. Hele huset ble ryddet, det ble baket brød og blogget. En fin fin kveld. Tina vaska badet for en femtilapp og tilbydde seg og støvsuge oppe for en femmer. Noe som jeg absolutt ikke hadde noe i mot i det hele tatt så jeg fikk god hjelp.
Håper K kommer seg og at dere er tilbake i dag. Tomt uten deg ;)

Lottas Himmelrom sa...

Hei!
Så koselige bilder:) Herlig med dilling og dalling..Gleder meg til å dille i nye huset:)Her er jeg liksom ferdig med stedet og eneste jeg tenker på er å komme oss ut og å selge...

Håper det går bra med lille prinsessa di! God bedring da! ;)Hater når barna er syke..men er sjeldent heldigvis...

Nydelig bok du har fått deg...Moro med noe som ikke alle andre har!:)

Ønsker deg en fin dag kjære du!
Klem fra
Lotta:)

Snuppelure sa...

Ikke noe morro med syke barn, håpe prinsessa er bedre nå :)

For en fantastisk lekker blog du har, denen er herved lagt i mine favoritter :)