mandag 24. august 2009

Min bærbare datamaskin har takket for seg...

Godt vi har den stasjonære, for vist ikke hadde jeg nok gått på veggen her. Det er når slikt skjer man merker hvor avhengig man er av teknologien gitt.

Jeg Kjenner det at jeg er nødt til å ha en ny bærbar, for det synes jeg rett å slett er veldig praktisk. Så nå lurer jeg på om noen av dere har noen gode tips til en billig men god bærbar datamaskin? Jeg er ikke villig til å legge ned så alt for mye penger i den, til det bruket jeg skal ha (litt jobb, blogging, mail, internett og bilder,ikke rare greiene med andre ord) Men jeg vil jo likevel ha en som er helt grei. Hva anbefaler dere?

(blir ingen bilder idag, for jeg orker ikke stresse med det på denne datamskinen desverre... Nå håper jeg at jeg kan få meg en ny litt kjapt for jeg har masse og vise, blandt annet en ferdig oppusset stol fra auksjon, og en "ny" og nydelig supeterrin...Jeg gleder meg til å vise dere. Nå får jeg gå å surfe på nettet på jakt etter ny maskin)

9 kommentarer:

The Lavendar Room sa...

Uffda, så kjipt! Jeg va uten pc'n en gode stund, helt fælt å ikke å ikke ha kontakt med omverdenen. Håper det ordne seg snart:)

Ha en fin kveld frøken!
Klem

Frk. T sa...

Hei snuppa! Huff, så kjedelig da.. Er så kjedelig når slikt skjer... Håper du hadde tatt en back up av alle bildene dine? jeg har dessverre ingen datatips, men vet at mac er veldig bra.. Men dessverre også litt dyrt!: ( Men tror absolutt det er verdt pengene sine..

Ååå, så utrolig heldig du var som fant både stol og puff på auksjon.. Jeg har så utrolig lyst på en slik stol selv, den skulle blitt hvit med blårutete stoff, sukk.. *Jeg vil ha!!* Meeen, igjen så er det den plassen som ikke er så stor da.. Har du hatt en fin helg da, kjære Monica?

Nyt kvelden, klemmer til deg

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Så kjedelig! Jeg også er TOTALT avhengig av min (les: Anders) bærbar ;-) Hehe! Men har desverre ikke noen tips til hva du kan kjøpe..

Håper du har hatt en flott mandag!
Klem J

Margrethes hus og hage sa...

Det er kjedelig med datahavari!!! Godt du har en stasjonær å bruke, da. Man får jo abstinenser uten pc og blogging, hehe.

Lykke til på pc-jakt, har dessverre ingen tips å komme med...

Ha en fin kveld! Hilsen Margrethe

Kreoline sa...

Flotte ting du har funnet på auksjonen, heldige deg. Trist med datamask., har et lite tips, gå ned i Hillevåg rett over Kilden, der litt Startit, datamaskiner i mange prisklasser og meget god service, god kyndig hjelp. Ha en fin dag i morgen, klem fra meg.

Hanne sa...

SÅ utrolig trasig! Lykke til med jakten på ny maskin.

Fru Luna sa...

Så kjedelig med pcèr som streiker! Jeg har ennå til gode å se en god pc som holder mål... Du kan jo søke etter div tester på nett.
Håper du finner en snart!
Klem

Linda sa...

Hei Monica, ja en blogger må ha utstyret i orden!
Jeg sitter her selv med en stygg stasjonær ;O)
Låner makens sin innimellom.
Han er vist rimelig lei av suset av den, ja for den bråker litt.
Så nå har han bestilt en ny bærbar Dell til meg, en hvit høyglanset sådan ;O)Mer vet jeg ikke om den, men sikkert brukbar til mitt bruk.
Har spurt hva den koster, men fikk til svar at slikt spør en ikke om når en får noe!
Den er bestilt på nett og han sparte ca 1000,- på det.
Gleder meg til å få den i neste uke ;O)
Kjedelig når slikt går istykker, for det er jo så mye annet fint en interiørfrelst kan bruke pengene på!
Håper du finner en snart som passer for deg.

Ha en fin dag!
Klem fra Linda

Hjerterom sa...

Hei
Gratulerer med fin ny data :)
Klart den skal være hvit ;)

Så fin en gave da,heldige du :=)
Vinner aldri jeg....

God helg.
Klem Siw