søndag 23. august 2009

Auksjonskupp og to nydelige inspirasjonsbøker

Igår var dagen da det store skulle skje, tre tuppehøner og en rød bil hadde bestemt seg for å gå på auksjon. For meg var dette en helt ny opplevelse og det åpnet en "ny verden" for meg. Dette var jo virkelig artig. Her var det stappet med folk, alt i fra menn med skjorter og strenge miner i ansiktet til tre fnisende og interiørinteresserte fruer som var på jakt etter nye skatter til huset. Og nye skatter ble det med hjem til oss alle...


Jeg og Prinsesse Elin fant ut av vi skulle by på noen av tingene sammen, så vi delte noen skjønne stoler og krakker. Jeg kan love dere at det var et kikk når mannen som ropte ut tall i vilden sky spurte etter nummeret mitt, vi hadde jo fått tilslag på stolene kan du vite. Nå nærmet det seg krakkene og rundt oss så vi de "strenge menn" med ring sirklet rundt krakken i auksjonsbrosjyren. Ok tenkte jeg, her får vi bare holde skiltet høyt hevet til vi når en viss sum, og tro det eller ei, men nr.26 fikk tilslag på krakkene også gitt! Nok et kikk!!

Det ble krakker, stoler, krudderkrukker, enarmede menn fra 1800-tallet og servis med hjem til tuppehønene.


Liv, som fikk den enarmedemannen, gjorde virkelig et kupp for den statuen var virkelig flott og den var mye større enn ventet. Krakken som jeg fikk, skal jeg male bena på og den ene stolen har allerede fått maling på seg og jeg har funnet frem en hvit skjørtepute som skal henge rundt den.Nå ser jeg stolen for meg på jul med store hvite englevinger hengende på stolryggen, vakkert tror jeg:) (etter at den er hvitmalt og har fått et hvitt skjørt rundt seg da...) Den andre stolen, som dere ser på det første bildet, skal få være slik den er, den ble så nydelig kontrast til de hvite veggene på loftet. Ja loftet begynner å nærme seg ferdig, nå mangler bare noen siste strøk og innredning, og det er jo det kjekkeste:) Det har blitt utrolig koselig og lyst der oppe og jeg gleder meg til å vise dere ferdig resultatet etterhvert:)Når tre tuppehøner er i byen må selvfølgelig litt butikker inspiseres med det samme og smak og villa rosa er et "møst" når man er i Sandnes. Med meg hjem kom endelig boken franske steminger på nordisk vis (bedre sent enn aldri er det vel noe som heter?)...og når jeg kom hjem etter en utrolig kjekk dag lå også boken Romantiska hem & inspiration i vitt i postkassa. Perfekt avsluttning på en perfekt dag:) Og til sistnevnte bok kan jeg ikke si annet en WOW, helt fantastisk. Jeg gleder meg som et lite barn til å sette meg ned å virkelig studere boken, for denne må man virkelig studere. Boken er bare helt NYDELIG, med vakre bilder fra svenske bloggere, skjønne tips og to herlige fremsider som matcher interiøret. Kan det bli bedre?

Så nå skal jeg koke meg en god kopp kaffi og finne frem mitt nye lesestoff og bare NYTE:) Senere skal det males:) Ønsker dere en nydelig søndag:)

18 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

For en perfekt dag du hadde igår :)
Kjenner nesten gleden din gjennom pc`n :))
Nydelige skatter du fikk deg og de bøkene er jo bare sååå herlige :)
Koos deg :))

Klem,Kari

Anne sa...

Det hoyrtes kjempekjekt ut! Heldige du som fekk oppleve desse beromte kikka;) Eg plar berre aa rore saman ingrediensane til sjokoladekaka nedover slik som dei staar:) Veldig enkelt, og saa er det berre aa blande dei to delane saman. Lukke til!
Ha ein fantastisk sondag:)
Klem fraa meg:)

Hulda sa...

Så hos Elin at dere har vært på auksjon. Så heldig dere har vært! Stolen din ser også super ut. Jeg kan også se den for meg slik du beskriver den. Det må jo bare bli flott! Nydelige bøker også. Sitter her og sikler på den nye interiørboka. ;) Har den andre, den er også topp!

Flotte bilder i innleggene nedenfor her også. Likte spesielt det fra 18.august.

Pink Lady sa...

Ser ut til at du hadde en vellykket dag i går! Gleder meg til å se stolen etter at du har gitt den en makeover! :) Ønsker deg en riktig god søndag! Pink Lady

hjemme hos oss sa...

hei på deg
så spennende med auksjon, gosj det var nok en herlig dag. Kjempemye fint dere har fått fatt i .
Fin blogg, har ikke vært innom deg før!

Anonym sa...

Så fine ting du har fått da!
Ha en fin søndag.

Mvh Hege.

Magny sa...

...høres ut som en perfekt dag...!

sukk....


klemmer~~~~

jordbærpiken sa...

Så nydelige ting du fikk med deg fra auksjonen! Gleder meg til å se forvandlingen. :)

Josefine sa...

Halloen...høres ut som de tre tuppene har hatt en kjempekoselig dag! Så fine ting dere fikk fatt i. Kan godt skjønne at det var spennende på auksjon:) Og bøkene er sikkert til stor inspirasjon, skulle gjerne hatt dem...

Ønsker deg en fin kveld og en flott uke, klem

Margrethes hus og hage sa...

Herlighet så mye flott du har funnet! Auksjon er morsomt. Har ikke så mye erfaring, men det har gitt mersmak det lille jeg har vært med på :)

Ta en titt inne hos meg, i anledning navnekonkurransen :)

Hilsen Margrethe

Fru Luna sa...

Hørtes ut som en artig dag på auksjon :) Elsker rokokkostoler! Så mange fine innlegg jeg har gått glipp av. Fant ut at jeg har glemt å legge deg til bloggelisten min, men nå er den feilen rettet opp ;)
Ha en flott ny uke. Klem

Anita sa...

WoW! Sååå fine ting du har fått tak i! Likte krydderkrukkene rågodt jeg da! Vil ha!! Og stolene kommer til å bli så fine! Koselig her inne! Ha en flott ny uke!

lottens vita och gröna sa...

hallå moni, guuuu vilken dag då, ljuvlig stol och två härliga böcker, bättre kan det inte bli, fniss!

må väl, varmkrma lotten

karianne på landet sa...

åh, hørtes morsomt ut med auksjon, og så mye flott du fikk med deg hjem:) hørtes ut som en super dag:)
hvor har du kjøpt den siste boka henn? er så moro å lese og titte i sånne bøker:)
og tusen takk for kommentar i bloggen min. bildene er smelta inn i stearinen med strykejern med bakepapir mellom papiret og strykejernet. kjempe enkelt og morsomt.

ha en flott kveld videre og kos deg med nye bøker og nye auksjonsfunn:)
klem fra karianne

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Vilken vacker inspirerande blogg du har!!!

Kramisar millan ♥

Christine Louise sa...

Så gøy du har hatt det :) Nydelige skatter :)

Klem fra meg..

edda sa...

Hei:)
Ja,det hørtes absolutt ut som en toppers dag.....
Ha en god dag til deg..
klem edda

Martine sa...

wow, gratulerer med nye funn:) er det ikke moro med litt impulskjøp? den stolen var kjempe lekker:)

klem martine