onsdag 19. august 2009

In my dreams...

Nå har fruen og min kjære handlet oss ny overmadrass, og når man er ute å handler inn en ting så blir det ofte slik at det kanskje blir litt mer med på kjøpe enn planlagt også (spesielt når fruen har fått sin aller første lønn ...aldri mer stipend...JIPPI)

Nytt sengesett ble derfor også med hjem, og hva passer vel bedre enn lilla og polkadotter, helt PERFEKT spør du meg. Pynteputer med in my dreams i matchende farger, var jo heller ikke feil:) Fruen bare smiler hun:) Skulle gjerne hatt i flere farger også, men det var jo utsolgt (men de får inn igjen, så det blir nok mer skal du se) Overmadrassen er i latex og jeg gleder meg til å se om det er gode greier. I følge damen i butikken så skulle det vist være det, og i følge prisen så bør det være det...


På nattbordet ligger boken Øya, etter anbefaling fra jordbærpiken. Hjertelig takk for god anbefaling skjønne du, boka levde virkelig opp til forventningene, og jeg klarer mesten ikke legge den fra meg. Var på bokhandleren en tur igår og så at det hadde kommet en oppfølger, så jeg må nok til innkjøp av den også etterhvert. Inni boken står det selvfølgelig litt for interiørinteresserte også mellom linjene i den gode fortellingen ...


" Ja hele rommet var anderledes. Det runde bordet med blondeduk, krakken med det falmende vevde trekket, gruppen av innrammede akvareller på veggen, lysestaken med lange orgelpiper av stivnet stearin, den velduftende lavendelen som hang i et knippe på innsiden av døren, og veggene som var malt i en dus blåfarge som passet perfekt til sengtøyet: alt sammen gjorde det så hjemmekoselig at det nesten var bedre enn hjemme."

Ja, man kan jo mesten se for seg det herlige greske soverommet som hovedpersonen skal sove på, og det hadde ikke vært feil med et slikt gjesterom i en herlig dus blåfarge:)

Nei nå skal jeg gå å ta bort alle de blomstrete quilteteppene og putene og pynte med hvitt, for nå er det snart høst (og vinter), så nå pakker jeg bort sommeren for denne gangen:) Ønsker dere en videre fin onsdagskveld:)
PS: Ikke glem konkurransen min som er her, koselig om dere vil melde dere på:)


22 kommentarer:

Frk. T sa...

Hei vennen!!: ) Ja, er den ikke søt da? Alessi får du på Rafens og Traktøren hvertfall, men de har den sikkert i andre butikker også: ) Du kommer til å elske alt det andre fra den serien også, farlig mye fint.. Håper du nyter kvelden og at du trives i nye jobben din! Er vel mye å gjøre om dagen, nå som det er skolestart?: ) Virker så koselig å jobbe med barn og på skole.. : )

God klem til deg

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Hei!
Så nydelig med nye sengetrekk! :-D

Klem

Livs Lyst sa...

Så koselig sengetøy!!! Så godt og innbydende ut å legge seg der ja...

Ha en fin kveld!
Hilsen Liv

MarnyAlice sa...

å den boka er bra!!!! :)

kjempefine sengetøy! bli deileg legge seg i dei kan eg tenke meg :)

Klem M :)

http://kalimerablogg.blogspot.com/ sa...

Da er det jo bare til å si grattis! Så himmelsk ut...artig med polkadotter!
Kos deg i kveld da...

Guttemamma sa...

Ja,er ikke den boken utrolig bra!!! Lekkert sengesett,sov godt!!!
Klem

Hjerterom sa...

Hei :)

Så fint det ble på rommet :)
Blir vel godt å legge seg i kveld :)
Jeg liker mere og mere lilla altså ...

Klem Siw

Magny sa...

ja sant boka er bra...?!
fikk selv tak i den på mamutsalget i vinter...
koselig innlegg...
klem fra magny***

Julie´s drømmehjørne sa...

Lilla polkadotter er jo bare et must nå som det snart er høst og greier... Kjempefint!
Klem Julie

Prinsesse Elin sa...

Hei hei snuppa
Først å fremst så må jeg si at hvis du blir tittulert med navnet Loppe Laura så er det bare jeg som har kommet opp med et nytt navn til deg. Å klubben er skrotnissene.:)))
Blir knall bra. Fikk sms av ho Liv.
Det kan vel ikke bli bedre enn akkurat det da:)
Sutter å ser på Paradis hotell....har blitt helt hekta. Trist men sant. I kveld har jeg laget en tilda engel mens jeg hørte ferdig lydboka om Fjellbakka. Utrolig bra bok. Har to til som skal høres før de skal leveres på biblioteket så her blir det nok sying fremover. Men så kjekt det er. Grattis med ny overmadrass.....ja ja vi får nå se hvem som skal ut i mammap perm først....ha ha ha ha say no more....nå må jeg stikke. Dette var den eneste kommentaren jeg rakk i kveld men i morgen skal det blogges:)

M sa...

Så deilig sengesett du har kjøpt!
Jeg har lest boken også, synes den var lettlest og grei, la også merke til beskrivelsen du nevner!
Visste ikke at det kommer oppfølger, lurer på når..
Nattaklem,M

Fru Inredning sa...

Så fint du har det i sovrummet:)
Önskar dig en trevlig dag.
Kram Kristina

jordbærpiken sa...

Å, så fint sengetøy! Hvor har du kjøpt det hen? Nydelig farge!

Så fint at du likte boken! Jeg må karre meg til butikken og kjøpe oppfølgeren jeg også. Det er så koselig å sitte med en bok og lese.

Ha en finfin dag!

Missfryd sa...

Hei igjen!
Alltid gøy med noe nytt. Sengetøyet var lekkert! Liker så godt polkadotter...:-)
Mange flott innlegg. Håper du har hatt en fin sommer.
Klem Ingrid

Frk. T sa...

Hei igjen min skjønne! Glemte jo helt å kommentere det fine sengetøyet ditt igår, DET likte jeg.. Er så fint med putetrekk med tekst, tror jeg må få meg det samme selv:D

Nyt kvelden, klem fra meg

Anonym sa...

Hei! Så flott blogg du har. Deg må jeg besøke mer ja! Elsker smaken og stilen din. Hvor har du kjørt det flotte dynetrekket?
Ha en flott helg!

Mvh Hege.

lovecountrychabbychicstyle sa...

Heisann monica

dine putetrekk ble sendt i går ettermiddag. Du har dem nok enten imorra eller lørdag:)
Håper du blir fornøyd:))

klem fra Lillan

Anne sa...

Så fint sengetøy! Du må fortelle kor du har kjøpt det!:) Og gratulerar med jobb!:)No ligg oppskriftene på sjokoladekakene på bloggen min! Lukke til!:)

Margrethes hus og hage sa...

Så fint sengetøy! Det er alltid kos å pynte opp litt :) Fikk nesten lyst til å lese boken... Hørtes spennende ut.

Ha en fin helg, hilsen Margrethe

Lottas Himmelrom sa...

Ah lekkert sengesett! Og koselig innlegg med utdrag fra boken.Skal lese den:) Ønsker deg en fin helg!
Klem fra
Lotta

LYKKEBO sa...

Så flott..Jeg og har fått litt lilla"dilla" Masse i den fargen i høst i butikkene har jeg sett...:)

Klem

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務