søndag 26. juli 2009

Søndags-syssler

Idag har jeg kommet til siste dag før jeg begynner å jobbe igjen. Jeg gleder meg masse til å jobbe, da er jeg tilbake til hverdagen igjen og alt i alt så er jo hverdagene de beste, det er jo også dem det er flest av:)Men, når det er sagt så blir det alltid andre prioriteringer hva anngår bruk av tiden, så da tenkte jeg at hele huset skal vaskes fra topp til tå idag. Ikke bare sånn hverdagsvask, men en skikkelig grundig vask som innebærer rydding av skap og skuffer, skrubbing av komfyr og lignende. Det trengs en gang i blandt. Iallefall starter jeg idag, så får vi se hvor langt jeg kommer.I helgen har jeg også syltet litt, både jordbær og bringebærsyltetøy ligger nå i fryseren. Hjemmesyltet syltetøy er noe av det beste jeg vet og sammen med lapper, pannekakker eller vaffler er det bare yammi!!! Apropo vaffler, så har jeg altså ingen favorittoppskrift der enda. Jeg liker veldig godt både lappene og pannekakene mine, men vafflene skulle jeg gjerne ønsket en bedre oppskrift på. Jeg elsker jo å prøve nye oppskrifter og kan tenke meg det er mange ulike varianter av gode vaffler i vårt langstrakte land, så jeg lurte på om noen av dere medbloggere og medlesere vil dele favorittoppskriften med meg? Da hadde jeg blitt hoppende glad:)Bildene jeg deler med dere idag er en knaggrekke med nydelig tekst og fuglebilde fra kremmerhuset, de er påtenkt til loftet, når det blir ferdig malt...Jeg unnet meg litt på shopping igår, siden min kjære skulle vekk...hihi, det må vel være lov? ;)

Ja, det går seint fremover med oss når det gjelder maling av loftet.. Min kjære havnet jo som sagt inn på sykehus og det ble plutselig andre prioriteringer og etterhvert fant vi plutselig ut at vi ville male hele taket også... Og det kan jeg love dere tar tid, det er en del kvadratmeter der oppe, men heldigvis har vi god tid for loftet er foreløpig ikke i bruk. Det er planlagt at det skal bli prinsessa sitt og hun skal få rom der oppe når hun bare blir litt eldre.

Nå må jeg gå å ta husvasken:) Ønsker dere alle sammen en nydelig søndag:)

12 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Så fine bilder! Den knaggrekken er jo kjempe skjønn! Jeg var på Kremmerhuset igår, men så ikke det fuglebildet, det var jo helskjønt!
Tror jeg må lete etter det!
Unn deg noe godt du! Det trenger vi alle innimellom!
God bedring til husbonden!
Klem*

Tee of Dragonfly Cottage sa...

Åh!!! Elsker fuglebildet!!!! Sukk...det var nyyydelig...

Helen sa...

Ha en god søndag med husvask og alt det innebærer.
Selv holder jeg på med hagearbeid i dag, må tas det og...
Hilsen Helen

Prinsesse Elin sa...

Hello
Nydelig knaggrekke. Her er det ferdig vaska og jeg er klar for i morgen kl. 7
Jeg har nøkkel hvis ikke du!
Nå skal jeg slappe av de siste ferie timene og så er det bånn gass.

Knib:)

Frk. T sa...

Hei vennen. Har du alltid et(ti) prosjekt på gang du da?? Du slutter aldri å imponere meg, dere fornyer og holder på hjemme hele tiden og det blir såå fint! Flinke er dere!: ) Et eget, stort rom på loftet kan jeg tenke meg blir populært om noen år.. Gleder meg til å se bilder når dere blir ferdige med malingsprosjektet!: )

Så skjønn knaggrekke du har kjøpt deg! Finnes ikke noe bedre enn shopping: )

Nyt søndagen gode Monica, klem til deg

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei!
Så fine ting du har kjøpt..jeg var på kremmerhuset her om dagen og de har fått inn så mye fint...masse sjøgrønt og så jeg.i like:)
Så flink du er da..jeg skulle gjort så mye..men i dag har jeg bare vært lat...deilig det og..hihi..
-ha en fin kveld;)
Klem klem

Hanne sa...

Så flink du er, med skikkelig rundvask i huset. Superflink! Jeg lukker desverre bare øynene for slikt i vårt hus, og fortsetter med kattevasker når det trengs.
Hjemmelaget syltetøy er bare så godt, både bringebær og jordbærsyltetøy. Og det smaker virkelig godt en kald og sur høst og vinterkveld med en smak av sommer.
Ha en god dag på jobb i morgen.

Margrethes hus og hage sa...

Så flink du er da! Vasket, ryddet og syltet! Jeg har igrun bare latet meg i dag... ;)

Malerjobben løper ikke fra en, nei! Det er helt sikkert. Vi har noen kvadratmeter tak, vegg og gulv som skal males, men man må ta det i sitt eget tempo selvom jeg helst skulle hatt alt ferdig i går, selvsagt!

Søt knaggerekke du har kjøpt. Kan skjønne man må få shoppe litt når ens kjære er av sted :)

Ha en fin dag på jobb i morgen! Hilsen Margrethe

Linda sa...

Så nydelige bilder! Må jammen si at du er flink, litt av en jobb med grundig vask og rydding!!

Ønsker deg en fin uke!
Klem Linda

Guttemamma sa...

Vet du,den klokka under.....for et kupp!!! Ha en fin start på jobbing igjen, og jammen imponerer du med vaskingen...klem

Balke gård sa...

Hei, så fin knaggrekke og ikek minst klokke du har fått!!! Lykke til med syltetøy og vasking, håper du har blitt ferdig med begge deler og får fin start på jobbdagen i morgen! Klem, Marianne

Anine sa...

Jeg vil også jobbe!
Jordbær er i frysern min nå også... Høstet i helgen vi med. :)
Ha en fin uke!
Vi blogges vi.
Klem Anine