mandag 27. juli 2009

Hverdagsgleder:)

Da var jeg tilbake til hverdagen igjen... Slutt på ferien for denne gang og tilbake til hverdagsliv og jobb:) Hverdagene er de beste dagene og det er også dem det er flest av, så de må man nyte så vel som "festdager". Jeg har verdens mest givendes jobb, det er bare så herlig å komme tilbake til herlig barnelatter, gode klemmer fra de små og fryd og glede. Tenk at i min jobb er jeg så heldig å få kunne være med å bidra til lek, utvikling og læring, det er ren fryd og glede i seg selv:)

Den store "skrubben" av hele huset begynte godt igår, men jeg skal ærlig innrømme at det tar lengre tid enn man ofte tror. Når man plutselig begyner å tømme et skap eller en skuff for å vaske, rydde og sortere så "baller" det seg ofte på mer enn det en kanskje tenkte i utgangspunktet. Så nå har jeg satt meg ned, som den listepersonen jeg er, å skrevet lister over ting jeg veldig gjerne vil gjøre. Da er det også så mye lettere å finne motivasjon når en ser at ting etterhvert blir strøket ut fra listen og det minker betraktelig, herlig er det!!

Igårkveld prøvde jeg å min kjære å trekke opp den "nye" klokka, men vet dere vi måtte bare stoppe den igjen etter et døgn. Jeg sa på forhånd at jeg liker at det tikker litt og argumenterte med at det var en herlig lyd, men det trekker jeg fullt og helt tilbake igjen... Etter en natt med å ligge å vri seg i senga så ble det altså nok, for begge to hihi... Lekker pynt er klokka uansett, og jeg er bare sååå glad for at vi fant denne herligheten og at den er fra stavanger gjør meg glad i både kropp og sjel, da føler jeg enda mer tilhørlighet!!!


Nei, nå skal jeg se om jeg kan få strøket ut litt mer fra lista før jeg skal se to episoder med sex og singelliv. (det må jeg bare ha med meg og er som jeg nevte tidligere en av mine "guilty pleasures" hihi) Ønsker dere alle sammen en videre fin kveld og en flott uke!

5 kommentarer:

Guttemamma sa...

Hei du Pynteguri..:-)
eller sprudlegure,blir alltid så glad av å lese innleggene dine skal du vite!!
Klem

Josefine sa...

Wow ...så du har startet full rengjøring, imponert. Og klokken står der og pynter så fint opp..skjønner godt du er glad for å få den i hus. Kos deg videre, klem

Jannickes Hjemmekos sa...

Hallaien

Huff, klokken var litt høyrøstet i sin TIKK-TAKK-tone... huff, kjedelig. Dere hadde kanskje blitt vant til takten etterhvert, men uansett; nyt det estetiske ved klokken. Klem fra Jannicke

Maliva`s verden sa...

Hei--så lekker klokke du har fått deg.Koselig innlegg som alltid her inne hos deg:O)Klem fra Maliva

Merete sa...

Så deilig når man har en slik herlig jobb, da er hverdagene mye mer håndterbare :)

Klokka er veldig flott, men jeg skjønner svært godt at tiden får stå stille på den - hehe.