lørdag 4. juli 2009

Prinsesserommet

Dere har fått vært med meg på prinsesserommet før, men ikveld ønsket jeg å vise dere noen detaljer.Prinsesserommet er egentlig ikke så stort, men det er passe stort for ei lita prinsesse på tre og et halvt år. Når hun blir større skal hun få flytte opp på loftet, og der er det et kjempestort rom. Vi gleder oss til å innrede å pusse opp til prinsessa på loftet:)

Det er veldig gøy å ha ei lita prinsesse hjemme som en kan dille og dalle til og hun er akkuratt lik meg og liker slikt dill hun også, som mor så datter er det vel noe som heter.De skjønne knaggene kom jeg tilfeldigvis over, og de var så utrolig sterkt nedsatt at de måtte jo bare bli med hjem. Kjempesøte er de. Jeg kan bare ikke få nok av herlige knagger. Åsså er det så kjekt å henge stæsj opp på veggene. Enkelt og dekortativt, synes jeg!Nå skal jeg rydde litt og kanskje tørke litt støv, før jeg setter meg ned å nyter lørdagskvelden:) Kanskje blir det en herlig liten bloggerunde på meg ikveld også, ser det er mange som har tatt sommerferie nå...Det har kommet litt skyer og vind her ikveld, men jeg er faktisk kjempeglad for det, for det har vært grusomt å få sove de siste nettene, for både store og små. Endelig en litt kjøligere kveld:) Ønsker dere en videre fin helg og en nydelig lørdagskveld:)

Kjekt at dere ville være med innom på prinsesserommet:)


Ellers så må jeg få takke snille gode jordbærpiken for award, jeg blir stolt og kjempeglad og jeg setter utrolig pris på det. Jordbærpiken skriver at jeg alltid skriver så koselige komentarer til henne og det må jeg si at jeg føler er gjensidig. Takk for dine alltid vakre kommentarer her og hjertelig takk for award, skjønne du:)

Jeg pleier å si at jeg gjerne skulle gitt awarden til dere alle og at dere fortjener den alle som en. Denne gangen vil jeg gjerne gi den til
frk. T og til Datt. Jeg setter utrolig pris på dere og deres koselige blogger. En bloggerunde er ikke det samme uten, takk for ders skjønne inspirerende blogger og fordi dere er så herlige mennesker:)


17 kommentarer:

Ida sa...

Heihei :-) SÅ flotte detaljer fra barnerommet - likte knaggene kjempegodt ! Gøyt med ting på salg :-) Kjøpte faktisk en 'Arbeidsbenk' til storebror på fretex idag - skikkelig ubloggifiserbar, plast og ikke-fin - men den ble VELDIG godt mottatt! Det er en premie for smokkeslutt - de skal han gi til kaptein sabeltann i neste uke ..hihi :-) Han blir jo fire år i oktober - så det er VEL på tidet å gi slipp på smokken - den brukes kun om natten - så derfor har vi vært litt 'laidback' der! :-)

Ha en kjempefin sommer! Grattis med award - DEN fortjener du virkelig - du er en solstråle her i bloggeland :)

Klemmer

Ida sa...

Heisann ! :-)

Har foreløpig bare laget vogntepper på hobbybasis - men har vært inne på tanken om å selge, så kanskje en gang i fremtiden :-)

MEN, når det er sagt så lager jeg GJERNE ett på bestilling til deg :-) Jeg skal reise vekk en uke nå - men om du bare sender meg litt ønsker (mål, farge, metervare, fõret med platevatt eller ikke, størrelse på lappene, applikasjoner eller brodert tekst osv) på mail - så fikser jeg ett om ikke så lang tid :-)

Mailen min er : idamikalsen_82@hotmail.com

Bare kjempegøy det.. hihi :-) Litt av drømmen realiseres iallefall.. fnis :-)

Klemmer

LYKKEBO sa...

Kjempe fint prinsesserom!
Mange søte detaljer..Og jenterom er ekstra stas med masse dill og dall;)

God kveld:)

MusMei sa...

Så mange flotte detaljser du har fått til! Jeg gleder meg til min prinsesse på 3 får eget rom til høsten. Da bygger vi om loftet. Gjett om jeg skal dille og dalle der da! Takk for en koselig blogg.
Ha en fin helg.
Hilde

etkjærthjem sa...

så søte de skoene var, og ellers fine detaljer! Du har en koselig blogg, jeg la meg til som følger :)

Margrethe sa...

Så koselig prinsesserom! fine knagger og detaljer.

Ha en fin helg videre, hilsen Margrethe

Lina sa...

Så fint!

Festus og Lillepus sa...

Søte detaljer på et nydelig prinsesserom!!

Klem:)

jordbærpiken sa...

Tusen takk for dine varmende ord! :) Så skjønne ting du viser fra prinsesserommet. Ha en god natt!

Datt sa...

Ååå, tuuusen takk, for en herlig award å få!! :D Jeg er mektig fyllesyk i dag, men du redda akkurat dagen allikevel! ;)

Hilde Heimdal sa...

Så nydelige ting på rommet hennes da :)

Tyra sa...

Hei, og tusen takk for hyggelig kommentar!
Ja, vi hadde det ordentlig skjønt i Tyrkia, var deilig å komme seg vekk litt...
Benet er bedre, nå kan jeg straks kaste en krykke, og da kan jeg få stelle litt til ute...
Så nydeligdetaljer du viser fra rommet til prinsessa. Min prinsesse er 17, så jeg får liksom ikke gjort det samme på hennes rom... Vente på banebarn, jeg da, om noen år...
Ha en fortsatt deilig dag!
Klem fra Cathrine

Lykkeliten sa...

Så koselig jenterom!
Gleder meg til den dagen det blir små her også.. er jo så mye fint man kan gjøre! Takk for hyggelig kommentar! Si ifra når du hører mer om den boka! Det kan jo bli super inspirasjon!
Klem*

Frk. T sa...

Hei vennen!!: )

Først, tusen tusen takk for award.. Det setter jeg så utrolig stor pris på!! Du er snill og god du: )

Knaggene var kjempesøte, skjønner godt at bare måtte kjøpe disse.. Prinsessen din har et nydelig rom, mange fine detaljer du viser frem.. Akkurat slik et jenterom skal være spør du meg!: )

Nyt søndagen, kjære du.. Jeg skal straks på døgnvakt, så titter innom deg igjen i morgen kveld!: )

Klem fra meg

Nostalgia sa...

Kan skjønne det er kjekt å skjemme bort en liten prinsesse. Kjempesøte ting du viser.
Mine prinsesser er desverre blitt for store...., men jeg har en liten niese som er to år :-)

Nyt sommerkvelden !
Klem, Nostalgia

Balke gård sa...

Noe så gjennomført og lekkert!!!! Knaggene var helt nydelige også!!!

Min stil sa...

Hei. Syns de knaggene var kjempesøte. Har vært litt på knagg-jakt i dag, men ikke funnet noe som passet.Når sant skal sies, så er det vel ikke akkurat det store utvalget her i Narvik heller :(
Får se hva jeg kan finne på nett. Ha en flott dag videre.
Klæm Susanne