mandag 6. juli 2009

Ferieplaner?

Da har ferien vår offesielt begynt... og foreløpig er det litt sånn "hmmm---hva skal vi gjøre nå da?" følelse her. Jeg er ei som trenger at noe skjer, det kan være kjekt det, men også litt plagsomt til tider... for jeg kan liksom ikke bare sitte her...Så nå sitter jeg her å prøver å tenke ut hva vi kan finne på da, og listen blir ikke kort for å si det slik... (spørs om jeg klarer å gape over alt) Plutselig kommer jeg på mange maleprosjekter, mange butikker jeg vil reise innom,en bildevegg jeg vil lage ferdig... Ja i det hele tatt så er det vel alltid nok en kan gjøre... Foruten om strandturer, tur til dyreparken og slikt kjekt vi kan gjøre innimellom da... selvfølgelig koser vi oss i sommerferien sammen med prinsessa:)


Bildeveggen
holder på og realiseres, og jeg har levert inn flotte gamle bilder på fotoen for å kopiere, forstørre og forminske... (vil ha mange forskjellige størrelser på dem) Nydelige vakre bilder som jeg gleder meg til å få på veggen. Jeg har bestemt meg for at jeg kun skal ha gamle rammer på dem, og jeg har enda ikke nok, så jeg må nok på mer jakt før hele drømmen kan realiseres skikkelig!!

(bildet er hentet fra internett)
Når kveldene siger på drar jeg gjerne frem håndarbeid sammen med en god kopp latte. Da er jeg i mitt ess og jeg storkoser meg virkelig. Nå holder jeg på å brodere ferdig et bilde som skal på prinsessa sitt rom, dette ønsker jeg også å ha i en gammel ramme når jeg blir ferdig.


Ellers tar vi jo også dagene som de kommer og vi nyter ferien. (for alle del!) Nå skal vi snart ut på sykkeltur:)
Håper dere også koser dere på vakre sommerdager! ha en nydelig dag:)


6 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Er ofte sånn at når man har ferie så vet man ikke helt hva man skal finne på:) En føler vel at en må utnytte fridagene også ....

Du sånn bilde vegg har jeg også prøvd meg på, men jeg får det bare ikke til. Ser bare rotete ut....har prøvd å finne litt gamle rammer jeg å.

Må du ha lykke til med prosjektene og kose deg masse i ferien :)

Klem Hilde :o)

jordbærpiken sa...

Så koselig broderi! Den bildeveggen blir nok veldig fin. Nå er det snart ferie på oss også! Hurra!

Datt sa...

Sukk, høres så herlig ut, jeg teller timer til ferie jeg nå, 34 arbeidstimer igjen... :P

Margrethe sa...

Det tar litt tid å lande når man har ferie. Hva skal man gjøre med all tiden, liksom? Jeg er så vant til å gå etter klokka at det er litt uvant å ikke følge med på den hele tiden, men utrolig deilig å kunne ta dagene som de kommer, og gjøre litt på impuls :)

Ha en fin sommerdag!

Hilsen Margrethe

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilken fin tavla du broderar till dottern, så duktig du är. Och fotoväggen är ju helt fantastisk, där har du samlat länge kan jag tro. Och så lilla älvan som sitter på skåpet den är så himla fin. Ha en jättebra semester nu.
Kram AnnaMaria

moni sa...

Fotoveggen er et inspirasjonsbilde, så det vil jeg ikke ta æren for, bilde er hentet fra internett... men jeg holder på å samler og håper på noe lignendes. Har vært hos svigermor idag og fått noen veldig vakre gamle bilder med ramemr og det hele, gleder meg til å lage innlegg å vise dere, de er skjønne og veldig kjekt når det er familie:)