lørdag 11. juli 2009

Planlegging av bildevegg

Idag er formen betraktelig bedre- heldigvis! Og jeg har til og med vært nede å handlet og jeg fikk hentet de gamle bildene som jeg har kopiert. Bildene skal jeg lage en bildevegg av etterhvert, når jeg får samlet alle jeg vil ha. Nå har jeg bare satt dem litt provosorisk rundt forbi slik at de ikke blir gjemt bort de vakre bildene, mens jeg venter på å lage veggen.

(her legger jeg noen av bildene ut over spisebordet og planlegger og kikker litt- det er gøy å planlegge å tenke hvordan en ønsker det, men jeg skal selvfølgelig ha en god del mer bilder og bare gamle rammer)

Jeg har også malt litt oppover loftet, herlig å endelig få satt igang. Jeg var så trist igår når jeg ble syk, for jeg var sååå klar for å male videre. Jeg lå rett å slett strøken med feber og det hele, og det er sjelden jeg ligger slik rett ut, så det var skikkelig frustrerende og jeg merker jeg blir veldig slik som mennene ofte er og syns skikkelig synd på meg selv hihi... men nå er alt fryd og gammen igjen. O'lykke!!

Solen har også kommet tilbake og det er god sommertemperatur igjen, kunne det ha blitt en bedre lørdag? Nei nå skal jeg kose litt med prinsessa før hun legger seg, åsså skal vi opp på loftet å male litt videre. Åååå hvor det er deilig å se fremgang og se at alt furuen forsvinner. Nå ønsker jeg meg inderlig en ektorp som jeg vil ha der oppe, og jeg har allerede begynt å overtale min kjære hihi (han er litt skeptisk til hvit vettu, og det er jo egentlig ganske forståelig) Men man kan jo ta av trekke og vaske det, så det håper jeg går greit. Noen erfaringer, gode eller dårlige?


Ha en fortsatt strålende helg, jeg håper på å få tatt en liten bloggerunde senere ikveld:)

16 kommentarer:

Lykkeliten sa...

Gleder meg til å se resultatet.. både loftet og bildeveggen! :)
Ønsker meg ektorp jeg også, men det blir nok ikke enda.. Jeg leste (tror det var i et interiørblad) at det egentlig var BEDRE med hvite trekk til sofaen, for da var det ikke noe problem å vaske og klore trekket, uten at det ble stygt og falmet.. Jeg synes det var et utrolig godt argument... :p
Ha en fin kveld! Her skinner også sola! Deilig!

Klem*

victoria sa...

jeg har selv ikea sofa med hvit trekk og det holder seg kjempe fint,ikke noe problem å vaske har en liten trulte på snart to så den har fått gjennom gå litt på flekkefronten.
men alltid like fin etter vask.
har to trekk som jeg bytter på i hvit..
du har en super blogg forresten..
klem

Lottas Himmelrom sa...

Hei!Så bra du er frisk igjen..ingenting er bedre enn det:)Vi har ak også malt loftet vårt og det ble kjempe fint! Var jo som å være på hyttetur hver dag med all den furua...Ha en fin kveld!
Klem fra Lotta

moni sa...

Heisann Victoria: det var utrolig kejkt å høre:) nå skal jeg si det du skrev til min kjære, for han er så skeptisk til det hvite og jeg skjønner jo hva han mener. jeg har hørt flere som sier som deg at de har to trekk de bytter mellom mens det andre er til vask:) Kjekt du liker bloggen min, det varmet å høre:) Klem monica

Linda sa...

Hei hei.
Så fint å høre at du er frisk igjen.
Det erså kjedelig å bli syk når en har så mye en skulle he gjort....eller som du sier det passer jo aldri å bli syk.
Det blir rolig fra min kant en stund, fordi jeg trekker meg tilbake der jeg er sikret sol og varme ;O)

Ha det fint så lenge...
og nyt dine frdager !

Klem fra Linda

Lottas Himmelrom sa...

Hallaisen!
Takk for koselig kommentar hos meg:)

Neida de sender som gave..hehe..så da slo jeg til:) men angrer nå for at jeg ikke kjøpte mer ja.. og de var relativt raske også(har jo venta som et lite barn her...hehe) Har bestilt litt fra hjerterom i dag også:)Gleder meg til pakka kommer:)

Ja har ikke blitt noe film enda..og nå er klokka seint..men da har vi det til gode:)

Fortsatt fin kveld..flink du er som maler.. vi sparklet 2000 spikerhull x 3 og kvistlakk og styr..ikke bare bare..men skal jo flytte og da måtte vi jo før visninger...
Men fint ble det:)

Klem til deg

Prinsesse Elin sa...

Hey you. Har lyst trekk på Ektorpen og hvitt på pallen i samme merke- Det funker fint det og vi har Dina som er svart som natten og sikkert bortimot 10 kilo hår som skal av 4 ganger i året.
Bildene ser nydelige ut. Har også gjort det samme på fotoen. Godt at du kommer deg i formen. Når jeg blir syk har jeg ikke ro til å slappe av. Jeg sitter å irriterer meg over at jeg ikke får gjort det jeg ønsker....sånn er nå jeg.
Ha en fin kveld M.
Knib:O)

Datt sa...

De gamle bildene var jo knallherlige!! Nå ble jeg skikkelig inspirert, jeg skal hjem til mamma neste uke, da tror jeg nesten jeg må gå på gamle-bilder-jekt jeg også *herme*herme*

Linda sa...

Jeg pleier også å gjøre sånn som deg!!!For jeg bruker lang tid før et bilde blir att opp på veggen!!!Og så heldig du er som har så mange fine gamle bilder!!Gleder meg å se resultatet!!!!!Takk for hygglig kommentar på bloggen min også!!!Og så ser jeg også frem til loftet ditt...vårt skal snart til pers også!!!Så det blir spennende å se hva dere har gjort!Ha en fin søndag!Klem fra Linda

Frk. T sa...

Dette kommer til å bli kjempefint, Monica! Gleder meg til å se de på veggen: )

Jeg har hatt hvit Ektorp en gang, var kjempefornøyd med den! Trekket kan bare tas av og vaskes ja, jeg har gjort det x antall ganger og gått bra hver gang.. Men dersom du får en vanskelig flekk, koster det heldigvis ikke mye for et nytt trekk.. 6-700,- mener jeg å huske?!
Konklusjon: Anbefales på det varmeste:D

Ha en fin søndag, Monica!

Klem til deg

Jannickes Hjemmekos sa...

Heisann
Første gangen jeg er innom bloggen din, likte den så godt at jeg legger deg til i listen min. Holder på med opp-pussing av hus, jeg også. Ønsker deg en fortsatt god sommer. Klem fra Jannicke

et kjært hjem sa...

Så fine bilder, gleder meg til å se bildeveggen din :) Bra du har blitt frisk, det er så kjedelig å være syk!Ha en fin kveld!

Hjerterom sa...

Hei :)

Så fint at du har blitt bedre :)
Blir spennende å se billedveggen din:)
Kommer til å bli kjempefin :)
Jeg å har lyst på Ektorp,men er litt skeptisk...Greit å følge med på svarene du får ;)

Klem Siw

Merete sa...

Så koselig med slike gamle bilder! Vi skal også ha bildevegg over pianoet i stuen. Der er det foreløpig bare ett gammelt og lokalt maleri, men med tiden skal det fylles opp av gamle bilder og nye. En skikkelig minnevegg!

God bedring videre og ha en flott start på den kommende uken :)

Margrethe sa...

Så spennende med bildeprosjektet ditt. Gleder meg til å se veggen din ferdig :)

Å få bort furu er jo en sann glede, hehe. Her har vi også et maleprosjekt, og det er litt krevende. Gulvene skal males... Men det blir fint å få bort gulnet furu.

Har ingen erfraring med hvite trekk... vet bare at jeg ikke hadde orket å vaske dem så ofte som de egentlig hadde trengt ;P Men jeg har hund, katt og to barn. Og sofaen er for både to og firbente... ;)

Hilsen Margrethe

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿