mandag 20. juli 2009

Å drømme seg bort i interiørverden...

Idag kjenner jeg at det er godt å kunne drømme seg bort i vakre blogger, interiørblader, håndarbeid og andre ting som rett å slett får tiden til å fly.... (slik føles det iallefall)Jeg nevnte tidligere i et innlegg at min kjære var syk. Han ble ikke noe bedre etter flere legevisitter og etterhvert havnet han altså inn på sykehus. Etter å ha tilbragt noen timer inne på sykehus for å vente på spesialister og ulike prøver, har han nå sovet der to netter. Jeg savner han så utrolig mye her hjemme og det er veldig tomt, heldigvis har jeg min skjønne prinsesse og det er godt å være med hun som ikke har noen bekymringer, vi bare leke og glemme seg bort.


Nå er det ikke slik at det er noe alvorlig med min kjære og ting går heldigvis bedre, han er på bedringens vei og godt er det:) Jeg må innrømme at det føles veldig tomt her og det skal bli herlig å få han hjem igjen.Imens kjøper jeg interiørblader og kikker rundt på deres vakre blogger, nå på kveldstid når prinsessa sover, slik at tiden skal fly avgårde. Det er så godt å ha bloglandia å drømme seg bort i og det er jo så mange fantastiske blogger der ute, noen som jeg bare må innom og "kjenner" godt mens andre er ukjente og uoppdagede som jeg blir hoppende glad for å komme over:) Takk for mange helskjønne blogger og bloggerinner der ute:) Ikveld er det også to episoder med sex og singelliv, det passer meg fint!

Ønsker dere alle sammen en nydelig kveld:)

21 kommentarer:

Hemma på Landet sa...

VACKERT!:-)

aase sa...

Jeg må si jeg liker bloggen din veldig godt. Du har vakre flotte innlegg!! Håper manne din blir fort frisk igjen, ikke no kosleig når han ikke er der!! God bedring til han!!

vi driver en bruktbutikk så da skjønner du jo hvorfor jeg liker meg hos deg!!

Klem fra Lier

Ninas Interiør sa...

Så koselige bilder! Håper det går bedre med mannen din! Ikke noe hyggelig når de man er glad i er syk!

Sommerklem fra Nina

Christine Louise sa...

Kjempe flotte bilder :) Nydelig blogg du har. God bedring til mannen din.. Klem fra meg..

Linda sa...

Så godt å høre at mannen din er på bedringens vei:)

Du har en nydelig blogg, og du skriver så vakkert!

Ha en fortsatt fin kveld:)
Klem Linda

Jannickes Hjemmekos sa...

Godt at mannen din er på bedringens vei og at det ikke var alvorlig. Fint at du koser deg med interiør og blogger nå når du er alene - det er jo derfor vi blogger, for å muligens inspirere og glede noen.

Ha en fortsatt fin sommer. Klem fra Jannicke

Almas Hus sa...

Skjønn blogg du har !!
Fine ord du deler, godt at mannen er på bedringens vei-ha ei fin uke!!

Nina i Paradiset sa...

Så fint ett innlegg, og flott at det går bra med din kjære!!
Sitter selv og drukner meg i hage og interiørverdenen for at tiden skal gå litt fortere nå. Begynner å bli så utålmodig på at den lille inne i magen min skal komme ut, og er samtidlig så innmari plaget av sure oppstøt når jeg prøver å få gjort noe fornuftig...
Lenge leve Internett! ;)

Klem

ralfefarfars paradis sa...

Det er fort gjort å drømme seg bort, det er mitt varemerke også..håper mannen din blir frisk, slik at han kommer hjem snart! Er heller ikke noe glad i å være alene hjemme;)
Fin blogg du har. Nydelig bibel i innlegget under, artig med det som var inni den.
Natti natt!

Marita sa...

Vill önska dig en fin fortsättning på veckan!
~Marita~

The Lavendar Room sa...

Ikke kjekt å høre at mannen din er syke, godt å høre han er på bedringsvei hvertfall! Men fælt for deg å se han har det så vondt...godt med disse små i tunge tider.
Håper han blir 100% friske veldig snart og at dere kan nyte resten av ferien sammen.

Skjønne prinsesse du har! Klem fra meg ♥

Lottas Himmelrom sa...

Hei hei.. Huff.. Veldig bra han er på bedringens vei da:) Enig med de andre at du har en nydelig blogg og skriver veldig fint:)Og alltid koselig kommentar fra deg... Jeg liker også å drømme meg bort i blogglandia..det har faktisk hjulpet meg masse den siste tiden..
Inspirerende og mange koselige mennesker:) Ha en fin tirsdag da.
GoKlem til deg:)

Lottas Himmelrom sa...

Ja enig..den forrige kolleksjonen var grufull hihi.. mye rart..

Guttemamma sa...

Mange god bedring tanker til mannen din!! Klart det er tomt når en er alene, men godt å høre at du koser deg allikevel:-)
Nydelig innlegg!!
Klem

ralfefarfars paradis sa...

Takk for hyggelig kommentar hos meg;)
Gleder meg til å se ditt soverom;) Jeg har også mange planer klare- men det skorter litt på gjennomføringen av og til;) Ser du skal ha persiennere- min mann må også ha det mørkt, derfor hang vi opp persiennere der vi bodde før- men det ble ikke helt mørkt - tenkte jeg skulle nevne det- så vi måtte henge opp rullegardiner i stedet.
Ha en fin dag;)

Datt sa...

Oi, det hørtes jo ubehagelig ut, men takk å pris for at det går bedre! :D

Ser du har fått kloa i ei skikkelig fin gammel vekt, jeg får vel bare fortsette jakten på en gamlere jeg også ;)

Jeg har en award til deg inne hos meg :)

jordbærpiken sa...

God bedring til mannen! Håper han blir fort frisk og kommer hjem igjen til deg snart. Fine bilder fra hjemmet ditt, som vanlig. :) Ha en god dag!

Lykkeliten sa...

Så godt han er på bedringens vei! Det er bestandig ekstra godt å få de hjem igjen etter de har vært borte en stund! Jeg venter på min kjære, som kommer i morgen, etter nesten 2 uker i Sør-Afrika.. :)
Ha en fin dag!
Klem*

et kjært hjem sa...

Så fine bilder, skjønn jente du har :) Likte veldig godt den blå kjolen hun hadde på seg! God bedring til mannen din!

Frk. T sa...

Hei gode Monica.. Så nydelige bilder du viser, du har virkelig et vakkert hjem! Huff, så kjedelig at mannen din ble skikkelig dårlig.. Godt han er på bedringens vei nå da?! Det er trist å sove alene, det syntes jeg også.. Håper du får din kjære hjem snart, snuppa!: ) Ønsker deg en nydelig sommerkveld, god klem fra meg

Cindy sa...

Beautiful chandelier and what a pretty little blonde headed girl you have there. She reminds me of my grand daughters. One is mostly german and the other mostly german-dutch.Hugs ~cindy s~ (from Canada)