tirsdag 9. juni 2009

La meme utfordring her også:)

Da har jeg også blitt utfordret til å svare på spørsmålene fra utfordringen La meme. Syns denne utfordringen er ganske kjekk for en lærer bloggerne bedre å kjenne:) Takk for utfordring Linda:)

Slik lyder spørsmålene og mine svar :

- Hva er du opptatt av for tiden?
For tiden er jeg veldig opptatt av oppussing av gang og trapphull, ferien, den nye jobben og selvfølgelig min prinsesse og min kjære og hele familien... nei du det er vist så mye som opptar meg atte;)

- Hva har du på deg i dag?
en kongeblå jumper, dongrithigst og en svart tunika, åsså et skjerf i halsen

- Hva skal du spise til middag?
Nachos med jalapenos...mmmmm

- Hva vil du gjerne lære deg?

ååå jeg ønsker å lære så mangt... å hekle nupereller har jeg alltid hatt lyst til, åsså skulle jeg ønske jeg var bedre med symaskin og søm... egentlig er jeg vel slik at jeg ønsker å sluke over alt som kalles håndarbeid og vil lære alt!!

- Hva hører du på akkurat nå?
datamaskinen som suser;)

- Hva er ditt favorittvær?
Sol og varme er selvfølgelig favoritt, men jeg elsker høstkvelder med regn ute og en god kopp kaffi under et teppe også...mmm så vel som snø også... ja takk litt av alt!!

- Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå?
ser på den nye jobben som en utfordring, men den tar jeg på strak arm og jeg ser også på den som en veldig kjekk, spennendes og lærerik utfordring som jeg gleder meg og ser frem til:)

- Hva synes du om den personen som tagget deg?
Linda virker som en kjempekjekk dame og jeg setter så utrolig pris på bloggen hennes, jeg må alltid innom henne. Linda er så utrolig kreativ og jeg får så mange gode ideer og masse flott inspirasjon når jeg er innom. Hun lager de vakreste bilder og jeg beundrer henne virkelig:) Åsså setter jeg alltid så utrolig pris på alle de vakre kommentarene fra Linda:)

- Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden – hvor skulle det ha vært?
Jeg liker så godt huset her hvor jeg bor og både jeg og min kjære stortrives i denne bygda, så jeg vil ikke flytte på meg. Målet er å pusse opp og lage huset om til vårt drømmehus og det er så gøy å hodle på med og se hvor fint det blir skritt for skritt. Men om det skulle være noe så måtte det vært et sommerhus på sørlandet- jeg elsker det blide sørlandet... eller forresten, jeg kunne gjerne hatt et landsted i danmark også sukk... elsker det landet:)

- Hva ville du gjerne hatt akkurat nå?
min kjære pleier si jeg ønsker meg så mye og har lyst på så mye, og det er helt sant. Jeg har svart belte i shopping og har alltid lyst på noe nytt så om jeg skulle ramset opp alt her så hadde det nok blitt en lang liste desverre... (så det får jeg nok bare ærlig innrømme) Men en slagbenk til kjøkkenet står høyt på ønskelisten!!

- Hva ville du gjerne blitt kvitt ?
sukk... det er vel kanskje alt for mye det også... men alt furen i huset får jeg vel si og det er jeg godt på vei med!! (hele loftet er furu, sukk..) Planen er å male det bort!!

- Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt?

(bilde fra internett)
Thailand- koh samui verdens perle, den vakreste plassen jeg har vært:) ååååå lengter sårt!!

- Hvilket språk ville du lære?
hmmm... måtte vel kanskje blitt fransk, selv om jeg vel egentlig ikke ser behovet for å kunne det. Kunne kanskje blitt bedre i spansk og stødigere i engelsk

- Hva ser du etter i en venn?

En som jeg kan dele sorger så vel som gleder med!! En venn som jeg kan stole på og som viser empati. En venn som er ærlig, pålitelig og som kjemien stemmer sammen med.

- Hvem vil du gjerne møte?
hmm... uff nei det var vanskelig.. det vet jeg ikke!! Kanskje noen av dere kjekke bloggere (?)

- Hva slags musikk liker du?
alt fra country til rock... sluker det meste!! Det kommer veldig ann på humøret også!!

- Hva er favorittplagget i klesskapet ditt?

elsker å gå i kjoler eller tunikaer


- Hva er drømmejobben?
Jeg tror jeg kommer til å strotrives med å jobbe i barnehage, som er det den nye jobben er. Har foreløpig bare vært student, men har jobbet en del i butikk og der trivdes jeg også. jeg liker å jobbe med mennesker, og spesielt barn de gir meg så mye og jeg vil gjerne være med til å bidra til lek, læring og utvikling:)


- Har du noen favorittmodeller?
Nei ;O)

- Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på?
Å bruke penger pleier i grunnen ikke være noe problem for denne tutta... som sagt så har jeg veldig mye på øsnkelisten. Men det hadde nok blitt noe stæsj til trappehullet da eller noe fint stæsj til gangen jeg skal male:)

- Beskriv stilen din?


Liker å ha det lyst og trivelig rundt meg. Elsker romantisk innredning, men gjerne innslag av det rustikke. Har sansen for både gammelt og nytt, jeg blir hoppende glad når jeg finner noen lopper. Elsker møbler elelr ting som har vært innen familien og gamle ting som bærer med seg en historie som jeg kan fortelle videre, dete r det som betyr mest for meg.

- Hva var det siste motebladet du leste?
Leser sjelden moteblad, men det siste bladet jeg leste var Jeanne D arc (ikke akkuratt et moteblad da)

- Den siste CD’en du kjøpte?
nei du det husker jeg rett å slett ikke, jeg laster ned sanger (lovlig) via min iphone jeg, så da kjøper jeg ikke cder lengre...

- Hva hørte du på da du ble tagget?
uff nei det husker jeg ikke desverre... må vel være suselyden av dataen igjen da (den høres forøvrig ut som et fly eller noe, kanskje på tide med en ny?)

- Hva vil du akkurat nå?
Nå vil jeg snart legge meg slik at jeg er klar for en ny morgendag med frisk mot og nye planer for dagen:)

Jeg ønsker å gi utfordringen videre til dere kjekke bloggere som er innom meg, så kan dere ta den med dere om dere ønsker. Nå er har den vært hos så mange rundt forbi i bloglandia:)

5 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Ja der fikk man mye info på liten tid:O) Koselig med slike utfordringer.
Gleder meg veldig til å se hvordan trappehullet blir. Mitt er hvitt fra før men har ikke gjort så mye med det for det går helt opp til himlingen. Å det er høyt, for høyt for meg for jeg har høydeskrekk:O)
Kos deg i dag onsdag, Monica.
Knib fra na Elin:O)

Frk. T sa...

Hei og god morgen!: )

Så koselig å lese om deg, Monica.. Morsom utfordring, som gjør at man blir litt bedre kjent her inne i blogglandia.. Koselig!: )

Er bare innom for å ønske deg en super dag, frøken!

Klem

jordbærpiken sa...

Så koselig å bli bedre kjent med deg. :) Ønsker deg en fin dag!

Datt sa...

Well, nå kjenner jeg deg litt bedre, det synes jeg er kjempestas! :D Lykke til i ny jobb! :)

lavendel mio sa...

Dette var et koselig innlegg om deg:))
Kjekt å lære bloggene bedre å kjenne:)
Onsdagsklem:)