onsdag 6. mai 2009

"Den ser da bare litt chabby chic ut"

Innimellom forelesninger og eksamenslesing, er det utrolig godt å koble av og rett å slett gjøre litt annet.


Jeg springer rundt her som en vind og prøver å få gjort litt husarbeid, innimellom alt det andre. Alltid når jeg gjør husarbeid, så flytter tingene rundt på seg.(ikke av seg selv altså hihi) Har nok nevnt det flere ganger nå, jeg elsker å rydde og pynte og dille:)


Madonna-figuren (eller...er det madonna, eller er det maria?) fikk lov å komme opp litt i stuen, tidligere har den stått i gangen. Det er kjekt å flytte litt rundt slik på tingene, for plutselig ser en på den med andre øyne og det er mesten som de blir litt nye. Denne figuren har jeg ikke sett så mye, siden den har stått i gjestegangen, så jeg følte den kom litt mer frem i lyset nå... så havner den kanskje tilbake igjen etter en stund:)


hyllen flytter alltid stæsjet på seg til stadighet. Elsker hyller og elsker kroker.(det er vel noe vi aldri kan få nok av?) Denne hyllen er og blir en favoritt.


Nå går jeg bare å venter på en tallerkenhylle som jeg har bestillt på landstil, gleder meg som et lite barn til å få den og til å stæsje på den:) Må nok finne frem noen skjønne tallerker, kanskje en søt hengeplante og noe skjønt dill til krokene. Åååå... det skal bli en fryd å pynte den. Vurderer faktisk å ha tallerkenhyllen i stuen, tror det kan bli litt skjønt med spisebordet jeg:)Gleder meg masse til å vise den til dere:)

Ellers har jeg, ikveld, mens min kjære jobbet overtid, sydd en liten lyspose. Det er egentlig ikke så mye jeg har sydd før, så om jeg får si det selv, så er jeg litt stolt over denne lysposen. Til tross for mange skjønnhetsfeil, man kan da vel ikke være mester med en gang?

Min kjære var så skjønn å sa: "den var kjempefin Monica, den ser jo bare litt chabby chic ut når den er slik" Det er gutten som har lært leksa si det:) Ikke bare kan han interiøruttrykk etterhvert, han vet også å si de rette ordene til sin kjære og gjøre henne fornøyd og glad. Jeg syns den ble litt søt jeg, og neste lyspose håper jeg blir enda bedre. Dette var nemlig gøy, så det blir nok flere!Ønsker dere en nydelig Onsdag:) Nå skal jeg ta meg en aldri så liten (og velfortjent?) bloggerunde, så må jeg tilbake i boken:)11 kommentarer:

Linda sa...

Hei Monica.
En må ta seg tid til litt kos også!
Som å blogge og sy....
Lys posen din ble nydelig!
Flink er du!
I morgen åpne Stoff og Stil like ved her, gleder meg til å besøke butikken, regner med å finne noe som frister ;O)

Klem fra Linda

lovecountrychabbychicstyle sa...

heisann:)) må bare si at du er kjempe flink med å kommentere på bloggen min:)) det setter jeg stor pris på:) jeg har vært litt dårlig på akkurat det da jeg har hatt litt mye å gjøre i det siste, men lover skjerpings herfra:)) Du har en kjempe søt blogg og lysposen var veldig søt!! Stikker innom igjen senere jeg:) stor klem Lillan

Jeanette sa...

Hei Monica., det er viktig å kose seg mellom lesingen:) Å herlig å gå og dille og flytte på ting,. det liker jeg og:) Nydelig lyspose.,den var kjempefin. Måtte le litt da du skrev hva din mann hadde sagt! :) :)
Lykke til videre med lesingen!
Vi høres:)
Klem fra j.

M sa...

Lysposen ble jo supersøt!
Og jeg får inspirasjon til småpynting...
:D

Karna sa...

Jeg må også flytte rundt på tingene mine når jeg vasker og tørker støv...uten så er det bare så kjedelig!

Mye fint du viser!

cecci85 sa...

Nydelig lyspose!!
Må bare si du har en nydelig blogg ,mange av tingene du viser er sånn man bare ikke ser seg lei på :)

Lindas Hus.. sa...

Hei Monica!Nydeli madonna og flott hylle.har nettopp arvet to skjønne hyller som må pusses opp.
Gleder meg til å ta fatt,men nå om dagen er det travelt på jobb og her er hagen i fokus.Lykke til med eksamen.Ha en fin dag!Linda :))

Livs Lyst sa...

Så koselig når man gleder seg over å ordne i sitt eget hjem. Da koser man seg jo der!! Fine ting du har!

Ha en fin dag!!!

Klem fra L-jo

Anonym sa...

Nydelige bilder du viser og koselig tekst til:) Elsker også hyller med kroker, det er så gøy å pynte og dille litt...lysposen din ble jo kjempefin:))
Klem

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nydelige bilder her hos deg, stemningsfulle... en MÅ jo ta seg tid til litt annet innimellom bøkene også...
Lykke til...

Ha en koselig kveld og uke...

fru rosa sa...

Hei! Så koselig at du skrev en hilsen på bloggen min. :) Her har jeg ikke vært på besøk før, og det var veldig koselig! Ser ut som dere har et veldig fint hjem. Jeg kommer gjerne tilbake! :) ha en herlig kveld!