søndag 12. april 2009

Velkommen

Her i heimen er det disse englene som ønsker dere velkommen til oss:) Elsker engler og det preger nok heimen vår litt. Min kjære har sagt at nå er det nok engler i stua vår hihi, men om jeg finner noen flere jeg liker kan det fort bli flere;)
Ellers så har cafebordet jeg reddet fra "containerdøden" blitt hentet frem sammen med noen påskeliljer og en skjønn vannkanne.Har lyst å pynte litt mer ute også, men tror jeg venter litt til med resten. Må skaffe meg litt mer utepynt for jeg har ikke så mye enda... (og det kan vi like... ikke feil å shoppe litt ny pynt hihi)
Vi har bestemt oss for at vi skal ha nye hagemøbler i sommer. Men det er jammen meg ikke lett å finne... For det første så er nok jeg en smule kresen... (det skal jeg ærlig innrømme),og for det andre så vet jammen meg min kjære hva han vil ha han også! Vi blir rett å slett ikke enige, for smaken vår spriker til to helt forskjellige kanter.
Han stod å kikket på et betongbord her om dagen, ja du leste riktig betongbord... Han er forskalings-snekker, men jobben sin den får han ikke ta med ut på terrassen vår altså... Betong er jo rett å slett et grufullt syn i seg selv, så hardt og trist og langt i fra slik jeg liker. Enten så liker min kjære det bordet veldig godt, tenkte jeg, eller så gjør han alt han kan for å provosere meg... Jeg har en misstanke om det siste, og godt er det for da kommer det iallefall ikke betongbord her i garden:)


Nå skal jeg sy litt videre på duken og kose meg med en kopp latte åsså skal jeg se om jeg kanskje får lagt ut den meksikanske suppa litt senere, så det var mange som hadde kommentert at den så spennendes ut og det kan jeg love dere den er:)


Ønsker dere alle sammen en nydelig 1.påskedag!!

10 kommentarer:

Malin sa...

Nydelig lite cafe`bord:)
Å den potteskjuleren med rosa på. Skjønn..

Kos du vil være med på konkurransen min:)

Lykke til!

Linda sa...

Så nydelig hage møbler!
Enn at noen kan finne på å kaste slikt!
Vi skal også kjøpe nye hagemøbler i år, de vi hadde fra før ble med på hytta, så da blir det nye hjemme.
Tror nok at valge faller på hvitmalte møbler.
Deilig å komme hjem fra påskeferie, da er det liksom vår!
Utrolig hvor mye snø som smelter unna på noen dager.
Deilig å se at det spirer og gror nå!

Håper din påske har vært like fin som min ;O)

Klemmer fra Linda

Linda sa...

Nydelig cafe-sett :)
Jeg er enig med deg at du får prøve å holde betongbordet borte :)

Ha en fin kveld:)

moni sa...

hihi ja det blir nok hvite hagemøbler her i gården også... har litt lyst på en benk eller noe med masse masse puter i, men får se hva det blir til!:)

Fotballmamma sa...

For noen flotte møbler!(:

GundaM sa...

Takk for koselig komment i containerbloggen min ;)

Så vakkert bord du har men du, betongbord er ganske så flott det og !!! har faktisk laga noen vi har ute i hagen her, med sjarmerende mose på ;)))

moni sa...

det hade vært gøy å sett bilde av dem! Ble litt nysgjerrig jeg! men jeg har en forkjærlighet for hvitt da...

Prinsesse Elin sa...

Hei hei
Så mannen din er forskalingsnekker.... kansje han jobber i samme firma som mannen min. Det er iallfall et forskalings snekker firma som ligger på Klepp. Kjenner til det der med betong over alt. he he
Ha en herlig mandag:O)

Solveig sa...

Hei hei søte deg:)
Tusen takk for alle de koslige hilsnene du har gitt meg!
Og jeg som har vært så sløv med å komme tilbake til deg.. MEn nå er jeg her;)

For et nydelig engle skilt!! Det er det fineste skiltet jeg har sett;)For et utrolig nydelig cafebord du reddet!! Enn å skulle kaste noe slik da?? Det var fint du fikk det med deg hjem:) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den fine potten din? Den var bare nydelig!
Hehe,høres ikke ut som dere har lik stil da nei! Får håpe dere kommer til enigheten,og finner noen utemøbler som dere blir fornøyd med:)
Så gøy at du har kjøpt det samme påske egget til datteren din,det var jo kjempe fint!

Takk for gode ord ang kløen;) Men fortsetter det slik det er nå klarer jeg meg ikke til fredag! Blir jo gal av å gå slik å klø..

HA en fin mandags kveld:)

Hanne sa...

SÅ flotte bilder, av nydelig ting. Ha en god uke!