fredag 3. april 2009

Påske

Tenk så er vi allerede kommet til påske, og det vrimler av påskeinnlegg i bloggene! Syntes ikke det var så alt for lenge siden det var jul jeg og innleggene handlet om julebakst, julepynting og gaver... Tenk i løpet av disse fridagen har vi sittet på terrassen for første gang og kjente sola virkelig steike. En stund begynte jeg å lure på om jeg måtte hente solkrem til prinsessa. Så herlig:)Påske for meg er nettopp sol og varme, vår, påskegodter og en god krimbok eller krimserie på tv. Håndarbeid og hyttetur hører også med.... og nettopp dette skal vår påske inneholde.Litt hagearbeid kommer vi ikke unna heller. Her lukter det virkelig vår for tiden, vi har nemlig gjødslet hele plenen.F
orhåpentligvis forsvinner hele mosen og vi får plen som mer ligner en golfbane (det er lov å drømme) Frøene fra denne posen skal ikke sås, de er mer til pryd, for det var så utrolig vakre bilder på disse frøposene.

Ja åsså blir det selvfølgelig noe malearbeid på kveldene også. Har jo begynt prosjekt "make-over" av vitrineskapet vårs. Nå mangler det jammen meg ikke mange strøk og jeg gleder meg utrolig mye til å vise det til dere, for det blir lekkert! Det er et veldig fint vitrineskap i formen, men det var i fargen valnøtt. Noe jeg likte for noen år siden, men altså ikke så veldig godt nå lengre. Så det blir virkelig som et nytt skap for meg!Her er en liten smakebit av hvordan det blir, dette er dørene til skapet som det skal glass inni etterpå!Påskekrim-boka er i år byttet ut med årets pensumbøker. Her går det bare i skolepensum for tiden. Det er kjekt og veldig spennende fordypningsemne jeg tar, men liker ikke å måtte lese gjennom bøkene kun for at jeg må. Men jeg skal prøve å være litt strukturert i påsken har jeg tenkt.

Snart reiser vi på hyttetur, vi som mange andre. Det skal bli deilig å slappe av og bytte litt stue og forhåpentligvis nyte sol og snø. Litt skiturer blir det nok også!
Ønsker dere en videre fin påske!!

7 kommentarer:

Linda sa...

Hei på deg!
Påsken min og din ser ganske lik ut ;O)
Vi skal også på hytta, det blir påskekrim, håndarbeid, påskegodt, solveggen(forhåpenligvis), skiturer og appelsin ;O)

Håper du får en super påske med dine! Og at solen skinner både litt her og der!

Påskeklemmer fra Linda

Malin sa...

Hei du!!

Så gøy du følger fredags innleggene:)
Nå er det snart fredag igjen;)

Så fantastisk vakker den frøposen var!! Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den??

Ha en deilig påske!

Klemmer Malin

Anonym sa...

Heisann. Innom med en god påske klem :)

Anita K sa...

Hei, er innom og ønsker deg ei riktig god påske. Skapet ditt kommer til å bli knallfint!

Prinsesse Elin sa...

Høres ut som din påske er like herlig som min. Foruten pensumbøker...de eksisterer ikke i mitt hus men derrimot gjør en haug av interiørblader. Kos dere masse på hyttetur:O) Klem fra Elin:O)

Maria sa...

Så fine bilder du viser. Likte spesielt godt bildene under innlegget : Grip dagen. ;)
Skikkelig fint.
Klem Maria fra Idekroken

Livs Lyst sa...

Så koselig at du fant inn til meg! Og kjempe hyggelig at du fikk lyst å linke meg. Tusen takk :O)

Ha noen nydelige påskedager!
Hilsen Ljo