mandag 30. mars 2009

Bruktfunn

Elsker å gå å kikke i den lokale bruktbutikken her i "bygda"!! Her kan en virkelig gjøre kupp! De gamle og vakre tingene selges for latterlige summer, og det kan vi like. Denne gangen ble det med meg hjem to nydelige duker, seks broderte servietter og et forkle i hardangersøm! Veldig fornøyd med dette! To nye sia skåler ble også med meg hjem fra min lille tur, men de er altså kjøpt nye. Elsker å forene det nye med det gamle, lekkert!




Likte spesiellt godt den ene duken:) Svigermor viste meg nettopp en som hun har, som var nesten maken til denne som jeg kjøpte. Forskjellen var at den duken som svigermor har, var brodert på noen melsekker.Svigermor fortalte at hun trodde dette var gjort fordi de kanskje ikke hadde råd til så mye stoff ,og at de derfor brukte det de hadde. Snakk om sjarm! Helt siden hun viste meg den duken, så har jeg tenkt på den. Jeg liker nemlig så godt hjemmelaget håndarbeid. Tenk så mye arbeid og sjel det er lagt ned i disse vakre dukene. Så når jeg fant en som mesten var maken, ja da var det lykke i hjemmet.





Her i heimen er det travle tider, nok en gang! Denne fruen skriver nemlig avsluttende oppgave på førskolelærerstudiet. Dette krever derfor mye av meg. Jeg må også lese en god del og forberede meg godt til avsluttende eksamen som er i begynnelsen av juni.



Derfor skal det bli veldig godt med påskeferie nå. Da skal vi reise på hyttetur, og det skal bli deilig å slappe av. Håndarbeide skal være med slik at jeg har noe å henge fingrene i, åsså må nok noen pensumbøker også få være med meg ut i fjellluften. Det skal bli herlig!




Idag var jeg og min kjære nede hos den lokale maleren og kjøpte inn maling. (som om jeg ikke har det travelt nok) Jeg har nemlig fått min kjære med på å male vitrineskapet og bordet. JIPPI!! Trenger vel ikke å skrive hvilken farge?;)


Ønsker dere en videre fin dag!! Her skal det males åsså er det jo frustrerte fruer ikveld :)

9 kommentarer:

Guttemamma sa...

Tipper på hvit...??:-)
Så herlige bruktfunn du har gjort og enig i at det er så fint å kombinere gammelt og nytt!! De sia skålene er kjempefine ,har to jeg og. Bare venter på jordbærsesongen...Ha en kos kveld, gleder meg til å se resultatet av malingen1!
Klem

Solveig sa...

Heisann;)
Tusen takk for koslige hilsner!
Det setter jeg pris på.
Huff, det er ikke gøy å være hjemme alene nei.. Da hadde ikke jeg slått av alle lysene heller tror jeg;)

Hadde ikke klaget over latterlig lave priser nei:) Det er bare bra for kundene,hehe!
Så fine ting du fikk tak i der da. Hørtes ut som noen skikkelige kupp!
De nye sia skålene dine de var nydelige:) Perfekt til alt egentlig, skulle kanskje hatt noen slike her også..hehe!
For en utrolig vakker duk! Den må du passe på:)

Du har mye å holde på med da, med avsluttende eksamen! Masse lykke til med det:) Så spennende når du blir ferdig. Moren min er førskolelærer, og hun trives! Jeg har selv jobbet i bhg,og savner det egentlig.Skjønner at du gleder deg til påskeferie da,det blir godt:)

Oi,så spennende med malingsprosjekt! Godt å male nå når det er lysere tider:)

Ha en flott kveld du også!

Villmarkstausa sa...

Her var det mye nytt og fint. Hørte på deg kjøkkenhyller ble hvite;-))

Nygammalt sa...

Hej där!
Ja tänk vilket arbete de la ner på alla dessa vacka hemgjorda dukar och textilier. De är riktiga skatter.

Önskar dig lycka till med ditt utbildning.

Kram.

SiljeVanilje sa...

Tusen takk for koslig kommentar!:)
Alltid like morsomt å oppdage nye fine blogger!:)

Heldig du da!:) hardangersømarbeider er jo bare råå fint!!:)

Ha en fin onsdag!:)

Klem fra Silje

Landcharm sa...

Lykke til med maleprosjekt, men sørg for å slappe av og nyte påsken!

Frk. T sa...

Hei!!: )

Nå har jeg akkurat lest igjennom bloggen din, for en søt blogg du har! Det så ut som du hadde funnet mange fine skatter på brukthandelen, finnes ikke noe morsommere enn det!!:D Gleder meg til loppemarked-sesongen begynner for fullt!!

Lykke til med avsluttende oppgave, jeg holder også på med bach.oppgave.. Puhh...

klem

Hanne sa...

Nydelige bilder, og koselig lesning. Ønsker deg en god helg.

Josefine sa...

Hei på deg:) Så koselig blogg du har! Fine ting du viser...og den duken var jo så skjønn! Samler på gamle broderte duker selv...herlige skatter:)

Tusen takk for hyggelig besøk hos meg!

Skjønner godt du gleder deg til ferie når du studerer. Håper du får senket skuldrene denne uke..slapp av og kos deg! Ønsker deg en flott påske, klem