fredag 27. mars 2009

god helg!!

Da var det endelig helg, og den har virkelig vært etterlengtet!! Her har det lavet ned snø det siste døgnet, men det er iallefall en flott himmel og det ser ut som om solen kan skimte til litt iløpet av dagen. Skikkelig påskevær spør du meg! (selv om jeg nok aller helst ville hatt snøfrie veier og en god del mer plussgrader, men men...)
Igår var jeg jo som jeg nevnte hos frisøren. Jeg er så heldig at jeg har en superdyktig frisør som jeg har gått til fastlenge. Så derfor pleier jeg alltid å bli fornøyd. Hun kjenner meg og vet hvordan jeg vil ha det og hva jeg passer. Igår ble jeg altså litt mørkere, og det var deilig. Plutselig følte jeg at jeg fikk litt mer farge i ansiktet og øynene ble mer fremhevet, det er utrolig hva litt ny farge i håret kan gjøre altså! Åsså blir jeg i så godt humør når jeg gjør litt slikt for meg selv!!
Når jeg skal til frisøren må jeg jo selvfølgelig innom noen lokale butikker også. Så da ble det litt med meg hjem denne gangen også da. Elsker når det kommer vårnyheter inn og jeg får av og til lyst på halve butikken, så det er skikkelig vanskelig å begrense seg. Det nydelige fatet med fuglen på stod bare der på butikkbordet og formelig skrek etter meg, og når jeg så at det bare var et igjen, ja da var jeg ganske så kjapp med å kapre meg det. Nydelig er det.
Jeg må le litt av meg selv også, når jeg står i matbutikken og skal handle inn til helga og begynner å tenke interiør der inne. "ååå de kjeksene hadde vært nydelig i den vakre skålen jeg har hjemme på bordet" Og vips så lå der noen kjeks i handlekorgen min som slettes ikke stod på handlelisten ;)
Snøen har altså lavet ned her det siste døgnet (lavet ned er kanskje ikke det rette og si for det høres jo ut som om det er helt ekstramt mye med snø, men på denne årstiden og når jeg er sååå klar for vår så føles det virkelig mye) Men at det er snø ute gjør bare at jeg ikke får lyst å gjemme vekk denne lekre puten som jeg kjøpte på skolehuset før jul. Den er virkelig vakker med et vakkert motiv av barn som leker i snøen, og den skal iallefall få lov å være fremme til påsken er over har jeg bestemt meg for!! Den gir jo påskestemning også, så vel som julestemning!

Nei nå skal snart jeg å tuppa gå å hive på oss ullklær, også skal vi ut å renne på rompebrett! Må jo benytte sjansen mens snøen enda er der å se det positive i den!! Prinsessa elsker iallefall at det er snø ute!
Vi må nok ha med oss Bjarne også tenker jeg. De har en slik en bamse i barnehagen, som får være med hjem på tur til hver og en av barna på avdelingen. Denne helga var det Prinsessa sin tur og det var med stor glede. Bjarne er virkelig med overalt. Igår var han med i handlekurva i butikken. Han sover i senga til prinsessa. Og imårres så sov han altså så lenge tenk, at prinsessa måtte gå å riste i han og vekke han, den syvsoveren. Ja, så han skal nok få lov å være med å renne på rompebrett på den så vidt snødekte plenen i den veldig bløte snøen hihi:)


Ønsker dere en flott helg alle sammen:)

23 kommentarer:

Hanne sa...

Godt å være nyfrisert! Jeg har klippetime på mandag, og kan nesten ikke vente, for nå ser jeg virkelig ut som en lampeskjerm på hauet..!
Lekre saker du har kjøpt - jeg skjønner godt at du bare "måtte" ha de pastellfarga kjeksene med deg hjem, også. :-)
God helg!

Linda sa...

Du er flink til å stæsje og pynte!
Den puta du kjøpte var nydelig!
Fin stettskål også...
med vakkert snop!
Jeg er ikke bedre...
kjøper godteri som tar seg godt ut!
Disse små kjeksene har jeg ikke sett på mange år.
Husker de fra jeg var jentungen,
Trodde de hadde forsvunnet....

Måtte solen skinne både her og der i helgen!

Klem fra Linda

Jannicke sa...

Så fine bilder du viser!
Og de kjeksene vekket barndomsminner!!
Har ikke sett de på åresvis, men det var en av favorittene da jeg var liten!
Takk for koselig hilsen hos meg i dag,
ha en flott helg!

Hjerterom sa...

Hei
Koselig blogg du har !
Ser vi har tengt likt i dag ja :)
Har tengt å kjøpe de kjeksene jeg å,men fant de ikke..
Skal være fint å vøttu ;)
Ligner veldig den skåla ja..

Rompeakebrett,hørtes gøy ut :)
Men jeg er glad vi ikke har mere snø her da,enn så lenge :)

God helg

Siw

Guttemamma sa...

Herlige bilder og sånne kjekser er jo faktisk gode også!! Ja, den snøen...ikke noe å gjøre noe med-vi får kose oss inne!! God helg,klem

Prinsessa sa...

Takk for hilsen på bloggen min. God helg til deg også. Jeg kjøper stadig kjekt og marengs til å ha i glassklokkene. Ikke er de bare fine å se på men de er veldig gode også:O)
Ha en fin fin fredag. Knib fra na Elin:O)

Solveig sa...

Heisann:)
Tusen takk for koslige hilsner fra deg, blir så glad for det!

Dumt at det snør så mye nå da,men det er jo fint med snø til påske og da:) Den rette stemningen.

Så gøy med litt nytt på hårfronten da:) (selv om jeg selv ikke er det,hehe) Godt å ha en fast frisør som du kjenner, å stoler på;) Så vet du at du får det som du vil:) Hørtes ut som du ble fin.

Hehe,litt shopping i samme slengen må du unne deg ja! Kjempe fint fat og fugel:) Mm, de kjeksene var både dekorative og lekkre.. Men de hadde ikke ligget der lenge om jeg hadde vært der,hehe.

Du får ha ei super helg:)

Malin sa...

Hei!!

Så deilig å være nyfrisert og fornøyd!!

Jeg å har farget håret... er egentlig blond (!)
men soom du sier, utrolig hvordan gløden i ansiktet, og øynene kommer bedre frem:) Å det kan vi like!

Ha en deilig helg!

HobbyMegHer sa...

Så herlig med en tur til frisøren, da! Deilig!
Haha, ja det er ikke bare, når man tenker interiør også i matbutikken.
-Men du verden så flott det er med en bolle med lime/ sitroner , feks i en pen glassbolle... Ehm...

Håper dere koste dere masse med aking! :0)

Solveig sa...

Takk for det!
Du får ha ei flott helg selv:)

Kristin sa...

Hei lille venn:-) Er bare innom for å ønske deg en SUPER lørdag! Du hadde pyntet så fint atte:-)) Vi gleder oss til prinsessa di, Bjarne og du kommer til oss i morgen:-) Tenker du har blitt såå fin på håret. Hos oss er det "full" lemming, så di må Bjarne og prinsessa di se. De er så søøte så.. Snakkes da;-)

moni sa...

heisann storesøss:) vi gleder oss masse til å komme til dere imorgen:) det blir kjekt for prinsessa og bjarne å få se lammene:) nå sitter vi å koser oss med barnetv og blogg i nyvasket hus, herlig følelse!! snakkes imorgen da

og takk til alle dere andre for flotte kommentarer, det er alltid gøy, jeg skal prøve å ta meg en tur innom dere alle, det er alltid like inspirerendes og kejkt å besøke bloggene deres:)

Malin sa...

Tusen takk;)
Veldig gøy å få det til!

Blir nok flere av de.. er jo gøy å gi bort selvlagde gaver:)

Ha en deilig lørdagskveld!

Klemmer

Linda sa...

Hei hei!
Bare innom for å ønske deg en fin lørdagskveld!

Klem fra meg :O)

Prinsessa sa...

he he tenkte at du satt i mørknå å skriev mens alle lysan va slukka sånn at mi kan redda verden.
Nå har lysa komt på igjen her i huset. Ikke alle då for mi he ufattelig mange unødvendige lys på om kvelan men inni stua e det lys.
Ha en fin fin kveld vidre:O)

Lindas Hus.. sa...

Hei!Morro å titte inn til deg.Håper du å prinssesa hadde fin aketur.ser du holder på med teppe i bestemorsruter.du kan hekle dem sammen.Titt inn til Attic 24,jeg har linket siden til.
God søndag!Hilsen Linda :))

Lindas Hus.. sa...

OPS:Her gikk det litt fort i svingene,ja det er deilig å stelle
seg på håret.Jeg har godt til den samme frisøren i over femten år.
Hun bor i den samme gata som jeg.
Hun har salong hjemme,klipper barna også.
Ser vi har samme sinkfat med
"blonder". Nå er det snart frokosttid.Ha det!Linda :))

-Mia- sa...

Så koselige bilder! Kos dere i snøen-håper dere får nyte sola også! :-) Klem-Mia

Anita K sa...

Så flotte bilder du har, blir litt "pyntesyk" når jeg er innom her :) De kjeksene er ett godt barndomsminne for meg, liker å spise av den sukkerklump-tingen først :)

Fotballmamma sa...

Puta der var nyydelig altså!(:

Anettes hus sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

Så flott blogg du har! Sååå mange fine bilder!! Du har et vakkert hjem!

Ha en fin kveld!

Klem Anette:)

Villmarkstausa sa...

Hei

Jeg lot allt være hvitt;-)) Flertallet fikk avgjøre. Ta en titt, det ble fint....inspirert av bloggverden...

Anonym sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務