fredag 24. april 2009

God helg!!

Denne helgen har jeg et lass med ting som jeg ønsker å gjøre. Jeg skal blandt annet male ferdig vitrineskapet (uff ja, ting tar tid i denne heimen) Men jeg er veldig fornøyd med resultatet til nå iallefall, så det er verd all ventingen og tålmodigheten med meg selv. Vurderer sterkt å ha en tekst på skapet, men klarer ikke helt å bestemme meg for hva eller hvor. Vinglepetter vettu! Har kjøpt noen lekre folietekster som skal pryde heimen på den ene står det på gjensyn og den skal jeg ha over døren i fingangen! Den andre teksten står det en fransk tekst om stuen, den tenkte jeg egentlig å ha på vitrineskapet, men det fikk jeg ikke helt til å stemme. Nå vurderer jeg å ha den enten over speilet i stuen eller over et bilde som henger på veggen! Må nok litt i tenkeboksen først og vurdere opp og i mente:) Vakre tekster det er det iallefall ikke tvil om at det er:)


Må bare vise dere greengate fløtemugga jeg kjøpte. Foreløpig står den å pryder vinduskarmen , uten blomster, men dere skal ikke se bort ifra at det havner både markblomster og løkblomster i denne en gang i blandt!Det er så vakkert synes jeg! Elsker Greengate og har jo lyst på alt, så jeg har enda ikke bestemt meg helt for hvilket mønster jeg skal ha tallerker og kopper i:) kanskje noen av de med polkadots?
Under den vakre gamle boksen som inneholder noen nydelige scandia silver skjeer,ligger lexingtonhånklerne jeg kjøpte nylig. Av disse skal jeg prøve å få til å lage puter i løpet av helgen... Blir nok ikke før søndag med alle de planene jeg har... Prinsesse Elin inspirerer meg gang på gang og dette må jeg jo bare prøve!! Tror den kan bli veldig fin pyntepute på stolen som står i hjørnet av kjøkkenet! Passer inn i det litt rustikke romantiske kjøkkenet vårs!Imåren kveld kommer min skjønne søster til meg:) Jeg gleder meg kjempemasse! Da skal vi kose oss med bloggrunder, god mat, snacks og jentesnakk:) Vet du leser storesøster, så jeg vil bare si jeg gleder meg utrolig masse! Kanskje du også får deg en blogg i løpet av kvelden?Ja med dette ville jeg ønske dere en nydelig helg:) Dere er noen herlige mennesker og jeg blir helt overveldet av alle de nydelige fine kommentarene dere legger igjen hos meg:) Jeg setter stor pris på hver og en av dere inspirerende og herlige mennesker:)


8 kommentarer:

Grip dagen sa...

Hmmm. Jeg kjenner at jeg er litt spent på dette vitrineskapet...!
Blir gøy å se bilder når du er ferdig - og har bestemt deg for tekst.
Jeg HAR malt ferdig et stort skap (som et vitrineskap uten dører).
Men tror du noen har tid å bære det på plass for meg?
Vi har en gjeng sterke mannfolk i gata. Jeg hadde satt min lit til dem.
Men de og husbonden la ut på en knallhard sykkeltur i ettermiddag. Vel hjemme klagde de på vonde bein og kramper... De orka ingen tunge løft. -Pingler!
Får mase mer i morra.
God helg.
Klem marit

Huset på toppen sa...

Høres ut som du har planlagt helgen din nøye, og du kommer helt sikkert til å blir kjempefornøyd med "nytt"vitrineskap i hvitt:)tekt eller ikke, ikke lett. Et lite tips, panduro har klistremerker som du kan klistre rett på skapet, og ta vekk de vekk,hvis du ikke vi ha dem lenger!!
Ha en riktig fin helg og koselig lørdagskveld med sin søster, kossss dere masse!!
Klem Linda

Guttemamma sa...

KOs deg masse med søs,sånne er gode å ha!! Greengate har så mye fint at det er umulig å velge...,lykke til med putesøm!!Klem

M sa...

Heisan, jeg fant deg på forsiden av NIB! Så kooooselig du har det!!
Siden du elsker Greengate, må jeg vise deg noe som ligger på siden min....i kommentarfeltet på siste innlegg, har Stine laget noe....kom og se!!!
God helg fra meg!

Kristin sa...

Jepp, jeg leser dette vet du:-) Gleder meg til å se de nyinnkjøpte tingene dine "inlive". Blir kosi med en jentekveld uten unger=)
Ha en STRÅLENDES dag, så snakkes vi i kveld:))
Klem

Kristin sa...

Hei
Takk for hilsen!
Ja, kassen er fin den, og forblir lyse blå;-)

Hanne sa...

Og en riktig god helg til deg.

Livs Lyst sa...

Så koselig med slike kasser med flere rom til å oppbevare ting i!

Takk for titten i din blogg!
Hilsen Ljo