onsdag 22. april 2009

Premier i hverdagen!

Endelig er jeg den heldige eier av et oliventre... Jeg har kjøpt meg et lite et til å begynne med, for å se om jeg får det til først (kremt... er nok ikke den med de grønneste fingrene) Men jeg har forstått det slik at treet skal dusjes! Jeg tar gjerne imot flere tips, dersom det er noen av dere der ute som har gode tips om stell av det nydelige treet!! Får jeg dette til ønsker jeg meg et stort et som skal stå i kurv på gulvet... Det tror jeg kan bli veldig vakkert!Har ikke vært innom her siden helgen, for jeg har vært så utrolig opptatt for tiden!! Feltoppgaven tar hele min tid, åsså danser jeg jo hver tirsdag i fire timer i strekk. Det er god trening og utrolig kjekt!! Dansen velger jeg og prioritere i hverdagen min, fordi da kobler jeg rett å slett helt av og det er herlig!De nydelige bildene som står på hyllen har jeg bestillt av Linda! Jeg måtte bare vise dem til dere, jeg er kjempefornøyd med dem! Linda er ei utrolig kreativ og flink dame!! Tusen hjertelig takk Linda!
Idag kjøpte jeg litt "premier" til meg selv. Jeg gjør av og til det når jeg kjenner dagene har vært veldig travle. Så hjem kom en liten fløtemugge i greengate, 2 nye lexingtonhåndkle som skal bli pute (ble så inspirert av prinsesse Elin), en gammel sitronflaske og noen greengate kjøkkenhåndkler! Fikk med meg brosjyren til greengate for jeg klarte ikke bestemme meg helt for hva jeg vil gå for i tallerker og kopper, litt sånn vinglepetter jeg hihi!! Damen i butikken bare smilte og lo av meg!!Jeg elsker som sagt å bytte på pynten på bordet, så nå er det slik pynten på stuebordet ser ut! :) Nyter bildet av den skjønne jenten:) Tenkte at de vakre kortene jeg har kjøpt kunne brukes til både strykemerker, men også til å lage noen skjønne bøker som en kan ha liggene fremme (så at Malin hadde kjøpt seg noen nydelige)
Ønsker dere en nydelig dag!!

17 kommentarer:

Malin sa...

Gratulerer med Oliventre!
det står på min ønskeliste å:)

Kjempe kos ar du linker til meg:)
(men linken virket ikke...?)

Jeg forandrer å hele tiden på stuebordet.. nå ligger de skjønne bøkene der, sammen med litt annet..
kanskje jeg tar et bilde å legger ut. Er i hvertfall veldig fornøyd:)

God klem til deg:)

Prinsesse Elin sa...

Jepp jeg har fått den og skal forklare deg det. Det er ikke vanskelig i det hele tatt så dette fikser du på stak arm:O) Nydelige ting. Jeg er veldig for å premiere oss selv for alt vi gjør. Det er jo nesten ingen andre som gjør det og da får vi hva vi ønsker oss:O)
Ha en knall goe dag. Klem fra Elin:O)

Linda sa...

Så heldig du er som har fått tak i Oliventre!
Jeg også har lyst på, men har ikke sett noen på butikken på aldri så lenge.
Ja da har du fått bildene på plass ser jeg ;O)
Det er så artig å se de hjemme hos deg...smiler!
Tusen takk til deg for skryt,blir veldig glad for det ;O)

Klemmer fra Linda

Josefine sa...

Hei på deg:) Grattis med nytt tre...det var så fint. Vet du...jeg kjøpte et sånt lite tre for fem år siden. Hver vår har jeg satt det ut...plantet det etterhvert om i større potter. Nå er det blitt ganske stort:) I vinter stod det i garasjen...og det har overlevd!! Det skal ikke ha så mye vann. Jeg har også et som jeg kjøpte stort...det har stått i stuen i vinter. Mistet litt blader, men tror det kommer seg. Det har heller ikke fått mye vann i lpet av hviletiden. Om sommeren drikker det mer...du ser det på bladene om det får for lite vann.

Lykke til med treet...ønsker deg en flott dag, klem

Guttemamma sa...

Så herlig innlegg fra deg med masse flotte saker!! Oliventre vil jeg gjerne ha og...men trenger også gode tips til stell!!
Ha en flott vårdag,klem fra Anette

Ida sa...

Herlig med oliventre - fant idag jeg også... men jeg stoler ikke på mine grønne fingre :)

Viktig å premiere seg selv altså :) Da finnes det som regel alltid en god unnskyldning for å kjøpe seg noe nytt.. hihi :)

klem

Ingunn sa...

Så flott oliventre.

Ha en fin dag.

Hilsen ingunn

Livs Lyst sa...

Ja, jeg er enig med deg. Det er kuult å bruke ting litt annerledes. LITT annerledes har jeg stor sans for. Men MYE annerledes... det er ikke helt meg....

Men dette gikk an syns jeg. Til jeg evt får lagt dørmatten utenfor en gang..hihi

Hilsen Ljo

Tiril sa...

Lykke til med ditt lille oliventre, jeg har to store ute, men tar jeg de inn i hus, slipper de bladene.
Så koselig at du har vert på butikken min:))

Frk. T sa...

Hei søte du!: )

Gratulerer så mye med oliventre, finnes ikke noen finere plante spør du meg! Jeg kjøpte mitt første for ca. 6-7 uker siden, men hadde forstått det som at det skulle stå tørt (noe det absolutt ikke skulle gjøre).. Treet fikk vann èn gang i uken, og bladene falt sakte men sikkert av på den ene(!) siden.. Nå har jeg lært, og treet mitt får vann en gang daglig og jeg ser nå at det begynner å komme nye blader.. Så det kan virke som treet er reddet - johoo:D Dette ble et laaangt innlegg, men tipset mitt er hvertfall å gi det nok vann!!; )

Du får det nok helt sikkert til!: )

Ønsker deg en god natt,

Klem Frk T: )

Bette sa...

Så fint oliventre da!! Jeg bare elsker disse søte trærene,men har hørt at de skal være vanskelig å få til....Så i mangel av grønne fingre gikk jeg for en stund siden til innkjøp av to falske trær... He-he:o) Men de er kjempefine og ser veldig ekte ut! Så de skal jeg kose meg med leeeeeeeenge;o) Håper du får til ditt!!

Ha en super helg!

Klem fra Bette!

Lenas hjem sa...

Hei.

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:=) Neida det spruter ikke så mye, men det må gjøres ute da det blir mye malingsstøv... veldig fort gjort, og sååå gøy.
Nydelig blogg du har. Håper det er iorden at jeg følger bloggen din.
Go helg.

Utkledd sa...

Takk for kommentaren og komplimentet. Søt blogg du har =) Minner mye om min mors blogg. Du burde titte innom http://kristin-kleiva.blogspot.com/

Ha en fin dag!

Anonym sa...

Hei! Takk for veldig koselig kommentar hos meg:)Bloggen din er superfin, likte så godt den rustne krona du var kommet hjem med og en god i ide med litt premier i hverdagen:) Vet ikke om du har funnet ut dette med signaturen, men når jeg hadde fått laget signaturen, så fikk jeg en HTML-kode som jeg kopierte, gikk så inn på bloggen, utforming, så inn på arkfanen innstillinger og så inn på arkfanen formatering og så limte jeg inn koden i rubrikken for innleggsmal, håper dette var forståelig,lykke til:) Ha en strålende helg, titter snart innom igjen:) KLem

A home far away sa...

Hej vilken underbart fin blogg du har.

Kram Gunilla i Singapore

Linda sa...

Hei Moni!
Velkommen hos NIB!
Det var på tide ;O)
Ha en super duper helg!

Klem fra Linda

Anettes hus sa...

Hei!!

Er bare innom for å ønske deg en strålende helg!! Så mange flotte bilder du viser i dag! Nydelig oliventre:) Det ønsker jeg meg også ...

Klem Anette:)