mandag 13. februar 2012

Hverdagskost

Så var det ny uke med nye muligheter. Her flyter huset over, og jeg vet omtrent ikke hvor jeg skal begynne. Klesvasken har hopet seg opp, gulvene hadde trengt å blitt støvsuget for så å få en grundig vask og jeg kunne ha brettet klær til den store gullmedaljen tror jeg. Er det ikke godt å høre at noen har det slik av og til?


Men pytt sann, det springer jo ikke av... rotet mener jeg. Det ligger forsatt like fint der, selv om jeg heller velger å tilbringe tid med datamaskinen mens lilleprinsen sover så fint. Ja, for av og til er det faktisk sånn det er. Selv om det ikke akkurat er det jeg velger å skrive om og lege mest fokus på.


Når jeg leser det ene innlegget etter det andre på bloggene om rydding, vasking av hus, vinduer som blir pusset, sølvtøyet som blir dekket på med midt i hverdagen (litt på spissen!!) og den mest fantastiske middagen som man disker opp med... ja så kan det jo ta pusten fra noen og enhver. Men jeg velger å tro at dette ikke er ren og kjært hverdagskost hos de fleste. Og når man da først gjør det, og til og med i hverdagen, så blir det jo skikkelig hverdagslykke. Nettopp fordi det ikke er hverdagskost.

Og når jeg da kjenner det har "hopet seg opp" i huset og jeg virkelig ikke føler jeg vet hvor jeg skal starte en gang... da titter jeg bort på den fine buketten jeg fikk av mine kjære igår, som motivasjon også tar jeg meg en runde inn til alle de flinke bloggevennene mine og kjenner inspirasjonen komme... Herlig ikke sant.


Ønsker dere en riktig fin dag, og jepp nå skal jeg kaste meg over litt av hverdagsrotet her hjemme. Og det skal bli med fryd og gammen. Det blir jo hva man gjør det til.


13 kommentarer:

tove sa...

Så kjekt å høre at det er flere som har det slik. Her flyter det over men allikevel drømmer jeg meg heller bort i stoff og stil.
Fin dag til deg
Klem Tove

Eldens Hage sa...

Så morro, det var akkurat som om jeg skulle ha skrevet det selv. Jeg har også gulv som trenger støvsugeren, og en haug med klær på størrelse med afrika som skulle vært brettet. Meeen, jeg valgte også å tilbringe tid med data'n når lillegutt tok seg en lur.

Skal nok få orden på rotet jeg og. Etterhvert.. :)

Strålende mandag til deg også!

Bolettes hus sa...

Hei og hå!!! Takk for litt ærlighet! Jeg kjenner meg sååååå igjen! Og har en så velgid stor trang til å få litt orden rundt meg, men i dag kjenner jeg at jeg ikke har energi i det hele tatt (25 dager til keisersnitt,- så kanskje ikke såå merkelig da) Det eneste jeg skal gjøre i dag er å kose meg alene hjemme før mann og barn kommer hjem, samt hive på en haug av maskiner med klær etter hyttetur i helga....
God uke til deg!
Kari

Roka Design sa...

Hehe:)
Godt skrevet... tro meg, her ser det iallefall slik ut i dag:)
Du er nok ikke den eneste:)

Ha en deilig dag med eller uten rot:)
Klem fra Kari

Audhild sa...

Så sant så sant :)
Vi er jo bare mennesker, ikke maskiner :)
90% av bloggebildene er jo stylet for å se ut som de gjør!
Hverdagsstatus er det nok mest av hos de alle fleste, inkludert meg!!

KLEM til deg!

Tommensgirl sa...

Herlig innlegg:) Det er nok sånn hos alle innimellom, at det hoper seg opp... Fiiine blomster du fikk av din kjære <3 Kos deg i dag, med å ordne og rydde i dag:)
Ønsker deg og dine en fin start på ny uke:)
Klem

Agnes, Livet i det Blå huset sa...

Herlig å høre at andre også har det slik. Her i huset flyter det også over etter at mannen og jeg har brukt helgen til å snekring og beising, men i dag valgte jeg å reise fra rotet og ut på kosetur til Bryne..:-) Det ligger fint til i morgen;-))

Ha en flott uke

Klem

TSAR sa...

Åh så bra å høre at det er slik hos flere!! :o)
Selv tenkte jeg faktisk tanken på å ta bilde av alt rotet her tidligere i dag, men slo det fra meg i fare for å skremme noen;o)
Sitter her og titter rundt mens jeg hører på veslefrøknasom skravler for seg selv inne i senga si mens hun venter på å sovne...
Fin kveld til deg!
Klem fra Tone:o)

Tone sa...

Så herlig innlegg :))
Nyt tiden foran pc en du, mens lille prinsen sover, det gjorde jeg også, det er lov å flyte litt...eller litt mye av og til. Her er det togbane i hele stua til tider, og vips så utsatte jeg gulvvasken noen dager til :)) Ønsker deg en fiiiiin avslappende uke :)
Klem Tone

Min blogg om Interiør, lopper og brukting. sa...

Her flyter det over av alt å ingenting og jeg veit sannelig ikke helt hvor jeg skal begynne! He he.
Ønsker deg en kjempekveld som om huset flyter :P

Klem Tonje

Den Grønne Baljen sa...

Vi er nok mange i den båten vil jeg tro.. hverdagen er travel og kjekt at man kan prioritere samvær i istedenfor å rydde hele tiden.. så får man ta et skippertak innimellom..
Men med fire barn , to hunder og en katt.. sier det seg selv at huset aldri er helt ryddig =)) hihi..

ha en fin dag og kos deg med den nydelige buketten =))

Kerstin

Joy sa...

Hehe... Precis så är det hos oss emellanåt! Vaskemaskinen och oppvaskmaskinen går nästan 24/7 och ändå tar det aldrig slut! Hihi ;)

Du ska ha all credit för att du vågade skriva om det på bloggen. :)
Oftast framstår allt som perfekt hos oss bloggare.
Jag är inte speciellt glad i att vaske hus, jag lägger istället mycket tid och energi på att fokusera på hemlagad middag varje dag. Alla prioriterar vi olika.

Önskar dig och dine en mysig helg och så skoj att du ville vara med på give away hos mig!

Kram Joy

http://ragnhild-lykke.blogspot.com/ sa...

Hei du!

Så koselig blogg, og hyggelig innlegg!

Her synes jeg det ikke bare hopes opp, men det "er hopt opp" hele tiden! Haha.

God helg til deg og dine!

Hilsen Ragnhild