mandag 13. juni 2011

Masterbedroom ♥

Det er utrolig sjelden jeg viser bilder fra soverommet våres, og jeg kommer nok ikke til å vise mange bilder derifra i fremtiden heller. Men akkurat nå har jeg dillet litt til der og da er det jo litt kjekt å vise litt andre steder av huset også. 


Det er en stund siden vi fikk oss ny sengegavl her inne, den er rett og slett kjøpt på IKEA, helt enkelt og greit, men det gjorde seg veldig. Kjekt å kunne sette litt bilder og dill på den. Ved min kjæres side står det som jeg ser mange kaller for bloggetreet, det tåler så mye, så da er det praktisk å ha det på soverommet, der man kanskje glemmer å vanne.  Tvätt- posen kjøpte jeg på en antikk butikk i Sverige i fjor og endelig har den funnet en plass, den har lenge ligget lenge gjemt og glemt. På veggen over sengen henger et veggord: Kyss, klem og kjærlighet, det er jordens herlighet. På veggen henger en tunika og minner meg på at den kan jeg gå i når jeg blir litt mindre forhåpentligvis, hihi (etter fødselen altså...) 

Jeg har en hvit blondekant som skal være rundt sengen også, den er nyvasket og ikveld blir det et pirkearbeid med stryking av den. Den er utrolig dekorativ og fin og gjør mye med rommet synes jeg. Litt gøy å vise bilder fra andre rom også, selv om jeg går noen runder med meg selv først fordi jeg er redd for å bli for personlig. Noe jeg helt sikkert er allerede, men pyttsann det får gå. 

Og vips så ble det til at det ble to innlegg på en dag, og jeg som har vært så sløv med blogging i det siste, skulle tro jeg skal ta igjen alt det tapte, hihi... Nei, jeg klarte vel egentlig bare ikke å vente jeg... 

Ønsker dere en videre fin mandagskveld


15 kommentarer:

Home By Virginia sa...

Koselige bilder fra soverommet :)
Det er et rom jeg heller ikke blogger så mye om. Men får vel kanskje hive meg rundt å lage et innlegg snart... :)

Grattis med ny slagbenk forresten... ;) ❤

Ha en fin ny uke!
(som heldigvis er litt kortere enn normalt ;)) Hi hi

*Klemmer*

Karen sa...

Ikke for personlig synes jeg... Soverommet er ofte et rom som blir glemt. Skal folk pusse opp, venter de som regel lengst med soverommet, fordi det er det jo ingen som skal se likevel...
Men fakta er at soverommet er det viktigste rommet - fordi det er der man lader opp for å fungere - nettopp derfor synes jeg det er herlig med litt soveromsinspirasjon.

Fine bilder. Likte det lille speilet med knagger :) Lekkert!

Snuskebassa sa...

Så fint det ble, Monica :-)
Og planten tok seg godt ut!!
Klem fra LIV

Maris gyngestol sa...

Nydelig soverom! Og kjøkkenet ditt så kjempe koselig ut!! :)

Ha en flott kveld!
-Mari

bo-dilla sa...

Jeg synes du hadde et flott og koselige soverom. Likte godt sengegavlen(da jeg selv er på utkikk) fra Ikea, enkelt og stilig!!

Mange lekre detaljer du har fått frem!
Klem Bodil

Audhild sa...

Veldig koselig soverom :)
Mange fine detaljer som setter prikken over i`en :)
Kjenner til den der personlighetsfølelsen av å vise soverom ja! Men litt bilder der ikke alt vises går greit :)
Fin ny uke til deg! Magen vokser vel og trives tenker jeg!? :) KLEM

AnnaJohanna sa...

Heisann Monica og tusen takk for kjekk kommentar på bloggen vår :) Showroomet vårt ligger på Karmøy, men jeg Johanna bor på Bømlo, samt Anna har hytte her. Flotte bilder du viser på bloggen, knall fint soverom, her drømmer dere nok søtt :)

Hilsen AnnaJohanna - jentene

Anita S Home and Wine sa...

Hei hei
og takk for koselig hilsen.
Så fint det ble på kjøkkenet med brisken og de nymalte stolene.
Gavelen fra Ikea var veldig smart og fin - kunne i grunn tenkt meg en slik - men den gamle døra som nå fungere som gavl blir vel hengende til vi skal pusse opp soverommet - noe jeg mener vi trenger men mannen ikke er helt enig - men sånn er det vel flere steder tenker jeg.
Ønsker deg en flott mandag kveld
klem fra anita s

Caroline sa...

Heisann...Koselig header du hadde fått deg:)
Superpraktisk sengegavl fra IKEA,greit å ha noe å sette alle de koselige bildene på.
Hagepynten"gitteret" i hagen min er fra plantasjen,husker desverre ikke hva prisen var,de hadde 3 størrelser,den jeg har er den mellomste...Synes det gjør seg med litt "pynt" i hagen,innimellom blomstene;)
Ha en fin siste pinsekveld:)

Klem Caroline

Littshabby littslitt og baremitt. blogspot.com/ sa...

Soverommet var kjempefint og full av sjarm altså! Ser det med å bli privat, men når soverommet er så lekkert er det jo ren inspirasjonskilde! Og lekkert med slagbenken på kjøkkenet i forrige innlegg - råfint! Ha en fin juniuke! Klem Cecilie

Jijji sa...

Så godt å se at energien din er tilbake! Håper formen din ellers er bra også.
Koselige bilder fra soverommet! Synes det er alt for lite oppmerksomhet rundt soverommet; vi tilbringer jo faktisk ganske mange timer i døgnet på det rommet. Så jeg blir kjempeglad hver gang jeg finner noen tips til hvordan gjøre soverommet enda litt koseligere. (Men jeg har ikke noe behov for å kikke i folks undertøys- og nattbordskuffer altså;)
Kjøkkenkroken din under her er bare såååå herlig da! Skulle gjerne hatt en slik krok selv; tipper jeg hadde nærmest "bodd" der;)
Ønsker deg ellers en fortsatt nydelig uke!

Klem fra Jijji

Tommensgirl sa...

Så fint dere har det på soverommet:) Men alt jeg har sett fra huset deres er jo het nydelig:) Flink du/dere er til å innrede og pynte:)
Klem

Jatte sa...

Kjempefint soverom dere har!:)
Virkelig fint pyntet!!♥

Ha en fin uke,
Klem Jatte♥

Karna sa...

Så koselig....kjekt å få stasjet og ryddet litt...nå skriker gjesterommet mitt om litt opprydding, der har jeg stuet inn 4 stoler som jeg hadde tenkt å trekke om, men er liksom ikke kommet så langt..og på torsdag kommer det gjester, så jeg får sette inn et ekstra gir....ha en fin uke!

Simple Lovely sa...

Så fint og romantisk Monica! Kjempe fin sengegavl, jeg har set på denne selv, den ser så praktisk ut, og ikke minst fin. Vi holder på å lage til et soverom til oss voksne" nå, kan tror jeg ble inspirert nå:)

Nyyyydelig slagbenk du hr fått deg, og fine, sommerslige, stemmningsfulle bilder fra kjøkkenet dere:)

Klem, Julie