søndag 24. april 2011

Loftstuen

Jeg har alltid mange planer, ideer, prosjekter og ting jeg ønsker å gjøre i hjemmet, men det er ikke alltid jeg kommer lengre enn planleggingsfasen. Flere ganger har jeg tenkt på å begynne å innrede på loftstuen...Men jeg har som regel ikke kommet lengre enn med tanken...Litt diverse innkjøp har blitt gjort med tanke på loftstuen, også har jeg bare lagret dem bort og glemt dem ut... Helt til jeg nå, endelig, har fått satt igang så smått.


 I planleggingsfasen har jeg kommet frem til at det skal være en røffere stil på loftet enn det er nede. Med tider og stunder ser jeg jo for meg at dette blir ungdomsplassen, men det er heldigvis en stund til enda... Jeg som elsker det romantiske og ikke får nok av rosa, blomster, blonder og dill, må virkelig innrømme at det er litt gøy å "boltre" seg i røffe materialer også. 


Her opp kommer møblene som vi ikke bruker nede lengre, men det er jo veldig greit at de kan bli brukt en annen plass i huset. På den store tomme veggen bak sofaen skal det nok også komme opp noe etterhvert, men her er jeg i tenkemodus enda... Vil ikke forhaste meg med å henge opp noe.  


Så da er jeg iallfall igang med innredningen her oppe, så kommer det vel litt mer etterhvert tenker jeg. Sofabordet skal jeg etterhvert male og det samme skal jeg med en furu-databenk som vi skal ha her oppe... Men det er gøy å ha litt prosjekter i tankene synes jeg, også tar jeg det bare som det kommer... Det er jo ingenting som haster og det aller kjekkeste er jo å gjøre slikt når en kjenner en virkelig har lyst til å sette igang.

Ønsker dere en riktig fin 1. påskedag.

9 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Koseleg loftsstove☺
Fått sansen for det litt meir røffe interiøret eg og☺ Spennande med kontrastar!

Kjempefint plantebord du har under her☺
Og ein veldig koseleg utekrok du har laga deg☺

Håpe du får ein fin 1 påskedag☺

Klem M♥

Mamsens hus sa...

Så fin loftstue du har.
Ha en fin dag. :)

Karen sa...

Det var en stor fin loftstue...
Er litt tøft med det røffe også - og nå er det vist den stilen som skal innta butikker og hjem, så da er det sikkert lett å finne inspirasjon :)

Likte de gamle bøkene og lysestaken!

Ha en finfin søndag!
*klemmer*

Jatte sa...

Hei Monica!

Så koselig loftstue, herlig med en slik plass der man kan slappe av også da, OG ett sted å plassere ungdommen når de blir så store ;)

Blir nok kjempefint her opp til mer du får tryllet frem!

Plantebordet under var bare nydelig♥ lyst på noe slikt jeg også - men FØRST skal huset males lyst, blir mye triveligere å pynte om huset er i en nøytral og fin farge ;)

God Søndag og påsketid,
Klem Jatte♥

Hanne Margrete sa...

Kjenner følelsen av mange prosjekter i hodet, og en brøkdel man får tid til! Så luftig fin loftstue du kan boltre deg med, og du er godt i gang. Veldig koselig! Fint med de røffe detaljene! Jeg er nok sånn jeg og. Heller mest mot det romantiske, men liker og røffere stil! Greit når man kan ha litt av hvert..

Klem fra Hanne:)

Caroline sa...

Så stor og fin loftstue dere har!
Greit å ha en plass hvor barna kan få være i fred når de har besøk og slikt;)
Vi har og en ganske stor loftstue,men det gjenstår endel maling der før jeg er helt fornøyd,hihi...Så skulle jeg veldig gjerne hatt en annen sofa,men enn så lenge er den dekket med mange pledd;)
Ha en videre super dag!
Klem Caroline

To Ju Mama sa...

Så koselig blogg du har- la meg til følger og gleder meg til å komme innom igjen.. =)

Beth sa...

Her var det jammen koselig?
Kommer til å bli et rom dere vil bli glad i alle sammen.
Og plantebordet og bildene under var kjempetrivelig...
Så flink du er?

Prinsesse Elin sa...

:) Love you