torsdag 23. desember 2010

Lillejulaften ♥


Nå begynner vi å bli klare for jul her... Idag har jeg hatt fri fra jobb og jeg og prinsessa har bare kost oss her hjemme. 



Jeg har pusslet litt med litt småting innimellom også har vi koset oss med å se kjekke julefilmer, finne frem litt godt i skålen, teppe i sofaen og tent lys. Deilig å kunne nyte lillejulaften. 



Julemusikk har vi også spilt idag og jeg kjenner juleroen senke seg, selv om vi har litt til vi skal ha gjort før imorgen, men pytt sann det stresser vi ikke med.  


Nå skal vi snart ta en liten runde med julegavene også må vi innom en butikk for å kjøpe en siste ting til prinsessa. Ønsker dere en fin fin lillejulaften og om jeg ikke lager et innlegg før, så må dere ha en riktig god jul. Ikveld blir det julefilm og selvfølgelig greven og grevinnen- ingen lillejulaften uten  

9 kommentarer:

Hulda sa...

Så fine bilder fra julehuset ditt! Nydelig juletre, og så fint med grangirlandrene du har rundt omkring. Har noen jeg også:) Hvis du kommer innom meg får du julefilm fra Ingeborgstua. :)God jul til deg!

Elin sa...

Riktig god jul til deg og dine også:) Kos dere i jula;)

Juleklem Ea

Lappeline ♥ sa...

God jul vil jeg ønske deg

Klem fra Lappeline

Jane sa...

Ønsker deg og dine en riktig god jul. Nydelige bilder du viser som alltid :0)

Juleklem fra meg!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Titter innom for å ønske deg og dine en herlig julehøytid, kos dere ! ♥

Juleklem fra Anette

Huset på toppen sa...

Svinger en rask tur innom for å ønske deg en riktig god jul! Håper du får kost deg masse med familen din, nyyyt juledagene:))Herlig inspirerende julehus dere har !

Juleklemmer fra Linda

jordbærpiken sa...

For et koselig julehjem du har. GOD JUL! :)

sandra sa...

masse fin pynt!! Gooo jul til deg og dine :)

Caroline sa...

Koselige julebilder hos deg...Ønsker deg og dine en nydelig julefeiring;)Klem Caroline