torsdag 21. oktober 2010

Planlegging av barneselskap, muffins og sånn...


Formen ble ganske raskt mye bedre, takk for alle god bedring hilsninger, det setter jeg pri på skal dere vite. I gårkveld, etter jobb fant jeg frem litt scrappesaker. Jeg har flere bokser med stempel, masse stæsj, haugevis av ark og en haug med scrappeutstyr. Jeg har nemlig holdt på med masse scrapping (også har jeg jobbet i en hobbybutikk, og da ble det ikke mindre utstyr), og det var i bunn og grunn pga mine hobbyer innen håndarbeid jeg startet denne bloggen. Det var opprinnelig en hobbyblogg der jeg delte fine oppskrifter jeg fant, håndarbeid jeg laget , LOér (lay out) innen scrapping, kort og liknende.Jeg fant etter en stund ut at jeg helte mer og mer mot å bli en interiørblogger, spesielt etter vi kjøpte oss hus, men jeg sper gjerne på med litt håndarbeid, scrapping og kanskje noen matoppskrifter også innimellom- derfor undertittelen interiør, familie og hverdagsliv.Ja, så fikk dere en liten oppsummering om hvorfor bloggen i det hele tatt startet også, når jeg egentlig bare skulle si at jeg hadde scrappet litt. Jeg liker nemlig å være i forkant og jeg elsker å planlegge. Så barneselskapet som prinsessa skal ha i begynnelsen av desember en gang, blir planlagt allerede og invitasjonene er herved påbegynt. De blir lagt ganske så enkle, i og med at vi skal lage en del.
Til nå har jeg bare enkelt og greit stemplet med Magnoliastempel (en type stempelmotiv)  og fargelagt dem. Jeg har rundet av kantene på arket også. Men jeg tenker å ha litt stæsj på kortet også, kanskje noen hjerter og en blondekant/bord på eller eventuelt navnet til barnet som blir invitert. Jeg tror jeg må prøve meg litt frem. Prinsessa synes motivet på dem var kjempefint, og det er jo kjekt hun liker det, det er jo tross alt til hennes dag.


Ja, så må jeg jo bare få lov til å linke til en fantastisk blogg som jeg stadig er innom, og det er bloggen til Tone. Akkurat nå har hun lagt ut et innlegg om en julesokk hun har laget som bare er helt fantastisk nydelig. Muffinsene over her, som jeg har laget, fant jeg oppskriften på inne hos Tone, bare scroll litt lengre ned på siden så finner dere den. Som den muffinselskeren jeg er, så er jeg ganske rask med å plukke med meg nye muffinsoppskrifter jeg kan prøve ut og denne var utrolig spennende med den hele oreokjeksen oppi synes jeg. 

Ønsker dere alle sammen en nydelig torsdag. Vi har koset oss i det flotte snøværet både på jobb og hjemme. 

10 kommentarer:

Gammel stil sa...

Det blir nok veldig bra:) Som alt annet du gjør!! Du er så kreativ:) Flink!! Inspirerende:) Elsker denne bloggen:) Alltid nydelige bilder, velformulerende ord, masse inspirasjon:)

Klem:)

tove sa...

Hei hei
Noe av det som er moro er jo all planleggingen. Tenk så koselig vi skal ha det frem til jul. Enormt mye jeg har lyst til å lage/gjøre.
Så gjenstår det å se hvor mye man får tid til. Men uansett koser jeg meg med planleggingen.
Så fristende muffinser.
Klem Tove

hanne sa...

Disse muffinsene skal jeg definitivt sjekke ut! ;) De så farlig gode ut! Synes du har en hyggelig blogg - selv scrappet jeg "døgnet rundt" i flere år, men det har roet seg etter at jeg oppdaget syverdenen.. Lykke til med bursdagskortlagingen - det er klart de må planlegges i god tid! Ha en hyggelig kveld!

FlorasFrue sa...

Fristende muffins:) Kjekt med nye blogganbefalinger - jeg skal inn og titte.
Lykke til med barneselskap, blir nok veldig bra!
Kjersti

fryd&forandring sa...

Såå kos med bursdagsforberedelser!! Muffinsene ser supergode ut, må nok innom Tone en tur! Høres ut som en blogg jeg vil like, hehe! Invitasjonene ser kjempefine ut, heldige de som får hjemmelagde invitasjoner nå til dags!
Ha en fin dag -bra formen er bedre!

Nina sa...

Flink du er:-) innbydelsene er allerede kjempesøte, og med litt ekstra stæsj blir de jo helt utrolige:-)
Kjekt å være litt i forkant, aldri feil det.
Jeg sysler litt med juleting jeg. Det desidert verste jeg vet er å være ute i siste lten med ting og tang, samt at desember foretrekkes å brukes med familien kontra springe/ stresse rundt etter julegaver. Så målet er alltid å være ferdig med gaver innen november er omme, så kan vi bruke desember til å bake, lage julepynt og invitere til juletreff for venner:)
Kanskje jeg skal bake muffins til helgen? De ser jo bare nydelige ut. Får vann i munnen:-)

Klemmer fra bloggløse Nina

Beth sa...

Så koselig å planlegge barnebursdag? Jeg syntes det er så herlig at du legger litt "jobb" i dette... det betyr bare at din prinsesse betyr mye for deg.
Muffins er vel den kaken man kan gjøre mest ut av, noen for hverdag og noen for fest! Her er det bare å sette fantasien i gang...:-)

Har en drøm... sa...

Så flink du er da, og hyggelig og høre om hvorfor du startet og blogge...:)) Veldig kjekt med blogger som omhandler hverdagsliv, interiør, matoppskrifter OG håndarbeid jeg, det er kos ♥

De blir nok skjønne de innbydelsene, og så søtt og gi hjemmelagde innbydelser:)

Heldige dere som har så mye scrappeutstyr, det ønsker datteren i huset her seg og, hun syns det er så gøy! Men det er jo ganske dyrt og skulle kjøpe en hel haug på en gang da, vi får spare og kjøpe litt og litt:)

Ha en fortsatt kos kveld!

Klem Line

mammalykkelig sa...

ser ut som koselige forberedelser til bursdag :) Kommer nok til å bli en kjempekos dagen for jenta deres!

Her er det litt motsatt med bloggen for tiden... Startet med at vi restaurerte og innredet huset og nå når man ligger rett ut med bekkenløsning flyter det i huset og interiøret er ikke bloggbart ;) så da blogges det lille man gjør av hobbyting i steden ;)

God helg!

Tone sa...

Åååå du er så god!!! Vil bare ønske deg en riktig herlig helg, her blir det feiring av mannen i huset, med huset fullt:)) Da blir det nok mer enn muffins ja:))))
Klem klem