torsdag 14. oktober 2010

Hummer og kanari ♥

Godkveld. Det har vært en lang dag idag med mange gjøremål, så nå har jeg endelig satt meg ned og nå skal jeg bare nyte en stille og rolig kveld. 


Bildet er fra den enkle men gode kveldsmaten ikveld. 


Ellers så har ikke tiden strukket til de siste dagene, så vi har ikke gjort noe mer på loftet, men idag (endelig!!) fikk jeg beskjed om at tapeten vi har bestilt er kommet. Nedenfor ser dere litt ifra det som skal bli det kommende rommet til prinsessa. 


Her i denne lille kroken tenker jeg å kanskje sy et forheng eller å lage skapdører også vil jeg ha kurvbokser eller lignende som prinsessa kan ha leker i. Tror det kommer til å bli ganske fint, og ikke mint praktisk. ♥♥♥

Ønsker dere en videre fin torsdagskveld. Det er sååååå lenge siden jeg har fått tattmeg en skikkelig bloggerunde og fått lagt igjen kommentarer, så jeg har skikkelig dårlig samvittighet, men ikveld skal jeg virkelig ta meg en runde rundt og bli inspirert.

Klem Monica 

4 kommentarer:

Audhild sa...

Tittei:) der var du ja!
Gleder meg sånn til å se prinsesserommet jeg nå, tipper d blir nyyydelig!!KLEM

Jatte sa...

Mmm, så ut som en deilig kveldsmat♥

Forheng forran på prinsesserommet tror jeg blir veldig koselig!

Ha en fin kveld videre,
Klem Jatte♥♥

Frk-s-design sa...

Det så ut som en god kvelds:)
Og komoden var kjempe fin:)
Klrm

Miss Mette sa...

Hei Monica
Så veldig godt ut, og flotte og inspirerende bilder av et vakkert dekket kveldsmatbord… Blir spennende å se hvordan det blir, den hylla blir kjempefin i alle fall… Ønsker deg en flott dag fredag, stor klem fra Mette