lørdag 31. juli 2010

Regn, regn, regn, regn...


....øsende regn, pøsende regn...
Idag har det regnet hele dagen her, så det er jo ikke mulig å male noe ute for tiden. Jeg kjenner det ligger litt press på oss, men heldigvis er vi iallfall ferdig med den "værste" siden. (les: den med mest rekkverk) ...Regn, regn, regn, regn...
Når været er slikt er det heldigvis nok av å finne på inne. Idag har jeg koset meg med å flytte lit rundt på stæsj, det er så kjekt å belønne seg med det når en rydder.  ...deilig og vått, deilig og godt... 
Duken, eller det vil si lakenet, som ligger på bordet er fra Sverige og har et nydelig monogram på fremsiden og det er også en innfelt heklebord i det, vakkert. Slike "duker" er de fineste jeg har og ingen kan ha like, de er unike. 


Ellers så har jeg fått meg noen nye ting fra landstil idag. Når vi en gang blir ferdig med å male huset skal jeg jammen meg pynte og dille masse ute. Jeg har nesten ikke gjort noen ting i sommer, fordi jeg visste vi skulle male uansett så jeg så liksom ikke vitsen, da må jeg jo bare ta alt ned igjen. Så dette er altså min belønning når vi er ferdige. Hoveddøren skal selvfølgelig ha en dørhammer på seg, tror det blir fint når alt er hvitt. Og den skjønne krukken som ser veldig gammel og egentlig litt fransk ut skal jeg ha på terrassen er planen. 

Ønsker dere en riktig fin lørdagskveld 

5 kommentarer:

hanne sa...

Ja, det regner og regner! Jeg maler kjøkkenet og drømmer om å pynte når jeg er ferdig! Enig med deg i at det er belønning!
Fine bilder du har lagt ut :)

Ha en fin lørdagskveld, du også!

:) sa...

Stilig dørbanker :D
Mykje finare enn ringeklokke ;)

Tone sa...

Nydelige bilder, du har så fint hjem!! Ble inspirert til å rydde litt nå kjente jeg:)
God helg !!
Klem

Drømmer om drømmehuset sa...

Kjempe fint! Å den dørbankeren var kjempe flott!
Ha en vidre fin kveld.
Klem fra Christina

Jijji sa...

Hørte noen rykter om at det skulle bli bra vær i helgen. Ser fryktelig dårlig ut. Men når vi først får alt dette regnet, er det greit å kunne gjøre noe koselig innendørs.
Den dørhammeren var kjempefin! Får håpe det kommer noen godværsdager snart så dere får ferdig huset snart;)

Ha en fortsatt koselig helg!
Klem fra Jijji