torsdag 8. juli 2010

My cinnamongirl og Majoral ✿

Prinsessa har fått noen nydelige klær. Jeg klarte jo bare ikke gå forbi buksene som ser ut som mammelukker, med de skjønneste detaljene som blonder og roser fra My Cinnamongirl. Åhhh de har så mye flott, jeg tror jeg kunne kjøpt hele kolleksjonen hadde det vært opp til meg og ikke lommeboken. 


Majoral har også utrolig mange fine klær, i går fant jeg en nydelig hvit tunika til prinsessa og en veldig fin cardigan. Herlig med duse farger og man kan jo kombinere dem sammen med det meste, blir iksom litt lei av at alt bare skal være lyserosa også.  


Det er ikke lenge før vi vender nesen mot Sverige heller, lørdagsmorgen (omtrent fredagsnatt spør du meg, hihi) reiser vi og nå er det full pakking og vasking av hus på gang her. Det er mye kjekkere å komme hjem til et rent og pent hus.  
Jeg kan tenke meg det blir mange fine klær å finne til prinsessa i sverige også. Og kanksje noe flott til mammaen? Åhhh jeg kjenner det kribler litt i magen nå ja.
I det siste har jeg letet veldig etter inspirasjon til prinsesserommet, jeg er jo nettopp ferdig med kjøkkenet og det kribler etter å gjøre mer. Prinsessa skal få et stort rom på loftet, ja rommet er så stort som en stue omtrent, så her skal hun virkelig få boltreplas og mammaen får boltreplass i for å "stæsjing".
Mammaen planlegger som bare det og har foreløpig kommet frem til fargene hvitt og lyserosa, det var jo en skikkelig BOMBE. Må bare dele disse herlige inspirasjonsbildene funnet på min leterunde rundt på nettet, selv om jeg egentlig liker best å ha alle bildene selv.  
Slike kjempestore maileg ønsker jeg meg veldig til prinsessa, hun er jo så glad i disse herlige figurene. Dekorative og kjempefine leker.  


ahhh så vakre prinsesserom i duse herlige farger. Gu jeg gleder meg til høsten og til å begynne å ta fatt på dette prosjektet. Enn så lenge blir det med planlegging og drømmer, nå er det jo tross alt snart ferie. 


Klem  

18 kommentarer:

Roka Design sa...

Heisann:)

For en UTROLIG vakker jente dere har:):):)
Ha en super dag:)
Klem fra Kari:)

sylvia sa...

hei Monica.
så nydelige klær prinsessa har fått seg,nydelig hun er der hun sitter å koser seg,
blir nok et lekkert rom kan jeg tenke meg,gleder meg å se utover høsten.
nå må dere kose dere masse i sverige,så nydelig ,vi blir vel oppdatert på ferie turen...
ha en fin dag,
sommer klem fra sylvia

Randi sa...

Sukk...så nydelige klær på nydelig prinsesse. Det finnes utrolig mye fint til disse små.

Lykke til med planleggingen av prinsesserom. Gleder meg til å følge med å se bilder.

God ferie og god tur til sverige :o)

FruLisa sa...

Kjempefine bukser på den veldig vakker pikemodell:-) CG har kjempemasse fint både til mor & datter. Sofie har en kjole, mon tro om den passer fremdeles som tunika. Må sjekkes...

Kos dere masse på ferie!

klem

Anonym sa...

Hei. Så søt jente du har og den buksa var fin til henne. God tur til Sverige,kos dere masse. :)Klem.

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Nydelige bilder av datteren din ;)
Hun kommer nok til å få et lekkert prinsesserom med en slik kreativ mamma. Blir spennende og se hva valget faller på, rommene du viser her er jo bare kjempefine alle sammen.

Ha en fin dag ;)

Frk:Twil sa...

NYDELIGE BILDER AV EI NYDELIG JENTE!
Herlig.. Også så romantiske klær. My C Girl har så søte kjoler syns jeg.. Min lille snupp har fått seg en hun også.. Søtt*

Spennende med nytt jenterom.. Og for noen inspirasjons bilder.. Må si jeg gleder meg til å se hva du skaper på rommet hennes! KLemmer

Beth sa...

Så søt mammelukk til ei søt prinsesse?
Nydelig lita jente du har...

Klem Beth...

FruFly★Heidi sa...

Nydelige klær til en helt nydelig jente!! Ha fine sommerdager! Klem fra Heidi

Minka sa...

Heisann, sverige turen nærmer seg ja, heldige du...De buksene er så herlige, jeg kjøpte faktisk ett par til meg selv da vi var på ferie i Rogaland. Mye flott til barna og voksne...Og de bildene, akk ja, man får mye inspirasjon der...klems

mammalykkelig sa...

Så herlig jenta deres er :) og så nydelige klær hun har fått :)

Det blir nok kjempegøy å ta fatt på prinsesserommet ja, gleder meg selv til vi om ett par år kan lage stort oppholdsrom i kjelleren ;)

god tur til sverige!! Det kommer til å bli en knall ferie kan jeg tro :) heldige dere :)

klem

Ineke van den Akker sa...

Love it! Love it! love it! Beautiful princess! Beautiful things!

Hasigamas mamma sa...

Må hive meg på rosen -nydelig jente med nydelige klær! Synes jeg ser min lille Ronja Røverdatter i så fine klær... ikke vært fine lenge.. he he...
Ha en deilig ferie i Sverige! Håper både mor og datter kommer hjem med velfyllt garderobe ;)

Lappeline ♥ sa...

Nydelig fin jente og flotte klær hun har fått.
Ønsker deg en flott ferie og god sommer

Klem

Miss Mette sa...

Hei Monica
Gratulerer med lyst og nydelig kjøkken ♥ det ble kjempeflott :) NYDELIGE bilder av jenta di nedover bloggen din, og så herlige mammalukker!!! Kjempesøtt ♥ .... og nydelige barnerom du viser, jeg falt pladask for det siste bildet ♥ Ønsker dere en god tur til Sverige, kos dere masse – sommerklem fra Mette

Balke gård sa...

Nydelig jente med nydelige bukser! Rommet blir nok knallfint, ser det for meg:-) Sommerklem, Marianne

Balke gård sa...

Nydelig jente med nydelige bukser! Rommet blir nok knallfint, ser det for meg:-) Sommerklem, Marianne

Nina B. sa...

Nydelige klær, og lekre prinsesserom ja! Blir spennende å følge med på det prosjektet! Men først må dere ha riktig god tur, og KOOOSE dere masse!

Klem Nina xx