fredag 23. juli 2010

En god følelse ♥Det er så deilig når man har sånne dager der man føler man får gjort mer enn man hadde tenkt i utgangspunktet. Dgen idag hadde jeg egentlig planer om å gjøre ganske mye, men ikke på langt nær så mye som jeg har gjort idag. 


Itilegg til  ha tilbringt flere timer på kjøkkenet med matlaging, har jeg også fått malt ganske mye og fått satt på en del maskiner med klær, ryddet i skapet til prinsessa og ryddet i lekene hennes. Rabarbrasaft, drops og sil fra Sverige-ferien


Jeg har blandt annet bakt to kaker til 90 årsdagen til oldemoren til prinsessa som vi skal i imorgen. Tenk at vi skal få feire hennes 90 års dag, det er stort og vi er så stolte av den spreke 90 år gamle farmoren (til min kjære) /oldmoren vårs. 
Jeg vet det er mye diskusjoner om blogginleggene der det bare står om at man vasker, baker, stryker, rydder og liknende... Og ja, hverdagen er faktisk ikke alltid slik, ikke for oss bloggere heller. Nå snakker jeg for meg selv, men jeg skriver iallefall helst om de dagene og ikke om de andre hverdagene som faktisk eksisterer i hver og en sin hverdag vil jeg tro. Bloggen min ønsker jeg skal være positiv og forhåpentligvis spre glede, inspirasjon og kanksje til og med også arbeidslyst. Jeg kjenner iallefall jeg får arbeidslyst og ikke minst arbeidsglede av å lese andre blogger som skriver om styring og stelling i hus og hjem.


Ja, derfor så ville jeg rett å slett formidle denne gode følelsen med dere, for det er virkelig deilig å sette seg ned på kvelden og bare vite at man har strukket til og egentlig gjort mer enn man forventet av seg selv. Sett deg et mål for dagen imorgen og kos deg med det. Ønsker dere alle sammen en videre fin fredag og en riktig god helg.

6 kommentarer:

Drømmer om drømmehuset sa...

Så flink du har vært. Er veldig enig me deg. Innleggene mine ønsker jeg å spre glede å inspirasjon. Det er ihverfall det jeg blir gla av. Nå sitter vi på tur hjem ifra ferien. Skal bli godt å komme hjem å gjøre husmorsysler. Ha en vidre fin dag! Klem fra Christina

Hulda sa...

Et koselig innlegg, fra deg. Det er alltid godt når man får gjort mer enn planlagt. Du har virkelig stått på. Sá fin den var den silen, lekre, gammeldagse saker som får fram nostalgien.

Beth sa...

Du er supereffektiv som alltid.
Hadde jeg nå bare hatt halvparten av den energien din...
90 års dag er en stor dag og feire.
Vi feiret min manns tante i april, hun fylte 98 år og min svigermor er snart 91...

Klem Beth...

victoria (huset i byen) sa...

Så flink du har vært....
Og det er jo så deilig å få vasket hus og ikke minst gi seg selv en klapp på skulderen når man har gjort en god jobb, liker dine koselige og posetive innlegg jeg så fortsett med det ;)
klem victoria

Audhild sa...

Flinka!! Da setter man seg med ned en god følelse og kvelden ja!
hadde faktisk ingenting på plana idag jag, men har fåt gjort litt lell, deilig!! Så har vi endelig fått SOL, kjenner energien og humøret stiger flere hakk bare av det!

Ha ei fin helg og kos dere i 90års dag!!

Elin med Draumesidene sa...

Hei! Flink er du! Så effektiv skulle eg også vere i går ;) Men det er ikkje alle dagar at ein kjem i takt, og så blir det ikkje slik som ein har planlagt... Fekk blant anna besøk to gongar, og timane gjekk ;) Men NO derimot!!! I dag skal eg vere supereffektiv!!! (trur eg...) ;) Kjempefine bilder, og godt innlegg!

Ha ei fin helg!
Klem frå Elin :)