tirsdag 20. juli 2010

"Det blå rommet"Det blir mange "sverigefunn" på bloggen nå for tiden, har jo så mye jeg vil vise dere. Jeg og Elin måtte selvfølgelig innom loppis når vi var på ferie.


Jeg rasket med meg en haug med noe lyseblått heklegreier, jeg så absolutt ikke hva det var men for 25 svenske kroner så var det mesten det samme hva det var som var i bunken. Da jeg etterpå åpnet den så jeg at det var en heklet- lampeskjerm, to løpere og to blondekanter der den ene er til å henge opp tallerkener og lignende. 
Velig fint alt sammen og perfekt for "det blå rommet" mitt. Ved siden av bordet med den blå lampen og oppskriftene står det en godstol som jeg kan sitte å hekle i. Et perfekt håndarbeidshjørne med andre ord. Heklebladene som ligger på bordet er også fangst fra loppis, mange fine gamle oppskrifter inni her som skal prøves ut etterhvert.  


Jeg trives veldig godt i dette rommet. Fargen er så fin og behagelig og det var så gøy å lage et rom som ikke var hvitt, har blitt litt mye hvitt her i det siste og det er jeg egentlig veldig glad i. Men her inne synes jeg det passer fint med det blåe mot det hvite. Her kan jeg sette meg ned med håndarbeid, slenge meg nedpå sengen med ei god bok, sy og elelrs bare slappe av med litt "alenetid", dete r helt deilig og ellers så står rommet klar for gjester.
Bildet er lånt fra soundgarden.no. Jeg har den uten stativ da, synes det er finest.


Nå går jeg rundt å hører på musikk her. Fikk en kjempefin ipod dock av min kjære til bursdagsgave. Den skal jeg ha på kjøkkenet så jeg kan kose meg med musikk når jeg lager mat og styrer og steller der inne. den er utrolig nett og fin og selvfølgelig er en helt hvit. Musikk er en fryd til arbeidet, da går alt som en lek. Da får jeg svinge meg litt til shakira- waka waka.


Ønsker dere alle en fin tirsdagskveld.


Klem

10 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Gøyal lampeskjerm :-))
Herlig med slike overraskelser.
Ønsker deg en fortsatt god kveld, og så gleder jeg meg til å treffe senere i uken :-))
Klem fra Liv

tove sa...

Hei hei
Så fine funn. et av mine ønsker er loppis i sverige. Må jo være noe helt annet enn her hjemme. Men det nærmeste jeg kommer Sverige i sommer er nok IKEA i Asker.
Ha en fin kveld
Klem

jeanette sa...

for ett koslig gjesterom! elsker loppis selv og de beste er i sverige uten tvil!

klem klem

Hulda sa...

Så flott, blått rom. Virkelig skjønt her. Likte så godt fargen på veggene. Nydelig var det. Fine loppefunn du har fått med deg hjem fra ferie.

Hulda sa...

Så flott, blått rom. Virkelig skjønt her. Likte så godt fargen på veggene. Nydelig var det. Fine loppefunn du har fått med deg hjem fra ferie.

Datt sa...

Ah, så søt den nye lampeskjermen ble på det blå rommet da! <3 Skjønner godt at du koser deg der, et slikt hobbyrom jeg drømmer om det! Men først må det males og finnes møbler, enda er det bare pakka fullt av esker! :o

Lisas hjem og skatter sa...

herlig :) jeg har også akkurat lagt ut ett svenskt loppeinnlegg! hihi :) jeg elsker loppisene i sverige :O)

ha en kjempefin kveld!

klem

Beth sa...

Det blå rommet ditt er blitt helt nydelig!
Så moro med de hekletingene du fant på loppis?

Klem Beth...

Tyra sa...

Heia, Monica!
Så herlig Prinsessa var:0))
Hyggelig blogg har du også!

Ha en fortsatt deilig sommeruke!

Hilsen Cathrine

mimmi-leone sa...

Det var et koselig rom, med en kjempefin farge. Det så så rent ut.


Kanskje en idè, jeg har nemlig planer om å pusse opp yngstemans sitt rom.

Ønsker deg en fin kveld!

Mvh Mimmi-Leone