torsdag 3. juni 2010

God Torsdag ♥

Idag har jeg seinvakt, og som vanlig står jeg og prinsessa tidlig opp og nyter morgningen. Det har vært noen hærlige sommerdager denne uken. Is, jordbær, vannmelon og maling av hus er stikkord fra denne uken. 
Tirsdagskvelden kom ei god venninne til meg, vi møtes og ser frstrerte fruer sammen, så kosleig. Litt snacks må selvfølgelig på bordet, trenger ikke alltid være så mye, men litt å bite er jo allti godt. Jeg og min gode venninne har bestillt billetter til sex og singelliv- premieren, så på fredag er det på med finkjolen. Ååå som jeg gleder meg. 
Disse skjønne og sjarmerende englebildene kjøpte jeg av Liv (snuskebassa) i Løå. De er så fulle av sjarm, og er utrolig søte, det ser mesten ut som de flørter!! Disse skal henge på prinsessa sitt nye rom, som en gang i fremtiden skal bli ferdig. Hun skal få et stort rom på loftet (mesten på størrelse med en stue) så vi gleder oss til det blir ferdig, men først må det litt maling til. Vi har ikke gjort noe med det rommet og det har stått tomt siden vi kjøpte huset, så vi vil jo sette vårs preg på det. prinsessa gleder seg stort, men foreløpig tror jeg hun synes det er veldig greit å ha rom ved siden av mor og far sitt. 


Ønsker dere alle sammen en nydelig torsdag.  


7 kommentarer:

Nina B. sa...

Herlig morgen ♥

Tror dere har hatt finere vær der oppe i "fjellet" ;) Her er det mye skyer...kjedelig. Men men, bare det er fint til ferien så ;)

Koselig med slik tv-date. Det har vi også innimellom her. Og heldige dere som skal på S&S premiere! Guuud så kjekt! Gleder meg til filmen ja!

KOS dere! Og nyt dagene!

♥ Nina

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Deilig med sol og sommer ! ♥
Her har vi også kost oss de siste dagene, og straks skal jeg og lillesnupp gå ut med pledd og kose oss på gresset. ♥

Kjempesøte bilder du har fått til jenterommet. Helt enig med deg om at de ser litt flørtete ut ! ♥ Hihi...

Du får kose deg på premiere i morgen ! :) Gleder meg til å se filmen jeg også, men blir ingen premiere på meg.

Klemmer fra Anette ♥

Ida Susanne sa...

Så koselig med lang frokost og god tid på morgenen, det er en god start på dagen det..
Hørtes ut som noen skjønne sommerdager dere har lagt bak dere, da er det godt å vite at det kommer mange mange fler
*lykken*

Kos deg vennen.

Her slappes det av på stranda idag, herlig:)

tove sa...

Hei hei
Tenker prinsessa gleder seg til å få et stort rom som bare er hennes, det hadde ihvertfall jeg gjort. Bildene hun skal få var jo lekre...
Ha en fin kveld

Klem Tove

FruLisa sa...

Herlige dager:-)Det er så mye lettere å rett og slett være meg med sol og lysere dager:-) Skjønner ikke at jeg overlevde i vinter jeg, kjempekaldt og mørkt store deler av dagen. Nei - sommer er toppen:-)

Veldig herlige bilder du hadde kjøpt!

Ha en fin kveld.

klem

Lill sa...

Så flotte bilder!!

PS:stem på lano ungen:)min sønn er nominert
http://www.lano.no/bidrag/javier-oppland

Datt sa...

Aaaaaw, skjønne englebildene! :D