torsdag 27. mai 2010

Tro, håp og kjærlighet ♥

Ikveld bare smiler jeg, når jeg kom hjem idag lå en pakke i posten fra Hilde heimdal, jeg hadde bestillt wallstickers derifra. Snille Hilde hadde sendt med noen overraskelser og jeg må virkelig si jeg ble overveldet over alle de fine wallstickersene jeg fikk av Hilde. Tusen hjertelig takk skjønne du, du er bare helt fantastisk god. Jeg anbefaler alle en titt innom den fine butikken til Hilde, hun har så mye vakkert og jeg vil påstå at hun er en av mange interiørbutikker som har best utvalg av wallstickers og sjablonger på nettet, og ikke minst til en fin pris. 


Det var jammen meg ikke lett å ta bilde av en ramme når det gav gjenskinn i glasset også ble det ikke noe bedre i gangen med dårlig lys, så bildene ble som de ble. Dere får iallefall et inntrykk av hvordan det er . 


Så blir de stående disse tre: Tro, håp og kjærlighet. Men størst blant dem er kjærligheten. ( Bibelen) Dette er det vakreste sitatet jeg vet om. På rammen brukte jeg et ornament på toppen også tro, håp og kjærlighet nedover. Ornamentet var jeg så heldig å vinne i en konkurranse inne hos Hilde. Jeg anbefaler dere virkelig en titt innom både den fine bloggen og den flotte nettbutikken, jeg har sagt det før, men sier det gjerne igjen. Hilde du er bare helt fantastisk god og for en flott service på din nydelige butikk. 
Jeg har mange flere wallstickers å bruke og jeg gleder meg til å vise dere hvor de skal være.  Blandt annet har jeg fått tekster som: la maison est oú le coeur est, beste bror, beste søster, Rêves Dour, Carpe Diem, enda et sett med tro håp og kjærlighet og noen vakre ornament. 


Ellers så smiler jeg masse ikveld fordi imorgen har jeg en fridag, og det kjenner jeg skal bli herlig. Jeg og prinsessa skal kose oss hjemme. Vi tenkte vi skulle bake noe godt og gå ned til ei venninne som nettopp har fått ei nydelig lita jente med litt hjemmebakst. Ønsker dere en nydelig torsdagskveld.


Klem

7 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott det ble! Rammen er jo nydelig, virkelig fin pynt. :) Her hos meg er det nydelig vær, så det ble et innlegg fra den ferdige terrassen. :)

Susanne sa...

Nydelige stickers. Det gjør seg så mye med slike vakre ord og sitater. og JA Hilde er bare så generøs og god! Fikk pakke idag jeg også. Var så heldig å vinne giveaway.
Ønsker deg en herlig kveld og en flott kommende helg!
Klem

FruLisa sa...

Nå skal jeg jammen meg ta meg en tur innom Hilde, har sett henne nevt så mange ganger:-)

Så koselig planer dere har i morgen, min plan er å være husmor. Håper det er sol og god temperatur slik at husmora får fart på seg. Jobbe fort for å komme ut til det fine været.

God fredag:-) Klem

Bjørg ✩ Huset ved Fjorden sa...

Herlege stickers. Har vore innpå nettbutikken hennas og sett meg ut masse eg skal kjøpe meg, berre eg får løn snart;)
Nydeleg ramme og sitat:)
Ha ein fin kveld!
Klem:)

Lappeline ♥ sa...

Kjempe flott ble det...

Ha en fin fridag i morgen

Klem

Anonym sa...

Så fint det ble,flott blogg du har altså,er ofte innom den. Hilde er så kjekk hun,jeg har også kjøpt mye fint hos henne. :)

salige lavendel sa...

Helt enig at det er et utrolig fint sitat! Ja Hilde Heimdal er vel dronningen av wall stickers tror jeg =) Bildene dine ble superfine!