lørdag 13. mars 2010

Lørdagskos og solskinnsaward ♥Fin lørdag. Min lille famile har vært på en liten shoppingtur i Sandnes. Ikke noe stress eller pes, vi bare koset oss i byen. (det høres ut som om shopping er stress og pes, det synes jeg ikke, men det kan avogtil være det når min kjære er med, grunnet at det er det værste han vet) Vi spiste god mat, og fant nye klær til ei prinsesse som plutselig har strukket seg enormt og vokst ut av hele klesskapet sitt. 


Gleder meg til å vise dere DEN RÅESTE pysjamasen ever. Og bare så det er sagt, pysjamasen er virkelig ikke noe prinsessepysjas, her snakker vi STORE polkadotter i alle regnbuens farger og egentlig minner den meg om 80- tallet. (jeg ser faktisk for meg at jeg kan ha valset i en slik "klovnedrakt" selv, hihi) Derfor måtte vi jo bare ha den, og prinsessa ser ut som et eneste stort påskeegg i den, hihi. Så skjønn 
Nå smelter snøen og det er ikke lenge før det er tid for hagestell (sukk) Men iår skal jeg gå inn for det med friskt mot og kanskje får jeg det rosebedet jeg drømmer om.

Vi har med andre ord hatt en utrolig fin og herlig lørdag, og når vi kom hjem ville prinsessa se lotta fra bråkmakergaten, mens mammaen ryddet. Den filmen er bare så herlig og prinsessa ser den hele tiden, om igjen og omigjen. Det er forresten ikke feil å se den filmen, for det er ganske masse herlig interiør og studere i den også, men den er veldig koselig og fin film likevel og.


Ellers så har vi fått familieforøkelse. Prinsessa måtte selvfølgelig få en liten mailegbaby i hus, åsså en skjønn liten seng til babyen. Hun liker disse herlige kaninene like god som mammaen sin og har lekt så masse med dem idag.
Nok et bilde av helgens påseliljer, syns bildet var så skjønt at jeg bare måtte dele det med dere

Ellers har jeg vært så heldig å fått awarder de siste dagene og det setter jeg utrolig stor pris på. Disse skjønne bloggdamene har gitt meg denne fine solskinnsawarden:

og

Tusen hjertelig takk til dere alle ♥ Jeg ser jeg er litt sein med å sende videre og at det er mange som allerede har fått awarden. Så jeg velger å dele solskinnsawarden med dere alle som er innom bloggen 
min. Dere er bare herlige ♥

Nå er det tid for å nyte resten av lørdagskvelden med litt lørdagsgodis. Imorgen skal vi i søskenbarntreff og gleder oss stort. Ønsker dere alle sammen en videre skjønn lørdag. 

6 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Høres ut som en perfekt lørdag ♥ Så koselig med handletur med barna innimellom...

Den kjolen datteren din har fått seg fra Epla var nyyydelig:o))

Ha en fortsatt fin helg!

Klem Line

Anonym sa...

Høres ut som du har kost deg:-)
Nydelige bilder også!
La også merke til kåpen lenger ned, sukk:-)
Grattis med velfortjent award - du er en inspirasjon for meg:-)
Ha en fortsatt fin helg, klem Hege.

Guttemamma sa...

Bare innom for å si natta:-)

Kreoline sa...

Hørtes ut som en perfekt lørdag, hørtes spennende ut den pyjamasen der. Nå snør det igjen, har du sett det, helt sikkert. Våren lar nok vente på seg, kaldt og ufyselig i dag. Godt vi kan ha litt vår inne med skjønne blomster. Ha en fin søndag, kos deg, klem fra meg.

Hulda sa...

Så mye fint å se på her hos deg. Falt for det skiltet med roser på. Det var søtt. :) Høres ut som du har hatt en fin lørdag, håper søndagen blir like fin. :)

Koselig stemning hos deg, og fine bilder å titte på.

Datt sa...

Jeg vil være med til den haven med rosene! Hihi... Herlig skilt! :)