mandag 22. februar 2010

Litt om alt... og alt om ingenting!!

Jada, ikveld blir det et innlegg fullt av alt og ingenting...Det er fortsatt mandag, ny uke med nye muligheter. Men først, Idag fyller min kjære mor året- Gratulerer så masse med dagen mor, det var en kjekk feiring sammen med familie igår. 

Takk for alle fine kommentarer på sist innlegg, blir helt rørt jeg. Er så kjekt å se at det kommer flere følgere av bloggen og at besøkstallet vokser- det gjør jo det hele verd og blogge. Jeg sier det igjen, hva hadde vel bloggen vært uten lesere?


Men for all del, jeg virkelig storkoser meg med bloggen og blogger jo for min egen skyld også. For meg er blogging en liten "flykt" fra hverdagen. Ikke det at jeg har så mye å flykte fra, annet enn husarbeid, klesvask og atter husarbeid... hihi... Med en gang man er ferdig med den ene tingen, så dukker det jo opp en ny ting.
Men, etter å ha begynt å blogge, ser jeg mer på husarbeid også som en fryd. Hvem synes vel ikke det er gøy å vaske huset når huset lukter deilig lavendel i etterkant, og hvem liker ikke å stryke skjorter og gamle overlaken med deilig strykevann fra durance? Ja blogging gir mye inspirasjon innen det meste og jeg er så glad for at jeg oppdaget denne nye "verden".

For en stund siden skrev jeg at jeg var på kundekveld på Landstil Tananger og på antikkmesse dagen etter. Det lille søte skrinet med roser er fra kundekvelden og lommetørkle med monogram er fra antikkmessen, så skjønt at jeg bare ikke kunne gå forbi.

Denne lekre englehyllen ble også med hjem fra Landstil og etterhvert når jeg bare finner den rette plassen skal den henges opp og da skal den ha en fin hengeplante hengende nedover seg...Ahhh... Tror det kan bli lekekrt, nå gjelder bare å finne den perfekte plass.

Ønsker dere alle en videre fin mandagskveld.


10 kommentarer:

Lykkelig som liten.. sa...

Hei på deg :)
Ja du har så rett. Det er utrolig koselig å blogge, å kunne ta en pause fra alle andre syssler :) Bare slappe av og nyte alle de flotte bloggene som er der ute :)
Utrolig koselig at du tittet innom meg, blir alltid glad når nye titter innom :)

Kjempe flott blogg du har, nydelige bilder og ord:)

Vil følge deg videre jeg:)

Ha en nydelig mandags kveld:)
Klem Tina

Ida sa...

Du har så mange vakre detaljer i hjemmet ditt..om jeg hadde kommet på besøk til deg, så kan det være du hadde blitt litt overrasket over at jeg ble stille (kun i noen minutter altså.. mer klarer jeg ikke.. hihi) Jeg hadde nok vært stum av begeistring ♥ Helt nydelig har du det!

Ha en fortsatt fin uke, håper dere ikke snør vekk slik som oss.. huff!

Klem

Minka sa...

Bloggen er ett hyggelig avbrekk fra den ellers så travle hverdagen...synes det er så kjekt å titte innom alle bloggene..jeg er kanskje blitt litt for avhengig, livredd for å gå glipp a noe..Flotte ting du fikk med deg, den englehyllen gleder jeg meg til å se mer av..Klems..

Snuskebassa sa...

Hei Monica
Ja, blogging er rett og slett en utrolig trivelig hobby!
Veldig glad for at jeg ble dratt med i den karusellen.
Som alltid ser det herlig, lyst og innbydende ut hjemme hos deg.
Gleder meg stort til å komme på suppe-besøk en kveld :-)
Klem fra Liv

lisje astrid's husblogg sa...

Så enig med deg:)
Alt dette gjer det verdt å blogge!
Å denne inspirasjonen som er her inne i blogglandia er berre ekstrem:)
Eg hadde fire timar heilt åleine i går i heimen(på dagtid)då fekke eg vaska skikkeleg,rydda og gjordt klart til feriegjestane:)
Berre ein får vere litt aleine er det utruleg kva vi rekk;)
Nå skal eg snart i blomsterbutikken ;)
Nydelege bilder som vanleg..Og så fint du fekk kjøpt hos Landstil da:)
Ønskar å takke deg for alltid så gode helsingar frå deg♥
Nyt dagen:)
Klem frå Astrid♥

Anita S Home and Wine sa...

Hei
Så flotte bilder og ei nydelig prinsesse du har. Er så ening med deg om det du skriver om blogging. En fin arena "å rømme" til.Får faktisk litt annet syn på å holde orden i huset også. Ønsker deg en fin tirsdag. Hilsen Anita s

Janne Lillian ♥ sa...

Hei hei :)
Helt enig med deg, blogging gir inspirasjon til mye. Både litt mer giv til husarbeid og ikke minst til å tenke litt nytt og kreativt :) Det er så koselig med alle kommentarer og respons ♥

Ha en strålende dag!!

Klem ♥

Datt sa...

Søteste lille skrinet nooooen gang! <3

Karoline Sofie sa...

Hei!
Så flott blogg du har:) Og du har heilt rett, det er så deilig å gløyme kvardagen ei lita stund medan man bloggar sjølv eller les andre sine. Blir så inspirert!

Du har kjempefine bilete, og den englehylla var nydeleg:)

Kjem nok til å fylgja deg vidare :)
Klem Karoline

lovecountrychabbychicstyle sa...

åh den tunikaen under her var nydelig!!

Herlige søte farger du viser!! Gleder meg som et barn til våren og masse sol!!!

ha en fin kveld

Lillan:O)