mandag 11. januar 2010

Accessories og en heldig følger...

På shoppingrunder blir det ofte ting til meg selv også, og ikke alltid bare til hus, heim eller prinsessa. Jeg fant meg blandt annet en veske. Jeg har gått å sugglet etter merket Friis lenge, men syns det er litt vel dyrt, men når man får dem på halv pris er det ikke å forrakte. Dette er en ganske stor veske, noe som passer meg utmerket, da har jeg plass til almanakk, skrivebok og annet diverse. Det eneste som jeg ikke liker med store vesker er at jeg aldri finner mobilen eller pengetasken nedi der, og får alltid like mye panikk hver gang, hihi... (spesielt når en står i kassen og skal betale noe med lang kø bak, elelr når mobilen ringer og en febrilsk leter nedi der en plass og akkuratt når en finner den, så legger de som ringer på...)


interiøralbi når jeg henger vesken på bloggeplassen min, så får dere se litt av den også, hihi


Ellers så fant jeg meg et nydelig skjerf/sjal også, herlig farge og jeg ser for meg det er lekekrt til våren. Er så kejkt å finne noe nytt til seg selv og skjerf/sjal får jeg bare aldri nok av... Det pynter jo opp et hvert kjedelig anntrekk med fint tilbehør.


Ellers så har jeg trukket ut Lisje Astrid´s husblogg som den heldige vinner av "følger-give-awayen". Send meg en mail med adressen så prøver jeg å tilpasse premien til deg Astrid. Måten jeg trakk ut på var at jeg enkelt og greit lukket øynene, så pekte jeg på en av følgerene, og da ble Astrid den heldige vinner denne gang (kommer kanksje flere). Syns det er kjekt å vise at jeg setter pris på dere.

Dette ble et kort innlegg med lite interiør, men dere får se på bloggeplassen min i bakgrunnen og på den fine hyllen som skjerfet henger på, hihi... Ønsker dere en fortsatt fin mandagskveld.


17 kommentarer:

Elin Anita sa...

Pene ting du har kjøpt deg:)
grattis ril den heldige følger...
kos deg
goeKlemmer

Guttemamma sa...

Hei søta!! LIker også store vesker og din var fin!! Jeg har alltid en liten sminkepungsak til mobilen oppi den store veska og en annen til lebestifter og lipglossene mine!! Ellers forsvinner jo alt oppi den stoe bunnen på veska...
klem

Snuskebassa sa...

Herlig veske! Jeg forstår godt frustrasjonen når telefonen ringer og vesken virker bunnløs. Ta den med på møtet i morgen, la være å sette den på lydløs og så ringer jeg deg. Jeg tar tiden :-)
Klem fra Liv

Datt sa...

For en knallfin veske!! Nice kjøp! :)

hjem hos linda sa...

spennende med shopping,og vi damer elsker jo noe nytt!
Grattis med nyinnkjøpene dine!
Klæm Linda

Hulda sa...

Så flott den veska var! :) Skjønner godt at du kjøpte den når den var på tilbud. :) Liker også store vesker. Du har jo blogga så mye lekkert i det siste, har ikke rukket å skrive på alle innleggene. Likte bildelista. De er så fine. Har en på arb.rommet. Der kan man lett bytte ut bilder, og få nye uttrykk. :) Sånt kan man like, ja. ;)

Fru Glitters Hus sa...

Nydelig veske:-) Så gøy og finne noe til seg selv også. Som du sier skjerf blir det aldri nok av:-) Ha en fin mandag.
Klem

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)Såååå gøy da:)No blei eg kjempe glad:)Tusen takk<3
Lekker veske:)Å Ikkje rart det blir sååå flotte innlegg når bloggplassen er sååå fin og inspirerande...
Ønsker å takke for veldig gode ord frå deg:)
STOR klem frå Astrid:)

Nina sa...

Heisann:-)

Flott veske:-) Jeg har også for det meste store vesker, og som noen før meg har nevnt, har jeg også alltid en sminkepung oppi vesken med lommebok, mobil og annet smått. Fungerer perfekt:-) Sminkepungen er i en sterk farge som er lett å finne:-)

Ha en flott uke:-)

Klemmer fra Nina

MarnyAlice sa...

So fine ting du har kjøpt deg :) Friis er eit av mine favorittmerker :)

Kanskje du kan ha mobilen i ei lita veske oppi veska? Det bruke eg, for eg og får panikk av å stå å leite...spesielt etter lommeboka..har lært meg til å finne den fram FØR eg ska betale :)

Klem M :)

victoria sa...

Bare digger veska du har kjøpt deg Monica... Elsker og er helt avhengig av store vesker selv....
Har en nå med to lommer på uttsida, da putter jeg moben i den ene og lommeboka i den andre...
For akkurat som deg synes jeg det er helt ille når jeg ikke finner det med en gang, men på den måten er de alltid lett tilgjengelig...
ha en super kveld vidre
klem victoria

sylvia sa...

gratulere til Astrid,hun er absolutt en verdig følger,
nydelig veske grattis.
klem fra sylvia

Anette Willemine sa...

Så lekker veske! Ja, det er bra å unne seg noe av og til!

Ønsker deg en deilig dag!

Klem fra
Anette Willemine

Miss Mette sa...

Hei Monica :o)
Har ikke glemt deg… og spørsmålet om tacokylling salaten. Har bare ikke vært helt i form :o) men her kommer oppskriften: ca 1. kg kyllingfilet som jeg skjærer i små biter. Disse steker jeg i panna og blander det med taco-krydder. Ellers kan du bruke det som man liker… Jeg bruker en salat, paprika, tomater, rødløk, fetaost, tomater, litt revet hvitost, ja det du måtte like. Bland så kyllinbitene sammen med salaten og server med en god dressing og Facaccia brød til… Nydelig godt ♥

Kjempeflott veske du har fått tak i deg fra Friis, jeg syns også de har mye fint og skjerfet var kjempesøt, likte fargen veldig godt :o) Håper du har det bare fint, så kommer jeg snart innom deg igjen. Ha en fin fin uke. Klem fra Mette

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Så fine ting da. Å en fin blogg.
;o)

Klem Simone

Datt sa...

Ligger noe til deg inne hos meg :)

Linda sa...

Så fine ting du har fått deg. er artig å kjøpe noe til seg selv også en gang i blandt og ikke bare til ungene og huset:)
Gratulere til deg Astrid, gavene fra Monica er nydelige så trur du har noe å glede deg til:)
Klem