søndag 6. desember 2009

6. desember- Ny tallerkenhylle i samlingen

Ja, da var det enda et tilslag til tallerkenhyllesamlingen min. Det er ikke lenge før jeg har en i hvert rom nå, hihi. Men slike hyller kan man variere så mye på og bruke til så mangt at det gjør ingenting å ha flere.Denne gangen var det mitt kjøkken som fikk seg en aldri så liten "makeover" og om jeg får si det selv så ble jeg ganske så fornøyd.  Det ble mye lysere og triveligere på kjøkkenet, og nå kunne jeg dille det til enda mer, og det er jo ikke feil.

Den ene stolen som dere så vidt ser er også med på prosjekt "makeover", for igår etter jeg fikk hengt opp tallerkenhyllen, fikk jeg endelig lyst til å ta fatt og male stolene, så denne er enda bare grunnet.  Det ble så mye bedre når jeg fikk det hvitt.Den nye kake"boksen" med fransk lilje inneholder franske pepperkaker med masse hærlig krydder og mandler, de er knallgode. Vakre og se på er de også, så det er jo et pluss, hihi...


Den nye tallerkenhyllen kjøpte jeg på butikken Landstil, og denne gangen var det ikke på moi, men i tananger. Så gøy med ny butikk, et hærlig personale og mange lekre saker. Kan tro jeg og Elin var i ekstase der inne i går. Den skjønne engelen som henger på kroken er også kjøpt der, kjempeskjønn.

Jeg har koset meg med å dille i hylla og det var så gøy å finne frem ting som egentlig ikke har kommet helt til sin rette på vårt kjøkken. Porselensskjærefjølen som jeg kjøpte på antikkmarked i høst foreksempel, nydelig med stråmønster. Det har også kommet noen lerkekvister i greengatemugga som lenge bare har stått i et skap, hærlig.

Nå skal snart den lille familien på skogstur. Ønsker dere alle sammen en videre fin 2. søndag i advent.


15 kommentarer:

Snuskebassa sa...

Hei Monica.
Herlig med tallerkenhylle. De glimrer med sitt fravær hjemme hos meg. Forstår ikke hvorfor for de er jo helt geniale.
Nå har vi bakt og pyntet pepperkaker med stort hell, godt hjulpet av et søskenbarn vi har fått låne.
Fortsatt god søndag, klem fra Liv

Kristin sa...

Hei
Så koselig det er i julehuset ditt!! Virkelig stemning:-)
God adventssøndag
Kristin

sylvia sa...

nydelig den tallerken hyllen var,ja har noen av dem jeg å.
skjønt hyggelig kjøkken du har,
ønsker deg en herlig søndag,klem fra sylvia

lisje astrid's husblogg sa...

Det er berre såååå koselig her hos deg:)Den hylla er fantastisk fin:)
Takk for hyggelig helsing frå deg;)
Klem frå Astrid:)

Stine sa...

Ja, la bloggen min "tilfeldigvis" stå på, hihi! Så fin hylle :) Jeg har også lyst på flere tallerkenhyller, men har så liten plass i leiligheten at jeg ikke vet hvor de skulle hengt hen! Løsningen må vel være større leilighet ;)

Juleklemmer fra Stine

Lille Frøken Jensen sa...

Utrolig fin tallerkenhylle, skulle gjerne ha hatt litt kortere vei til Landstil:-) Sikkert veldig gøy at de har fått en til butikk. Du hadde pyntet veldig fint. Ha en fin adventstid.

Therese fra huset med de rare i sa...

Åh så herlig å få tingene frem fra skape:D Jeg elsker tallerkenhyller, men har ikke funnet meg noen enda desverre.. Har en på rommet til Thea bare.
Og den kakeboksen... dåne :D
Nyyyydelig!!!

En super søndag ønskes deg og dine:)

victoria sa...

Hei hei monica...
For en flott tallerkenhylle, og du har helt rett i at man aldri får nok av dem... Selv har jeg ikke fått huket tak i noen ennå, men har funnet en som snart blir min, og det blir nok ikke den siste kjenner jeg meg selv rett;)
De er rett og slett det perfekte utstillings hyllen...
og flott du har dandert det...
Og for et herlig og koselig kj;kken, hadde gjerne sitti der med en kopp te og spist noen av de herlige kakene du hadde der i krukka som jeg elsket toppen på..
Håper du har hatt en flott søndag og ønsker deg en flott uke
klem victoria

Linda sa...

nydelig hylle og flott porselen.
Skjønn engel,er svak for slike.
du kunne ikke dele den kake oppskriften med oss?
ha en fin uke!Klem Linda :))

Maliva`s verden sa...

Ja tallerkenhyller får vi nok ikke for mange av nei..Din har du jo pyntet så fint også....og de franske pepperkakene så fristende ut.Legger du ut oppskriften eller?En fin adventstid til deg videre.Klem fra Maliva

Mona sa...

Heisan Monica. Koselig å ha hilst på deg på Lørdag. Den tallerkenhylla var kjempefin, hva kostet den på Landstil?? Meg og mannen var også ute der og kikket, var litt vanskelig å finne det når man ikke var kjent men det var en koselig butikk synes jeg. Nå er jo jeg vandt med den på Moi og den er jo bare kjempebra og stooor nå i forhold til den på Tananger. Når vi kom til tananger på butikken snakket jeg med Tone (som driver) og hun la merke til at vi hadde kjørt den lange veien og ikke minst ..Prinsesse Elin og deg hadde også vært der for ikke så lenge siden..litt komisk...! Men nok om det jeg ville bare legge igjen en kommentar om tallerken hylla, det ble kjempefint og kakene så deilige ut. Ha en fin mandag. Hilsen Mona

Solveig sa...

Du har det utrolig koselig i ditt hjem!! Masse inspirasjonå hente her:o)) Ja, tallerkenhyller er veldig flotte og praktiske. Så flott en kakeboks du har kjøpt deg...den likte jeg veldig godt!
Veldig koselig julehus hos deg. Takk for titten:o)
Ha en flott dag.
Klem fra Solveig

Anonym sa...

Kjempeflott tallerkenhylle:)Det er såå koselig:)

Klem Nina

Sivs hus sa...

Hei, Takk for hyggelig hilsen. Gratulerer med ny takkerkenhylle. klem Siv

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色