onsdag 18. november 2009

Nå har vi vaska gulvet...

Ikke akkuratt vasket det, men industristøvsuger og feikosten har vi iallefall brukt. Nå begynner ting å komme på plass. Det er en herlig stemning i Løa, og jeg kjenner jeg blir glad av å være der. Litt røde detaljer går igjen i Løå (en rød tråd, hihi) , sammen med det røffe og det hvite romantiske gir det en helt herlig nostalgisk stemning.Oppå på "hemsen" henger gamle mamelukker, duker og klær til tørk, helt herlig blikkfang og veldig praktisk løsning siden det er en del som er lagret der og ikke så veldig vakkert skue for øyet. 


Hjertelig Takk for alle koselige kommentarer, dere er bare helt herlige:) Jeg kommer innom å hilser på dere når Løe-åpningen er overstått... Nå går nemlig dagene i ett både hjemme, på jobb og i Løå! Travel frue dette her, hihi... Men gu hvor kjekt det er! :)

Det er utrolig koselig at det er flere av dere som sier at dere vil ta turen innom, vi står klare med servering, julebøkene og inspirasjonsblader ligger klare og dere er hjertelig velkomne til å slå dere ned for inspirasjon og for en prat i Løå. Vi gleder oss til å hilse på dere!

Ønsker dere alle sammen en videre fin uke:) 


11 kommentarer:

Sanna sa...

Masse lykke til - bor for langt unna til å komme på besøk, men jeg skal tenke på dere. Regner med dette garantert blir suksess. Tvi, tvi og igjen masse lykke til ;o)

Snuskebassa sa...

Hei! Skulle ikke du gå hjem å legge deg?
Jeg har malt en del kanter. Og etter en stor dose med spraylakk går jeg nå bare rundt og svaier. Snakkes.
Gleder meg sinnsykt mye til....Ja, du vet LØÅ!!!
Klem fra Liv

H elle K sa...

masse lykke til. Dette blir nok bra. Herlige bilder. Kos deg.
Kristin

Odins lille hjørne sa...

Kor e håpe e får det t å kom meg bort... :) Virker så kjekt når du ser på bildene!

Anne sa...

Nyyydeleg!
Det kjem til å gå kjempebra:)
Klem Anne

Missfryd sa...

Det ser fortryllende ut:-) Lykke til!
Og nyt helgen litt også. Klem Ingrid

The Lavendar Room sa...

Wow moni!!
SÅ koselig!! Dere har virkelig jobbet hardt. For en juledrøm!!
Herlige bilder, gjett om jeg fikk julestemmning her:)

GOD helg,
Klemmer!!!

Cecilie sa...

Gleder meg til å komme innom Løå... Den er jo rett rundt svingen her:) Ser også at jeg må innom "Blomstene" og få meg litt julepynt...

Lykke til med det gjenstående arbeidet!

-Cecilie

Ida sa...

JEG VIL KOMME PÅ BESØK!!! Åh, jeg husker i fjor hvor jeg savnet etter å besøke løå! Dere gjør en kanon jobb, og skaper den beste julestemningen!

Stå på - jeg følger med -med blanke øyne :-)

Klem

Balke gård sa...

Hei moni, og tusen takkf or den veldig hyggelige kommentaren, koselig du likte det du også;-) Men for en fantastisk jobb dere har gjort, det blir jo SÅ fint i Løa!!! For en drøm å være med på dette, høres ut som det er jenteklubb å jobbe der, fantastisk!!! Så utrolig julestemning!!! Gleder meg til å følge med, dessverre på avstand. Klem, Marianne

salige lavendel sa...

Det var en utrolig hærlig stemning i Løå di, så skjønne detaljer!!! Gøy å titte rundt her.
Du spurte om jeg selger bildene som er på bloggen min...det gjør jeg egentlig ikke, men jeg har trykkeutstyr på atelieet mitt, så hvis det er noen bilder du gjerne vil ha trykket på lerret eller papir, gjør jeg det gjerne. Bare send meg en mail i tilfelle.
Ha en fin lørdags kveld :)