onsdag 14. oktober 2009

Trenger hjelp av datakyndige (iallefall av noen som har mer peiling på mac enn meg)

... og da skal det altså ikke så mye til, hihi

Jeg har fått en award, en skikkelig koselig en av Margrethe, som jeg setter stor pris på og som jeg gjerne vil vise og dele med dere... MEN, så har det seg slik at jeg ikke får til å kopiere bildet også lime det inn i ei mappe for å hente det inn til blogger igjen, om dere forstår (dårlig å forklare meg altså, jeg vet det...)

Jeg håper noen av dere er bedre enn meg, for jeg har virkelig letet meg gjennom alt og prøvd det meste... Jeg vet hvordan jeg markerer og kopierer, men får ikke til å lime bildet inn igjen noen plass...

På forhånd en stor takk for den hjelp jeg kan få:)


9 kommentarer:

moa sa...

ops..! beklager, her er jeg på et ikke- kyndig område...men du får sikkert hjelp!
grattis med awarden!
..fortsatt fin kveld -
moaklem

Villa Luftslottet sa...

Hei Monica:)

Når du klikker på lagre bildet, så skal det lagres automatisk i en mappe på maskinen din - om det ikke er noe feil med inntillingene på maskinen din:) Det er ikke alltid man kan klippe og lime, men regelrett må laste ned:) Ble du noe klokere? Spør meg gjerne om du lurer på noe altså...ikke at jeg er noen data-guru:D

hvitstil.com/Christine sa...

Jeg pleier å markere bilde, slik at det blir blått. Så trykker jeg ctrl og cmd inn samtidig og trykker på den tasten som er nedfor mousepad`n. Da kommer det opp en liste- på den liste står det arkiver bilde- da velger du hvor det skal være og gir navn.

Skjønte du det?
Mvh
Christine

moni sa...

hjertelig takk christine, nå lærte jeg noe nytt og fikk det til med en gang:) JIPPI:)

Trultemor sa...

Du lagrer awarden på samme måte som du lagrer bilder på pc'en. Så legger du inn awarden, på samme måten som du legger inn bilder:)

jordbærpiken sa...

Hei Monica! Jeg har også Mac. Måten jeg pleier å legge til bilder fra nettet på er at jeg trykker på ctrl og klikk med musetasten samtidig. Det blir som å høyreklikke med musa hvis du hadde hatt mus. Da kommer det opp en liste over alternativer. Nede der er det et alternativ som heter kopier bildeadresse. Trykk på den. Så går du inn der du lager innlegg og laster opp bilder. Der er det et alternativ som er å laste ned bilde fra nettet. Der limer du inn bildeadressa ved å trykke epletasten og V. Så trykker du last opp bilde. Enkelt og greit når du kommer inn i det. Da slipper du å lagre bildet på maskina di. Håper det var forståelig! :)

moni sa...

takk skjønne du, nå lærte jeg enda noe nytt:) dere er herlige

nissemora sa...

Håper du får hjelp til dataprogrammet, jeg kan ikke slike ting.... Det var fine ting du hadde funnet på brukt butikken!! Det er alltid gøy å finne noen skatter der! Er det lov å spørre hvilken brukt butikk du går på???

A Brighter Day sa...

gratulerer med award og gratulerer til mottakerne etter deg :)

ha en fin dag! klem