onsdag 21. oktober 2009

Julestemning


Idag er det rett å slett en nydelig høstdag. Det blåser ute, men er masse hærlig sol og ikke langt ifra skyfri himmel, deilig. Når jeg og prinsessa (min datter og ikke prinsesse Elin, hihi) skulle hjem fra barnehagen idag tok vi oss derfor god tid på veien og plukket med oss masse kongler, granbar og rognebær. Og når vi kom hjem gikk vi i hagen og hentet litt krisstorn.


Vi traff ei bekjent på turen og hun lo litt når hun så oss og lurte på om vi skulle ta med hele naturen inn, hihi... Iallefall var det en nydelig tur på vei hjem, prinsessa og jeg koste oss med å lete og sortere og når jeg kom hjem koste jeg meg masse med å stæsje, og kom riktig i julestemning


Jeg har allerde begynt å tenke julepynting her hjemme og da må man selvfølgelig ha masse, masse hærlige kongler. Men foreløpig er det kun med tanken om å pynte ti jul, jeg har altså ikke begynt med det enda, selv for meg så er det litt vel tidlig. Idag har jeg kun stæsjet litt til for bildenes skyld med andre ord og når jeg holdt på med dette kom jeg riktig i julestemning, hihi...


Sist jul vi hadde her i huset så var vi ikke skikkelig flyttet inn, vi hadde kun bodd her et halvt år og det var mye som manglet og ikke var på plass. Det er selvfølgelig mye som kan bli gjort enda, men jeg føler vi er mer på plass i år, så da skal det bli ekstra gøy å pynte til jul. Jeg elsker å pynte til jul, for "frøken dill" så er det bare helt perfekt.


Litt rødt har fått lov å komme på kjøkkenbordet også, rødt er jo vakkert hele året synes jeg. Et gammelt kjøkkenhåndkle med monogram bruker jeg gjerne som duk, og sammen med en gammel bolle og noen røde epler så pynter det fint opp.


Nå skal jeg sette meg ned å kose meg med en god kopp kakao og et julemagasin, når man først er i julestemning så... Ønsker dere alle sammen en nydelig onsdagskveld:)


17 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Kjenner julestemninga av å lese innlegget ditt:)O`glede:)
Så fine bilder du viser!
Ønsker deg og ein kos onsdag vidare:)

Anonym sa...

Lekkert du har gjort det, tenker alltid på at jeg bør samle litt fra naturen, men glemmer det. Kanskje jeg kan få gjort noe med det i år...
Fikk litt jule stemning nå selvom det er tidlig

Anne sa...

Å, no kom eg verkeleg i julestemning!
Viss det var mogleg å kome i meir julestemning enn eg allereie er i då;)
Nydeleg stettfat og vakker pynt frå naturen:)
Ha ein herleg kveld, vennen!
Stor klem frå Anne:)

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-koselige bilder!! Jeg er i julestemning allerede jeg også;) Det er greit å begynne juleforberedelsene litt tidlie, er det ikke det da?!

Ha en fin kveld!

Klem Anette

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg snuppa
Ja rødt er nydelig å iallfall når det er i form av monogrammer på herlige kjøkkenhåndklær.
Kongler er et must men her opp på den andre siden har vi bare disse dumme lange konglene og ikke sånne fine som du har funnet. Men til gjengjeld så har jeg er supert stort tre med lerk bare rett borti veien:)
Lerkekranser er jo fine til jul så jeg tror jeg skal bruke litt tid sammen med lerka i kveld jeg:)

lavendel mio sa...

Her var det julestemning til gangs!!
Jeg og barna har også plukket inn mye natur til juledekorasjoner:)
Ønsker deg en nydelig kveld,klem:)

lottens vita och gröna sa...

hej goa moni!
jaaaaaa nu har jag med fått in julen i huvudet...tänk att det kan pigga upp denna trista mörka tid, fniss! ohhh lite julmagasin ska jag spana efter i morrn, härligt!!! ljuvligt fint du har det, mysigt!!!
varmkram lotten

Margrethes hus og hage sa...

Det er koselig med jul. Og du hadde jo fått skikkelig stemning i huset.
Selvom det er litt for tidlig for meg også med julen, så har jeg begynt å tenke på den, og planlegge litt. Vi overtok huset her i slutten av november, og sist jul var det ingenting som var på plass. Selvom mye gjenstår, blir det enhelt annen jul i år. Gleder meg til å ha tid til å pynte og gjøre det julekoselig i steden for å male på spreng for å bli ferdig så vi kunne feire en noge lunde anstendig jul :)

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Balke gård sa...

P, nå fikk jeg julestemning!! Så ksoelig tur du ahr vært på, dette må jeg også gjøre emd mine! Ha en flott dag!

Hanne sa...

JA, dette var julestemning. For en nydelig englekopp du har!

Guttemamma sa...

Det er innlegget sitt det!!!
klem

Datt sa...

Hehe, jeg stemmer helt klart for å ta med hele naturen inn, naturen er jo den vaktreste pynten vi har! :D

Hjerterom sa...

Hei :)

Så koselige bilder !
Fint å pynte med litt natur allerede synes jeg :)
Skal gå meg en tur nå,kanskje jeg finner litt mose..

God helg til deg og dine.

Klem Siw

Oxana sa...

Ja, jeg kjente julestemning også. Så flotte bilder! Tusen hjærtelig få din kommentar i bloggen min! God helg og snakkest snart(håper jeg). Jeg er veldig glad å bli kjent med deg. Hilsen Oxana.

UNDRING sa...

Julen og ikke minst førjulstiden er en fin tid. Det er jo deilig å beynne tidlig så kan en kose seg med det. Nydelige bilder du har tatt.
Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Du er hjertlig velkommen til å bestille kjoler av meg. Min datter ville veldig gjerne ha en petrolblå fleecekjole med spiss hette. Tenkte jeg skulle sy en slik til henne til uken. Legger den ut på bloggen min så kan du jo se hvordan den er. Ha en strålende helg.

Margrethes hus og hage sa...

Er bare innom deg for å ønske deg en fin søndag i morgen :)

Hilsen Margrethe

Tino sa...

Så koselig julestemmning hos deg. Det er mye fint i naturen man kan pynte med, og lurt å plukke det inn nå.

God søndag! Klem :)