fredag 2. oktober 2009

Helg:)


Ja, da var vi kommet til enden av uka igjen... ukene flyr jo virkelig av sted! Denne helgen har jeg langhelg og det kjenner jeg skal bli godt etter en veldig travel uke. Ja, det har vært ei travel uke og bloggen har ikke blitt oppdatert, derfor tenkte jeg jo at jeg måtte innom å gi et lite livstegn fra meg;)


Jeg startet ettermiddagen med at hele familien spiste på restaurant, herlig å slippe å tenke på middag og veldig koselig for det er noe vi ikke gjør så ofte. Så hentet jeg en pakke med diverse hobbymaterialer som jeg selvfølgelig skal begynne litt på ikveld. Gleder meg masse til å sitte å pussle litt:)


Men aller først skal jeg kose meg med x-faktor:) Ønsker dere alle sammen en nydelig helg:)

hjerteligtakk for alle koselige kommentarer fra alle dere skjønne, jeg håper jeg får tid til å komme innom dere etterhvert:) Jeg setter utrolig pris på dere!

En liten oppdatering: Det er flere som spør hvor jeg har fått tak i tagsene, dem har jeg laget selv. De kommer til å komme for salg i Løå, og har jeg flere igjen kan dere gjerne kjøpe i etterkant via bloggen:) Koselig at dere liker dem, det setter jeg stor pris på.


15 kommentarer:

victoria sa...

utrolig flotte bilder på logoen din nå, rett og slett lekkert var det..
har en utfordring til deg på bloggen min om du vil kaste deg på det ;)
ha en fantastisk helg
klem victoria

Neet sa...

Gooood helg!!!:)

Therese fra huset med de rare i sa...

Så nyyyydelige disse tagsene var!!! Hvor i alledager har du funnet de?? Ha en fin helg:D

Hulda sa...

Så flotte kort du har laget. Virkelig noen nydelige motiver.

Frk. T sa...

Ja, det er helt utrolig hvor fort ukene flyr avgårde, kanskje et tegn på at vi begge stortrives i de nye jobbene våre? Tenk, ikke lenge siden vi sendte hverandre lykkeønskinger til eksamen og nå er vi altså ferdig utdannet og allerede i hver vår fantastiske jobb!: ) Jeg har fått jobb ut 2010, så kunne ikke vært mer fornøyd!
Nyt helgen, kjære Monica.. KLemmer fra meg

Hilde Heimdal sa...

Ååå for noen nyyydelige kort :)

God helg til deg !

Klem Hilde :o)

Margrethes hus og hage sa...

Det er deilig å spise ute, det er ikke så ofte vi gjør heller, men så setter en ekstra pris på det når man gjør det!

Koselig med litt puslerier :) Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

lisje astrid's husblogg sa...

Hei;)Enig med victoria der!!Bildene på logoen din er så nydelige;)Å slippe å lage maten å berre gå til dekka bord er sjønt i ny og ne:)Geder meg til å sjå kva du skal skape av hobbykos i helga;)
Ønsker deg ei herlig høstkose helg;)

Magny sa...

nydelig....
god helg!

Therese fra huset med de rare i sa...

Hei igjen:D Takk for hyggelig kommentar!! Jeg er mektig imponert over deg!! At det er mulig å lage noe så nydelig selv!!! Ha en super helg videre:D

Anne sa...

Så kjekt med innlegg frå deg!
Så utruleg fine ting du har fått i posten! Kor har du handla?:)
Ligg utfordring til deg på bloggen min, søte:)
Ha ei herleg helg!
Klem:)

Anonym sa...

Hei:))alltid så koselig å titte innom bloggen din, den er så koselig og nydelig...liker stilen din så godt og blir stadig imponert over din kreativitet:)) Må bare spørre hvor du har fått tak i disse nydelige tagsene??? De var bare sååååå fine, de kunne jeg virkelig tenkt meg selv også:))
Ha en riktig fin lørdag og helg!
Klem

Anonym sa...

Hei igjen:)
Tenk at du lager disse tagsene selv...du er dyktig og flink:)) Jeg vil fryktelig gjerne kjøpe noen via bloggen din hvis det er flere igjen etter Løa, de var bare helt nydelige, falt pladask for de,romantiske og nostalgiske:))
Ja, kotavlen, vrir hjernen min her nå, kan ikke huske navnet på henne jeg kjøpte den av, det var via en svensk blogg...men jeg har tatt vare på mailene fra henne, så jeg skal sjekke og sender deg en kommentar:))
Klem

Anonym sa...

Hei igjen:) Kotavlen kjøpte jeg av snille Anna med bloggen mylovelythings.blogspot.com.
KLem:))

Linda sa...

Heisann.
Du er jo bare sååå kreativ og flink!
Nydelige kort med vakre motiver!

Ha en fortsatt fin helg:)
Klem Linda