fredag 9. oktober 2009

Heklenåler, sysaker og fjernkontroller...

Da var det helg igjen og jeg har virkelig ikke vært tilstedet på bloggen i det siste. Enten går hele og fulle min tid til barnehagen eller så er det til Løå. Jeg koser meg virkelig både på jobb og med å lage ting til Løå, men nedprioriterer altså blogging.


Heklenålen og sysakene ligger stadig tilgjengelig. Det er så koselig å sette seg ned å se gode program på tv eller sette på litt god musikk og virkelig kose seg med et godt håndarbeid. Jeg tenner gjerne lys og lager en god stemning.Tidligere i uken fikk jeg utfordring fra skjønne Datt om å vise hvordan jeg oppbevarer mine fjernkontroller. Nå må jeg bare si at dette var virkelig en utfordring, for som regel så ligger de desverre og flyter på bordet eller rundt godstolen til min kjære, BUSTED:) Men når jeg har ryddet og dersom jeg har kontrollen så ligger de ofte i skuffer. (liker å gjemme dem bort)


(de ligger ikke å stikker ut slik, selvfølgelig er skuffen godt lukket og fjernkontrollene ute av syne, dette er et illustrasjonsbilde, hihi)

Skatollet har gode lange skuffer, og ikke minst mange skuffer så her er det grei oppbevaring for slike stygge dubbedingser...Ja for jeg kan ikke akkuratt si at jeg syns det er noe pent med de lange tekniske dubbedingsene som vi er så aldeles avhengige av, hihi.


Hjertelig Takk for spennende og kanskje litt avslørende utfordring Datt, hihi

Da sender jeg med dette utfordringen videre til dere andre medbloggere, tørr du og ta den??? Håper jeg får se noen gode forslag for jeg er sikker på det er mange flotte måter å oppbevare dem på:) Ønsker dere alle sammen ei nydelig helg:)

14 kommentarer:

Hulda sa...

Fin måte å oppbevare synåler på. :) Fint laget. Likte veldig godt de søte kortene i forrige innlegg.

lisje astrid's husblogg sa...

HEHE:)Akkurat samme problemet her og med kontrollane!!Prøvde meg igår å ha dei i ei fin boks!Men dei berre flira!!Så fann eg dei att i sofaen...HMMM!Kjempe fine kort:)God helg ønskes:)

jordbærpiken sa...

Så fin oppbevaring av sysakene. :) Håper du får en god helg!

Prinsesse Elin sa...

Du har det så fint, vennen:) Nå har du nok fått mailen med bildet. Ser at siv har tagget bildet allerede:))

Linda sa...

Heisann. Fin måte å oppbevvare sysakene på:)
Fjernkontroller er alltid en utfordring :)

Ha en riktig god helg:)
Klem Linda

Livet er heeerlig sa...

Så koselig med norgesglass med systæsj på bordet :)
Har lyst å lage et slikt selv... Hmmm takk for inspirasjon
Ha en strålende flott helg :)
*Siv*

Linda sa...

Hei! Så fin blogg du har. Har vært innom å sett tidligere, men nå har jeg endelig lagt meg til som følger, så da er det vel på høytid med en kommentar:) hehe...
Kjenner til problemet med fjernkontrollene, de ligger nok for det meste å slenger her også:)
Ha en super helg:)
klem

Ida sa...

Heisann!

Haha.. her ligger de bare strødd enten i sofaen eller på stuebordet.. ikke noe fiksfanteri her! Ja, hvorfor ikke lage en sånn ultrasøt en! Kan du ikke hekle noen trekk over med åpning til kanalskifter, volum og av/på - knapper..hihihi :)

Er akkurat midt i bloggepause jeg også - MÅ prioritere den voksende haugen med hjertebestillinger! Også MÅ jeg slappe litt av innimellom også - døgnet har ikke mer enn 24 timer.. DESVERRE!!!

Ha en fin helg, vennen!
Klemmer fra Ida

Datt sa...

Skuffer egner seg helt klart bra til gjemming av stygge duppedingser!
DU, nå om jeg på en forretningside som garanterer oss rikdom! PENE fjernkontroller!! ;)

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg syntes du løste utfordringen bra: )

Nå har jeg fulgt med på dette, og det er artig å se hva man gjør ut av det. Fint at ikke alle alltid MÅ gjøre....

Jannickes Hjemmekos sa...

Heisann
Ja, fjernkontroller er noe herk.. hva om de ble dekorert med blonder og perler? Ønsker deg en strålende helg. Klem fra Jannicke

Bette sa...

Bare innom for å ønske deg en fiiiiiiiiin helg:)

Klem fra Bette!

Anne sa...

Smart oppbevaring! Nydelege bilete som vanleg:)
Ha ei herleg helg!
Klem:)

Snuskebassa sa...

Hei. Nok en måte å bruke Norgesglass på. Smart :-)
Mitt syskrin er en verktøykasse fra Biltema. Iiiiik! Men, den gjør nytten. Enn så lenge står mormors syskrin bare til pynt. Og hvorfor det egentlig? Det kan bli dagens prosjekt. Neppe, for jeg skal plukke fra hverandre en gård i dag :-)
Snakkes i morgen. Klem.