lørdag 5. september 2009

Kreative høstsyssler


Helgen er her igjen, og det er en herlig følelse:)
Vi er også kommet til en offissiell høstmåned, så nå er det faktisk lov å si at det er høst, selv om jeg strengt tatt har sagt høst (pga været) i omtrendt en måned nå:)

Jeg elsker høsten, det er en herlig årstid. Kakao, uteppe, ulike kreative syssler, lyng, masse tente lys og ja... den er bare helt herlig. Jeg synes ogå det er skjønt når det er litt mørkere ute, det blir en helt annen stemning med tente lys inne da:) (selv om jeg tenner lys iløpet av sommeren også, hihi)


Som sagt, når høsten og høstmørket siger på får man lyst til å sette seg ned å gjøre noe kreativt. Igåkveld lagte noen notatbøker, inspirert av de vakre som Berit T lager:) Elsker å stæsje rundt forbi med disse bøkene, men man kan jo også bruke dem. Pynt så vel som nytte:)


En del nye kjøkkenhåndkle begynner det å bli også etterhvert, med litt nye herlige farger og nye mønster (som blir til etterhvert). Det er herlig å sette seg ned etter en travel hverdag med håndarbeid og bare nyte det:)


Igår på dagens handlerunde kunne jeg bare ikke gå forbi denne søte boksen her. Det var et så herlig og yndig motiv på den, og jeg fallt bare helt for den skjønne boksen:) Ikke viste jeg hva jeg skal ha oppi og heller ikke hvor jeg skulle ha den, men at den trengte å være med hjem, det er sikkert og visst. Og den passet jo perfekt oppå den gamle stavangerklokka mi:) Perfect match, det var det jeg visste når jeg sto i butikken og ikke nølte et sekund med å kjøpe den, hihi;) Men uansett så kan man vel aldri få nok av bokser? (så vel som puter, kopper, servis, duker...hihi...)


Nei, Nå skal huset vaskes (det trenger det sårt, etter en travel uke på jobb), så skal jeg ned å hente Dagfinn Lyngbø bilettene våres og ikveld skal jeg møte venninner og kolleger. Det blir et spennende og kreativt besøk, det er jeg sikker på:)

Ønsker dere en nydelig helg:)


10 kommentarer:

Guttemamma sa...

LIke koselig i hver en krok hos deg!!! Høsten er herlig,uten tvil!! God helg til dere,kos deg under pleddet!!
klem

Christine Louise sa...

Åå så vakre bøker du også lager :-) Så flink du er :)

Ha en flott lørdag.

Klem fra meg..

Therese Dorthea sa...

Så kreativ du er:-)
Hausten kan vera fantastisk. Og eg kjenner at eg gler meg.

God helg:)

milstjerne sa...

Så flotte notatbøkene dine var :)
Kan jeg spørre hvor du har kjøpt selve boken du har pyntet? Har hatt lyst til å lage slike selv, men finner kun notatbøker med spiralrygg..

Du har forresten en helt nydelig blogg :)

klem fra milstjerne

Margrethes hus og hage sa...

De boksene er søte! Skal kjøpe noen selv også!

Så søte bøker du har laget!

Høsten er koselig selvom det er vemodig at sommeren er over (aldri kom?). Jeg har også syntes det har vært høst i en måded.

Ha en fin lørdag! Hilsen Margrethe

Anki sa...

Men vilka vackra böcker du gör!
Så fina!

Kramis Anki

Anne sa...

Så flink og kreativ du er!
Nydelege notatbøker:)
Ha ei fin helg!
Klem Anne:)

Datt sa...

Hrmf, synes du er litt vel positiv til denne høsten... :P Jaja, god unnskyldning til å sitte inne i alle fall! ;) De notatbøkene ble kjempesøte! Hva skal du notere der da? :)

Hanne sa...

Og en riktig god helg til deg, du lager det så hyggelgi rundt deg. Koselige bilder og tekst.

Huset på toppen sa...

Så koselig og fint det ble med den nye boksen din,Monica:) Av og til blir ting med oss hjem uten vi vet helt hva den skal brukes til!!
Høsten kan være veldig fin den,men her på vestlandet er den veldig variert!! Men jeg håper på en fin høst, etter en heller vått sommer!!
Flotte bøker du har lager, veldig kjekt å bli inspirert av andre,og jeg lager forsatt kjøkken kluter. Nytt mønster har jeg også laget, det kommer snart hos meg!!
ha en fin lørdagskveld!
Klem Linda