onsdag 9. september 2009

Hekleprosjekter,litt mer ektorp og ei vond, vond tann...

En salig blanding i dagens innlegg med andre ord...hihi...

Nå er planleggingen av juleprosjektet som jeg har nevnt litt tidligere i full gang. Navnet er klar: Løå. Løå paser perfekt siden det er et lokalt ord for låve og siden det hele skal foregå i en 150 år gammel låve som ligger sentralt på Ålgård.

Måtte bare ha med et bilde av prinsessa som sovnet i den nye sofaen:) Hun liker ektorpen like godt som meg tror jeg og var veldig fornøyd med at den var hvit. Litt påvirket av moren kanskje? Putene måtte jeg bare kjøpe med meg hjem idag, utrolig skjønne med monogram og den ene har hjerter som henger ned i hvert hjørne. Fint med kontraster i det hvite synes jeg:)

I forbindelse med juleprosjektet i "Løå" er man jo igang med å både planlegge og lage en del kreative prosjekter. Jeg storkoser meg med å sitte i min nye sofa med heklenålen i handen og garnnøster klare. Jeg føler meg heldig som får lov å være med på dette prosjektet sammen med de to andre kreative, inspirerende og utrolig dyktige damene. Virkelig heldig er jeg.
Søte, små heklede blomsterklemmer er fine til små (eller store) prinsesser.Blomstene har jeg laget i herlige pasteller og jeg ser for meg at de kan være fine venninnegaver når prinsessene skal i selskap eller kanskje også fine kalendergaver:)


Noe Noa skjerf er også dekorative med blomster på. Jeg elsker jo dill og liker det lille ekstra. Dette skjerfet har fått perleknapper fra Lisbeth Dahl inni noen av blomstene, dekorativt innslag. Skjerfet kalles for Noe Noa siden det minner litt om et Noa Noa skjerf og oppskriften fant jeg på bloggen til Bente B, som er en inspirerende og kreativ hobbyblogger. (jeg startet jo som hobbyblogg, men har nok mer og mer beveget meg mot å være en interiørblogg)I det siste har det desverre ikke vært mye kommentarer til dere fra meg, jeg jobber mye og ellers kjenner jeg at bruker mye av kveldene nettopp på dette spennende prosjektet. Min skjønne lile familie må også bli husket oppi det hele og deror prioriteres andre ting bort. Nå i det siste har jeg også vært plaget av en visdomstann og verker for tiden i hele kjeven, så jeg har rett å slett ligget strekk ut etter jobb. Utrolig kjedelig, og jeg må nok bite i det sure eplet å bare bestille en time til tannlegen... (også jeg med tannlegeskrekk da...) Men, men det er bedre å bare få rusket ut den vonde tannen... Håper det bare er det som må til, og ikke mer...

Nå skal jeg gå å sette meg godt til rette i den gode ektorpen, som jeg fortsatt er like fornøyd med og som fortsatt er like hvit, også skal jeg hekle og kose meg litt videre:) Ønsker dere alle sammen en nydelig kveld:)

20 kommentarer:

Living LaVida sa...

Heihei!
Så mange fine ting du har laget!De hårspennene var utrolig skjønne!:) Og du er jammen heldig som har fått en ektorp i hus ;)

LYKKEBO sa...

Kjempe flotte puter! Jeg elsker monogram!! Herlighet for noen nydelige klemmer..Nydelige farger..

Klem

Guttemamma sa...

Bare å komme seg av gårde vennen,få den ut...
dere flinke damene,dette er så gøy å følge!! Ikke stress med kommentarer,du er så flink til det så om du ikke gjør det på en stund går det så fint atte!!
klem

Lindas Hus.. sa...

Hei Monica!Skjønne spenner og flott
skjerf,så koselig med kreative prosjekter sammen med andre.
Flotte puter,likte den med hjerte på.....
Linda :))

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppeline
Ja takk til alt utenom den tanna. Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. Skjerfet er allerede solgt ( he he), klemmene kommer du til å se i håret mitt på jobb i desember:)
Lille prinsesse er jeg så heldig å kunne klemme på hver dag hvis jeg vil, å jeg vet hvor deilig den ungen er.
Sofaen din er vakker.
Å du er en engel.
Jeg har plutselig fått overnatting her fra fredag til lørdag og jeg gal gleder meg! Emmeline:)
Livet er ganske ok. Å jeg gleder meg til å gå på jobb i morgen.
See you sunshine:D

victoria sa...

nydelige puter,passet perfekt til den nye sofaen..
og så flotte spenner da, perfekt til små prinsesser..du er utrolig flink.. og lykke til hos tannlegen,best og bare få det unna,har selv ufattelig tannlege skrekk så føler med deg, men skal nok se at det blir bedre etter å ha vært der,mye bedre enn å ha vondt..
ha en fin kveld vidre
klem victoria

Hulda sa...

Så mye flott du har laget! De hårspennene var jo så skjønne. Litt av et pirkearbeid kan jeg tro. Nydelig var også de andre småtingene, de i kurven. :)

Falt veldig for den krakken og kurven!

Datt sa...

Oh, jeg har også tannlegeskrekk, men har faktisk blitt litt bedre i det siste, har endelig funnet en tannlege som hjelper meg (hun er yoga-instruktør på fritia, bruker å minne meg på å puste... :P)!

Jeg synes i alle fall du er kjempeflink til å hekle, du er så utrolig kreativ, skjønne ting du lager! :)

Margrethes hus og hage sa...

For noen skjønne ting du har laget! Det høres ut som et spennende prosjekt dere holder på med!

Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

Christine Louise sa...

Så nydelige ting du lager :) De klemmene var jo super søte. Kunne jeg gjerne hatt selv ;)
Så søt datter som sover på sofan :)

Klem fra meg..

Josefine sa...

Å så skjønne ting du har laget! Hyggelig med innekos og kreativitet nå. Klemmene var bare supersøte!!

Magny sa...

så utrooolig søte klemmer....
nydleige monogram....!
skjønn kveld videre...

Magny sa...

... og stakkers deg...!!!!

Lindas hus sa...

Du er litt av ei krativ dame:D Falt pladask for hårspennene! de var utrolig søte! Tusen takk for koslig kommentar på bloggen min!Ha en fin kveld! Linda

Kjeruben sa...

Så nydelig blogg du har :D
Og så mange flotte ting du viser! Dei spennene skal eg jammen skrive meg bak øret ;-)

Håndklea er ikkej kjøpt på nettbutikk, men er av merket Miljögården, så du finner dei nok ein eller anna plass :-D

Nostalgia sa...

Tuusen takk for hyggelige ord på bloggen min. Jeg setter stor pris på det.
Så utrolig søte ting du lager ! Høres ut som et kjekt prosekt. Har selv vært med på julemesser en del ganger med vevde åkler og løpere, heklete og strikkete ting og lys. Veldig koselig å være med på og du kommer til å ha masse av julestemning etterpå.

Skjønn lille prinsessen da sopm sovnet i sofaen :-)

Ønsker deg en deilig torsdag !
Klem, Nostalgia

Besta sa...

Putene var skjønne. Og prosjektene dine var flotte, både skjerf og spenner. Kjenner noen snå prinsesser som hadde likt de. Kanksje jeg må ta en tur vestover og stikke innom løa når dere åpner.
Oliventreet står ute fremdeles, tenkte jeg skulle la de stå ute så lenge som mulig. De liker seg ikke noe særlig inne hos meg. Jeg fikk et tips om å ha de på soverommet, der er det jo litt kaldere.Lykke til.
Klem fra Marilyn

Linda sa...

Tusen takk for koselig kommentar på min blogg. Det skjerfet var utrolig nydelig, så fine farger. Akkurat min stil det der :-)

Ha en flott dag

sylvia sa...

flott den ektorp,er den god å sitte i å?
stakar deg med vond tann,håper du får orden på den snart,ikke godt å gå sånn over tid.nydelige ting du viser,veldig moro å se.
ha det bra
fra sylvia

Isa sa...

Fjorland var absolutt ikke værst nei. Anbefales til hastemiddager:)

God valgnatt til deg og:)