fredag 18. september 2009

Fin, fin fredag...

Torsdag morgen våknet jeg med verk i hele kroppen, kvalme og jeg frøs... Ikke lenge etter at jeg hadde stått opp og prøvd å gjort meg klar til jobb, så kastet jeg rett å slett opp. Da var det bare å krype godt under dynen igjen... kjedelig.


Idag har jeg også vært hjemme og jeg merker at jeg begynner å bli temmelig lei av å måtte holde meg innendørs. (ja jeg gjør det, for jeg vil forbygge å bli verre, og vil heller ikke smitte andre) Men, formen er stigende og jeg merker at jeg begynner å føle meg mye mye bedre. ( har til og med spist frokost og klart å beholde den, så det er ikke værst)Det er ikke bare jeg som henger med hodet, men rosebuketten som jeg kjøpte sist helg synger egentlig på siste verset. Den så veldig stusselig ut når alle rosene stod samlet i en vase, like pjuskete alle sammen.Derfor tok jeg alle rosene ut av vasen, snittet dem på nytt og satte dem i masse småvaser rundt om i hele huset. Kankje fortsatt litt pjuskete, men jeg kan iallefall nyte synet av dem en liten stund til.


For en god stund siden kjøpte jeg meg forresten en suppeterrin. Har alltid syns de er så vakre og har lenge lett etter en som jeg synes er flott, og på en søndagstur innom en lokal antikkforhandler fant jeg en fin en. Nå mangler det bare litt stæsj oppi får se hva jeg finner på. Kanskje en skjønn liten plante? Noen som har noen gode tips?

Når man er syk og er hjemme i litt for mange timer, begynner man etterhvert å kjede seg. Da kan det faktisk være litt farlig med internett. Jeg har selvføleglig klart å kjøpe meg et nytt stuebord. Eller nytt og nytt, det er gammelt og brukt, men helskjønt. Gleder meg til å vise dere. Det er selvfølgelig hvitt, i rokokko stil og med løveføtter. Kan det bli bedre? Og det beste av alt, det var kjempebillig. Får det ikke hjem før på mandag da, så jeg venter i spenning. Selv om man er syk, er det altså fullt mulig å shoppe, det er bare snakk om noen tastetrykk og litt telefoner det... (ups!!)Uansett, nå kan det bare gå en vei, og det er at formen blir bedre. Imorgen satser jeg på antikkmesse og på søndag skal jeg i selskap til mine skjønne to tantebarn. Selvfølgelig håper jeg også på å lage litt dill til "Løå". Hvilke planer har dere for helgen?

Ønsker dere alle sammen en fin, fin fredag og en like fin helg:)


13 kommentarer:

Besta sa...

God bedring, kjedelig å være syk. Gleder meg til å se bordet ditt...
ha en fin helg.
Klem fra Marilyn

Kristin sa...

Ønsker deg også en fin, fin fredag! Bli frisk, vi vil så gjerne at du kommer på søndag:-)) Ellers så skal C ha jenteselskap i kveld med 8 jenter, så nå er huset vasket:-) snakkes!
Fredagsklem fra Kristin.

Anitas hus sa...

Huff da, oppkast er fæle greier. Godt du er på bedringensvei.
Gleder meg til å se bordet ditt. Finn er en skummel fyr du skal passe deg for. Han er en sånn fyr moren din advarte deg mot å være alene med når du var yngre^^,)
Når det gjelder plettene så klipper jeg bare av en bit og setter i vann. Etter noen få dager kommer det røtter. Men noen har tipset meg om at de bare kan settes rett i jorden også, men passe på å holde jorden fuktig.
Ha en fin helg!
Klem, Anita:O)

sylvia sa...

god bedring til du.håper du er bedre nå når du leser dette,sender ode tanker.jeg elsker sånne terriner,har nen,å mine er fylt med planter,å lokket på snei ved siden av om jeg har lokk til dem.
høres ut som et hærlig bord,aldri så galt er det godt for noe heter det,så hadde du ikke vært hjemme hadde du ikke funnet bordet..ønsker deg en flott helg
klemz fra sylvia

jordbærpiken sa...

Å, stakkars deg! Jeg hadde spysyka i forrige uke, og det er IKKE gøy! Godt at du er på bedringens vei.

Gleder meg til å se det nye bordet ditt da. Det hørtes veldig fint ut!

Ha en god helg. :)

Linda sa...

Hei Monica!Ja,det er "kjørt" å være syk.Er hjemme med verk i kropp og sår hals.
Men har brodert litt og lest en spennende bok.
Skjønn suppeterin du skal ikke ha suppe i den da?
Men det er vel fint med en grønn plante som ligger litt utover.
God helg!Håper du kommer på antikkmessa.Klem Linda :))

LYKKEBO sa...

Huff a meg.. Stakker deg, kjedelig å være syk!!:( Godt du er på bedringens vei! bordet høres fantastisk ut!
Gleder meg til å se:)

God helg!

Linda sa...

Nei ,da,utalte meg feil der gitt.
Men kunne godt tenkt meg.
Lykke til!!!

Datt sa...

Jaaa, jeg holdt på å kjede meg ihjel etter tre dagen hjemme og inne, meeen fikk ikke kjøpt meg noe stuebord jeg da!! :P Fortsatt god bedring, gleder meg til å se bordet! :D

Anne sa...

Gler meg til å sjå bordet! Er farleg å vere sjuk og lett på tasteavtrekkaren, ja;) Eg skal berre slappe av i helga! Herleg:) God betring til deg, søte!
Helgeklem:)

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppa mi
Ja da er jeg klar for i morgen:) Skal bli utrolig kjekt og jeg har putta akkurat så mye penger jeg kan avse til enda mer loppe ting i pungen:) Har bestemt meg for å ikke kjøpe møbler men jakte på porselen. Men plutselig står det fineste bordet der og da er jeg som regel ikke vanskelig å overtale...:) Her har jeg strøket stevene jakke, ride bukse og diverse andre duppeditter man må ha for å drive med sprang ridning. Å nå er jeg stupings trøtt at jeg skal ta en tidlig kveld og en en tidlig morgen:) I morgen tidlig skal jeg sette meg med dataen å finne inspirasjon til flere ting til Løå.
See you. Melder deg i morgen tidlig.
Knib:)

Linda sa...

Spysyke er verste sort!
Men heldigvis går det fort over.
Håper formen er bra nå!
Så heldig du er som har fått tak i et slikt bord, gleder meg til å se det!
Synes rosene dine har stått lenge jeg, roser står iallefall ikke lenge her i huset.
Nydelig suppeterrin du har kjøpt!
i morgen drar vi på hytta, der venter kjøkkenveggene på et på et par strøk hvitmaling.
Deilig med helg!

Kos deg på messe og god helg!
Klem til deg.

lisje astrid's husblogg sa...

Tusen takk;)Er heilt fersk blogger,så det er kjempe kos å få kommentar frå deg;)Har sett på din blogg lenge,å synest du er så flink;)Eg kjøpte eit sausnebb på bruktbutikken å sette oppi ein eføy(hadde den frå før)blei kjempe fint!God bedring å god helg ønskes:)klem