mandag 21. september 2009

Det ene drar med seg det andre..


Måtte bare innom å lage et innlegg med et
siste bilde fra bordet mitt. Nå har vi nemlig vært å hentet nytt bord, som er ovalt, med fine utskæringer, selvfølgelig hvitmalt, løveføtter og mange skjønne detaljer. (har ikke tatt bilde av det nå, siden vi hentet det ikveld og siden det blir så mørkt fort, så ble det ikke noen flotte bilder med vakkert lys. Det vakre bordet må jo få komme til sin rett)Jeg er (desverre?) slik at det er alltid noe som "plager" meg i hjemmet, er det ikke det ene så er det det andre. Når vi flyttet inn her i huset så hadde vi en god miks av møbler, litt som vi hadde fått, litt som vi hadde kjøpt mens jeg studerte og som vi kjøpte fordi det dugte. Mens nå syns jeg det kommer seg og jeg blir mer og mer fornøyd... Det eneste er at det ene drar med seg det andre. Når jeg er fornøyd med noe, så må jo noe annet også endres fordi det må jo matche... og slik tror jeg at jeg kan fortsette i det uendelige... Ny hvit ektorp sofa foreksempel kever jo et nytt hvitt bord med løveføtter for å komme til sin rett. (og slik tror jeg at jeg kan fortsette...)


(et aller siste bildet av bordet vi hadde, nå skal det få lov å være på loftstuen og ettehvert skal det kanskje å noen strøk med hvitmaling)

Men, når det er sagt, så synes jeg jo at det er det som virkelig er gøy også. Interiør blir omtrent som en hobby. Stadig kommer en på ting som kan endres og forbedres, og for å være helt ærlig så tror jeg aldri jeg vil bli helt fornøyd uansett hvordan det er. (slik er jeg da en gang bare)

(et herlig duftlys fra Durance som jeg har pyntet med et nydelig nostalgisk bilde, gu for en herlig duft som sprer seg i rommet)

Men jeg koser meg virkelig med det og det trenger slettes ikke bety at man tyr til dyre løsninger, det enkle er ofte det beste (iallefall synes jeg det når det gjelder løsningene, hva gjelder interiøret så liker jeg det lille ekstra og så langt i fra minimalistisk som mulig egentlig, hihi) Men det er utrolig hva litt maling kan gjøre altså... og ikke minst så er det utrolig hvor mye glede en har av å forvandle foreksempel et møbel, jeg blir virkelig glad av slikt jeg... (noen ganger så går det jo virkelig fra å være en stygg andunge til å bli en svane, iallefall i mine øyne..)

Det er takket være dere at jeg har oppdaget en helt ny verden,
Bloglandia, og her storkoser jeg meg, henter inspirasjon og får lyst å gjøre det ene etter det andre i hus og hjem. Takk skjønne dere:) Ønsker dere alle sammen en videre fin uke, skjønne dere:)


11 kommentarer:

Stine sa...

Hvilken duft har du på Durance-lyset ditt? Vurderer å teste ett, har hørt det som dufter "rene laken" eller noe sånt skal være god :)

Stine

Snuskebassa sa...

God morgen Monica.
Det er besettende å ha en hobby! Men, denne hobbyen kommer jo alle til gode: familien din, oss bloggere... Kjør på kjære venn.
Liv

Prinsesse Elin sa...

Hallo snuppeline:)
God morgen. For en herlig dag. Jeg kjenner meg så igjen. å at det ikke trenger å bli dyrt er mitt hjem et levende bevis på tror det dyreste møbelet jeg har koster 2500. Uten om sofaene da. Men de er koster jo det de koster liksom.
Jeg har mala alt som ikke var hvitt, hvitt og dermed fått møbler i hvitt og matcher de liksom. Kreative løsninger får man gode ideer i blogglandia og det er jeg glad for. For det finnes så mange kreative damer som popper opp med knall løsninger:)
Nå skal jeg rydde kjøkkenet, vekke Tina og om en liten stund, komme meg på jobben:)

victoria sa...

god morgen..
herlige bilder som alltid, venter spent på bilder av bordet..
det høres helt fantastisk ut og helt etter min smak,så nå er jeg spent..
ha en flott uke
klem victoria

lisje astrid's husblogg sa...

HEI;)
Har gleda meg til sjå ditt nye bord;)Er heilt einig med deg..Slik er det for meg også..
Etter det eine prosjektet følger det alltid eit nytt!
Eg har eit mørkt bord som alltid har duk på..det er galas oppå med skuffer..Veldig fint..Men,feil farge;(
Driv å forhandla min mann for løyve å male det også...Hehe! Så det blir nok mala innen kort tid!!
Ha ein god dag;))
Klem

Therese sa...

Det er som å høre meg selv.. Er alltoid noe som plager meg og som jeg bare må gjøre noe med:P Men det er vel derfor man kan fortsette i det uendelige med denne interiørlidenskaoen i vårt eget hjem!! Ha en fin dag videre! Gleder meg til å se det nye bordet ditt!!

Linda sa...

Heisann. Så koselige bilder! Det er veldig sant det du sier, at det ene drar ofte det andre med seg :)

Ha en fin dag:)
Klem Linda

Småbyliv sa...

Hehe, er nok mange som kjenner seg igjen i dette ja :o) Fin sofa du har fått deg da!

Anne sa...

Eg kjenner meg så godt att i at ein aldri blir nøgd! Gler meg til å sjå bilete av bordet:)
Ha ei flott veke!

Datt sa...

Jeg prøver å gjøre det omvendt for tia! Jeg liker stua mi ganske godt, men jag haaaater soverommet og mediarommet, så da holder jeg meg mest mulig på stua... :P

Monica sa...

Nei, vet du jeg får ikke til den signaturen jeg... De står jeg skal skrive inn brukernavn, mitt brukernavn er ikke bloggadressen min, så det blir feil på den siden, får ikke logget inn på en måte , hmm, kanskje du kan se på det for meg?

Klem fra meg