mandag 10. august 2009

Neste prosjekt?

Det er merkelig det der, men når det begynner å mørkne på kveldene (ja for det har virkelig blitt mørkt i det isiste) og når høsten nærmer seg, så begynner det å klø i fingrene etter håndarbeidsprosjekter.

Nå begynte jeg jo nettopp på prosjekt sengeteppe, og det har jeg aldeles ikke gitt opp... Men for å si det slik så har jeg allerede funnet neste prosjekt. kanskje på tide å lage meg en prosjektliste snart, jeg som liker så godt lister... hihi...


Var inne å kikket litt på garnstudio sine sider idag. De sidene anbefales virkelig, mange lekre oppskrifter, som i tillegg er GRATIS! Det kan vi like:) Ja, og da kom jeg jo over dette nydelige teppet, det må jeg jo bare hekle meg en gang. Oppskriften er herved lagret og til neste lønning skal jeg huske å skrive opp alpakka garn på handlelista, herlig og mykt:)

Jeg må nok bare legge meg flat å innrømme at jeg er en person somofte pleier å ha mange baller i luften ... Jeg finner stadig nye ting å gjøre, og det før forrige prosjekt er ferdig. Det er nærmest som det bare klør i fingrene etter noe nytt... MEN, sengeteppet skal bli ferdig det og... (det må jeg bare love meg selv...)

Ønsker dere en videre fin uke:)


12 kommentarer:

Ragna sa...

Hei Monica! Jeg holder på å strikke meg genser i Alpakkagarn og det er et veldig herlig garn som jeg kan anbefale. De er veldig koselige på butikken Du Store Alpakka på Grünerløkka, så hvis du har mulighet foreslår jeg at du tar turen dit også.

Takk for at du deltok i sommerkonkurransen min ved å legge inn kommentar om hva du synes om min blogg. Dessverre vant du ikke denne gangen. Jeg setter allikevel stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen en hyggelig kommentar til meg :-)

Takke-klem fra Ragna!

Jorid ღ Noe På Hjertet sa...

Heihei!
Så herlig prosjekt du skal begi deg ut på!

Ha en fin kveld og uke!
Klem

Helen sa...

Host host, du minner litt om meg du. Alltid "tusen baller" i lufta.
Men det er jo kjekt det, kreativitet kalles det, hehe...

Ha en strålende kveld.
Klem.

Margrethes hus og hage sa...

Så flink du er som lager så mye fint! Så lenge du blir ferdig med tingene, gjør det vel ingenting å holde på med flere prosjekter samtidig? Kan sikkert være en fin avveksling det :)

Ha en fin tirsdag! Hilsen Margrethe

Ida sa...

Åh, som jeg gleder meg til å se hva du får til :)

koselig at du er med i trekningen :) Tusen takk for kjempefine ord :)

klemmer

Datt sa...

Det gjelder å ikke kjede seg vettu!! ;)

jordbærpiken sa...

Kjempefint sjal! Det er så koselig med sånne prosjekter på høsten. :)

Guttemamma sa...

Som jeg kjenner meg igjen....pleier allid å kjøpe nytt garn rett før jeg er ferdig med det jeg holder på med,noe som resulterer iat det ligger noen nesten ferdige saker rundt omkring:-)
Teppet er nydelig,skjønner godt at du drømmer om det!!
Klem

Josefine sa...

Heisan...så enig med deg, nå er det tid for håndarbeid! Det er bra det er mye å glede seg til, for nå begynner temperaturen og synke...ikke så kjekt.

Herlige og spennende prosjekt du skal starte med...lykke til!

Moski sa...

Helt enig i at det kjennes i krpoppen at det snart er høst. Og da klør det i fingrene etter å lage noe. Var tidligere inne på Garnstudios sider jeg også, og falt for akkurat dette sjalet som du har valg deg ut. Vakkert.Dessverre kan jeg ikke hekle...

Inga Helene sa...

Hei! Det var et veldig flott sjal. Kansje det skal være mitt neste prosjekt også? ;-)

edda sa...

Hei.....
Ja kjenner meg igjen i mange prosjekter på en gang:)
Det synes i bloggen min:)
Ha en fin dag....
edda